Selamlar, hayatınızdaki insansa olan ilişkinizi hiç bitmeyecek gibi yaşamak, korkmadan ya da bir gün nasıl olsa bitecek kaygısı taşımadan yaşamak doğru bir davranış mı sizce? Tüm gardlarınızı indirerek, savunmasız bir şekilde yaşamak, yükseklerden uçmak. Bu aslında ne kadar doğru olabilir sizce?
İlişkiyi hiç bitmeyecek gibi yaşamak doğru bir davranış mı sizce?
Duygularını yoğun yaşayan ve hissettiren biriyim. Severken hayat çok başka elbet. Her şeyden önce herkese, herşeye karşı çok güçlü hissediyor insan. Ama yine de her iki tarafın da herkes gibi sınırları vardır, kaldıramayacağı veya asla kabullenmeyeceği. Bunlara dikkat etmesek de sevgi herşeyi kurtarır diyemeyiz. Bundan kaynaklı bence yanlış, herkes herkesten vazgeçebilir de gidebilir de. Bence kesin biter ya da hep beraber olacagız gibi varsayımlar yerine ancak o an ilişkiye emek verip, hissedilen hissettirilebilirse insanlar ilişkilerinin geleceğini kurmaya başlayabilir.
Yanlış tabi ki de. Ben hayatımdaki her şeyi herkesi gidici olarak görüyorum o yüzden kimseye bağlanmıyorum. Ama bu demek olmuyor ki her an gidecekmiş kaygısı yaşıyorum. Her an gidebileceğini bilerek kaygılanmadan hayet rahat yaşıyorum her şey olacağına varır
Hiç bitmeyecekmiş gibi yaşamak da, bir gün biteceğini düşünerek yaşamak da yanlış olur. Hissettiğini yaşayacaksın, an'a odaklanacaksın. İleride ne olur diye düşünmeyeceksin.
ruh sağlığı için hiç iyi değil ilişkiden çıktığı gibi depresyona girer😃 ama kontrol edilebilir de değil.. en iyisi maymun iştahlı olacaksın kimseye bağlanmayacaksın hop ona hop buna dödkks
Şimdi açık yazayım... Sevgiliyken "ya bir gün ayrılırsak" diye düşünmeyip her özel anı "sevgilim" dediğiniz insanla yaşıyorsunuz sonra evlilik zamanı geldiğinde eğer başka biri varsa ve o kişi de sizin geçmişinizi merak ettiğinde -hakkıdır- bu benim geçmişimdi, geçmişe bakmayalım, sen yoktun, şu an önemli vs. diyorsunuz. Niye? Hatta bazıları o kadar kendi yaşanmışlığı varken karşındakinin ilki olmasını ister, sevinir.
Güzel kardeşlerim, hiç mi düşünmüyorsunuz birgün evleneceğinizi, niye bazı özel şeyleri "sevgilim" dediğiniz insanla yaparsınız?
Siz Hak'tan ayrılırsanız Hak da sizi sevdiğinizden ayırır. Bunu unutmayın.
@bayankrc Akıl ve kalbi dengede tutmayanın sonu genelde hüsrandır. Aşk saman alevi gibi, birden parlar birden söner. Kendinizi zor da olsa frenleyip dengeden şaşmayınız.
İlişkideyken hesap kitap yapmayı sevmem. Kendimi yaşadığım duyguya teslim ederim. Biterse gardımıda ona göre almasını bilirim. Hayatta herşeye hazırlıklıyım.. hayatın ne olduğunu biliyor ve bu bilinçle yaşıyorum.
Bence akışına bırakmak en güzeli. Başlarken fazla bağlanmadan biraz kontrollü olmak lazım zaten bitip bitmeyeceği ilişkiyi tanımladıkça anlaşılıyor. Diğer türlü kurdukça kurar bunun sıkıntısını da ilişkiye yansıtır daha kötü bir son hazırlar eliyle.
Bence en doğrusu bu en azından bir gün bittiğinde yaşanılacak her şeyi dibine kadar yaşadım diye avuturum kendimi Manevi şeylerde kendimi kısıtlamayı sevmiyorum genel olarak. sonucun ne olacağı önemsiz anı yaşamak en güzeli
Eskiden hiç bitmeyecekmiş gibi yaşardım ve hepsi bitti... Şu an benimle bir ilişkiye başlamayı planlayan insana direk şunu söylüyorum benim Bunlara ayıracak vaktim yok ben evlenicem ona göre 😂😂
Ben hep düşünüyorum ne zaman ayrılcaz diye çok yanlış bir davranış ama akışına bırakamıyorum takıntı var bende ya bir şey olursa diye, uzun ilişkim 1 tane oldu sanırım ondan.
Bitecekse bitecek bitecek diyerek kendimizi yiyeceğimize mutlu olmayı denesek güzel anlar geçirsek en azından ayrılana kadar güzel sözler duysak bu kadar hakkımız olmalı bence