Arkadaşlar ben çok utangaç ve mütevazi biriyim ama öyle yorgunum ki acaba masaj yerine gitsem iyi olur mu diye düşünüyorum?
Ilk defa olucak ve tabikide bildiğim bir yer bir kiz yapiyor yani...
Öyle diyim ki nisanliyim ilk defa nişanlım sarılınca bile tuhaf oldum ama hoşuma gitmişti neyse sizce nasil rahat olurum gidersem eğer?
Ilk defa olucak ve tabikide bildiğim bir yer bir kiz yapiyor yani...
Öyle diyim ki nisanliyim ilk defa nişanlım sarılınca bile tuhaf oldum ama hoşuma gitmişti neyse sizce nasil rahat olurum gidersem eğer?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kız yapacak sonuçta neden ya rahat eder mışıl mışıl uyursun almaya araba gelsin ama
Neden araba gelsin ki?
hasta olma o kadar rahatlarsın yürümek istemez
Ne alaka kendi arabam vsr zaten
baya geçiyor hani salar kendini
Ne diyorsun Allah askina ya
ya masaj seni öyle rahatlatır ki arabada uyumak istersin arkadaş alsın eve atsın
Bildiğin bir ise git. GUzel olur
Yani evet biliyorum
Git o zaman
Bakalim yine de
İyice yogursunlar seni rahatla
Nişanlın neden yapmıyor
Evlenmeden o kadar ileri gitleye gerek yok
İleri gitmek degil ki abazan olmadan masaj yapacak
Soz konusu abazan filan olmak değil ama nişanlım beni sadece evlendiğimizde görür oyle şimdiden hic gerek yok
Çok masumsun ya herkes senin gibi olsa 🙂
Anlamadim neden ki?
Dokunulmasından bu derece utanan,
Yaaaaa gel bana sor bide içimden geliyor sevdiğime bir anda sarilmak o gelip sarılmadan ama yapamıyorum kitleniyorum...
Kıyamam yaa, umarım ilk gecende bu kadar kasılmazsın 🙂 ve umarım nişanlın senin hassas ve çekingen olduğunu bilir ve ona göre davranır, yoksa soğutur seni
Ayyy insAllah ya umarim 🙏 Allah var elimi bile tutmak icin 1 sene bekledi bir kez olsun lafini bile etmedi oda nisanlaninca gezmeye gitmiştik birseyden korktum yapıştım koluna girdim 🙈😅 aşkım böyle olmaz böyle olur diyip elimi tuttu 😳 bende tutunca bırakmadım oda oh beeee sonundaaaaa dedi 😂😂😂
Anlayışlı adammış mutlululuğunuz daim olsun, senin adına sevindim. Ama umarım evlenince de sabırlı olur çünkü farkındamısın bilmem ama sende çok ince bir çizgi var. Evlenince rahat olurum deme şu anki aynı sen olacaksın. Ona çok şey düşüyor
Aynen şükürler olsun anlayışlı ☺
Yani var ince bir çizgim... peki birsey sorucam ben bu konularda biraz kitim da afedersin.
Hani elimi tuttu, sarildi, saçlarımla oynadi, yanağımdan öptü neden artik onu görünce surekli sarılmak istegi var? Normal mi bu? Hani beni basit filan görmez dimi?
Ilk defa onunla yaşıyorum da bu şeylerin çoğunu...
Bide biz hic opusmedik de 🙈
Son cümlene şaşırdım 🙂🙂 sen çok iyi ve düzgün bir insansın arkadaşım, eşin de öyle. Yine söylüyorum inşallah mutlu olursunuz allah bozmasın. Amacım muhabbet etmek değil ama bu sorunun cevabını birebir versem daha iyi olur
Amin insAllah 🙏 da neden şaşırdın? Normal degil mi? Nedense yakin arkadaşlarım sorunca bile aynisini dediğim de sasiriyorlar sürekli 😬
Diyorum ya, günümüze göre çok masum kalmışsın, annenin döneminde yaşamış gibisin, şimdi bir şey söylesem bazıları anlamaz direkt atlar 🙂
Ya aman tövbe de bu zamana kadar bana göre beklemişim yine beklerim :) aslinda Ben ufakken annem yoktu başımda rahatsiz di abim ve babam sayesinde biraz böyle kati ve prensipli biri oldum belkide...
Belli oluyor 🙂 ama dediğim gibi evlenince dikkat et bazı şeylere
Abim de çok der bazi konularda prensip gereği diye... mesela nisanlimla el ele gezerken bile nişanlım bile dedi bi de abin çıkıyor mu karşımıza vallahi naneyi yeriz dedi ama yine de tuttuk 😂😬 abim bilse ikimizde onun gözünden düşeriz 😔
Amaaaaan evlenince sallarim kendimi ahahah 😂 yani insAllah 😬
Iı ıhh o iş öyle olmayacak 🙈😂
Neyse aman hayirlisi ☺
Kork şimdiden 😊🙂
Eeee korkuyorum zaten 🤦♀️
O işten mi 😳
Neyse hayırlı geceler...
Hassas olduğunu biliyorum bir şey demedim ki
masaj salonunda ne yapabilirler ki?
Ya aman ne biliyim utangacim ben be
nişanlına yaptır masajı
Masaj salonlarının çoğu mutlu son amaçlı
@mavikartal30 masaj salonlarının amacı insanlara masaj yapmak içindir onlarla seks değil
Ama öyle bildiği düzgün bir yere gitsin
Kız sa neden sorun olsun
Dediğim gibi cok utangaç yapiya sahibim
Salla gitsin masaj iyidir
Bilemedim ya
Bil bakalım
Mutlu Son olmayan bi yere git
Anlamadim?
Mutlu sonu biliyor musun?
Masorum