Ailem bana uygun gördü diye biriyle evlendim geçen ay. Kızla önceden tanışıyorduk ama hiçbir şekilde anlaşamıyorduk. Birsürü küfür, hakaret kullanıyorduk birbirimize, bir saç baş dalmadığımız kalıyordu.
Evlenince yine kavgalar oluyor tabi ama neftret değil içimdeki artık. Üzülmesini istemiyorum.
Dün canım birşey çekti gittim aldım, ona da aldım biliyordum sevdiğini. İnanmadı ona aldığıma, koruna koruna yedi.
Akrabalarıma da ezdirtmedim onu, buna da hala şaşırıyor.
Bu düşüncelerden kurtulmasını nasıl sağlarım?
Beni bir canavar gibi belirlemiş hafızasında resmen. Önceden tartışırken de cazgır birşeydi, şimdi oldu çekingenin önde gideni.
Nasıl bu duyguları geride bıraır?
Evlenince yine kavgalar oluyor tabi ama neftret değil içimdeki artık. Üzülmesini istemiyorum.
Dün canım birşey çekti gittim aldım, ona da aldım biliyordum sevdiğini. İnanmadı ona aldığıma, koruna koruna yedi.
Akrabalarıma da ezdirtmedim onu, buna da hala şaşırıyor.
Bu düşüncelerden kurtulmasını nasıl sağlarım?
Beni bir canavar gibi belirlemiş hafızasında resmen. Önceden tartışırken de cazgır birşeydi, şimdi oldu çekingenin önde gideni.
Nasıl bu duyguları geride bıraır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fazla üstüne gitme zamanla alışmaya başlar kalbini kırmamaya çalış bağırıp çağırırsan daha kötü olur. Çiçek falan ver sevinir belki
Geçen gün tartışırken bi yaklaştım ona kendimi daha iyi ifade edebilmek için, baya uzaktık birbirimize. Öyle bir çekiyor ki kendini geriye sanki dövecekmişim gibi
Seni sevmeden evlenmişsiniz o yüzden bunlar oluyor sen hiç bozma çizgini hediye falan al çiçek al güzel tatlı kelimeler söyle sen kızıp darlayıp bağırdıkça o daha kötü çekingen davranır sana yoksa boşanmaya kadar gider bu eninde sonunda yelkenleri suya indirecektir onu kendine bağlamaya çalış
O soğuksa sende soğuk gibi davran ama nasıl desem böyle düşman gibi değil de onu bir şeye zorlamayacak gibi yani zamanla alışmaya başlar zor bir sınavdasın unutma abim Sabredersen mükafatını alırsın. Bu kadın milleti böyle aşık olmadan evlenince tuhaf davranıyor.
Oturup konuşacaksınız bu kadar basit ona söyleyeceksin bunları
Sonuçta artık evliyiz o rezil olursa bende rezil olurum. Birbirimizi temsil ediyoruz artık. O yemek konusunda da onun karşısında sevdiği yemeği yiyemezdim eğer onda da olmasa. Bunu ben anlatmadan da bilmesi gerekiyor. Ben yine anlattım ama kabul edemiyor
Aşağıda gelen yorumları uygulama vakti demek ki.. düzelir her şey yoluna girer
Evlişik terapistleri var deneyebilirsiniz ya da aranızda konuşmanızı öneririm.
Onunla insan gibi konuşabileceğime dair inancı sıfır, hep bir kavga bekliyor. Adını söylesem geriliyor
Olsun deneyin belli ki siz de bu durumdan rahatsızsınız bunu ancak konusarak halledrbilirsiniz
Zamanla açılır. Eski kavgalarınızdan bahset ama gülerek. Anlatma esnasında gülme nin arasında hemen güreş tutun , ordan da karı koca işleri.
Belliki senden korkuyo ona ıyi davranarak sakin kalarak VE birlikte biseyler yaparak aşabilirsin
Bence oturup konuşun yeni baslangic yapalim diyin bir kac gun biraz korka bilir ama alisir
Oyle 1 kere bisey yapmakla olmuyo surekli gostericeksin onun aklindaki gibi olmadigini cunku buyuk bi ihtimalle senin eski haline donecegini onu tekrar hayalkirikligina ugraticagini dusundugu icin korkuyodur sana inanmaya onun icin bisey yaptiginda
Ya ilk okulda Ali yle Ayşe diyaloğu dinledim gibi umarım trol falandır
Maalesef gerçek. Biliyorum çocukça olduğunu
Pardon da niye evlendi o zaman ben o u anlayamadım ilişki nasıl oluyor? Ne saçma şey. Psikolojiai bozuk o zaman sen halledemezsin bu şekilde bir vaka varsa
Ailelerimiz öyle istedi. Zaten aile dostu gibi birşeydik, aileler dosttu biz değil. Bunu daha çok önceden planlamışlar bize geç söylediler. Bizim burda da aileye karşı gelmek olmuyor
Al karşına konuş