İlk aşkıma geri dönmek istiyorum ve bende numarası yok instagram hesabınıda aktif kullanmıyor ona nasıl ulaşabilirim?

Bundan 5-6 yıl önce güzel bir ilişkim vardı ama araya mesafe girmişti o Ankara gitmişti üniversiteye okumak için bende İstanbul'da okuyordum ve benim kaygılarım vardı gözden uzak olursam gönülden de uzak olurum diye korkuyordum ve korkularıma yenildim güzel giden bir ilişkimi bitirdim. Şimdi düşünüyorum da amma çocukluk yapmışım, her neyse ben bunca yıl sonra tekrar denemek istiyorum çünkü onu hiç unutamadım, karşısına daha olgunlaşmış biri olarak çıkmak istiyorum ama gel gelelim ki ona ulaşamıyorum numarası yok ve yıllardır instagram olsun facebook olsun her yerden aradım onu ama bulamadım sanki yeryüzünden silinmiş gibi yoktu hiç bir yerde. Ta ki ben aramaya devam ederken uzun zaman sonra instagramıyla karşılaştım az takipçili az paylaşım yapılmış bir hesabı var, hesabını bulunca çok sevindim ama aklıma şey takıldı acaba sevgilisi var mıdır? Bunun için bir kız arkadaşımdan ona takip isteği atmasını istedim onunla konuşup sevgilisi olup olmadığını sormak için böylece ben kendi hesabımdan ona göre dönüş yapacaktım. ama attığımız takip isteğini ne kabul etti ne de reddetti. Dayanamadım arkadaşımdan birde mesaj attım merhaba dedim onada dönmedi görüldü de yapmadı. Napıcam ben nasıl ulaşıcam bu çocuğa fikir verir misiniz lütfen? Öyle çok isterdim ki onunla benim bir şansımızın daha olmasını ama hayalet gibi ya yok ortalıkta. Stalk yaparken annesinin hesabını buldum ama annesine mesaj atamam herhalde ya
Güncellemeler
+1 yıl
Okuyan varsa helal 👏
İlk aşkıma geri dönmek istiyorum ve bende numarası yok instagram hesabınıda aktif kullanmıyor ona nasıl ulaşabilirim?