+1 yılNe alakası var kardeşim. Aslan gibi çocuksun. Kadınların geneli gevşek, boşver. Kriterleri ve arayışları farklı. O yüzden yani. Yoksa tipinle falan alakası yok. Bak istersen şu resimlere, tiple alakası var mı sence?
https://i.hizliresim.com/gjXdnZ.jpg
https://i.hizliresim.com/4Y07Dp.jpg
https://i.hizliresim.com/WWbB4P.jpg
https://i.hizliresim.com/pvEyjJ.jpg
https://i.hizliresim.com/8m8qkA.jpg00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sen beni görsen gerçi kız değilsin. kızlar benim tipime bakarak aşırı derecede nefret ederler kin beslerler hatta ölmemi bile isteyenler oldu. bu sitede bile beni görenler özel den hakaret yağdırdı
00 Yorumla
+1 yılBak cok cidiyyim samimiym
Sakalini kes guzel bir tip yap her disari ciktignda parfumunu asla unutma sikmayi ben sahsen erke ne kadar tipsiz olursa parfumu beni etkiiyor fitnessr basla kas yap bak bakalim kizmar nasil siraya girkyor senin icin soz veriyorm09 Yorumla- +1 yıl
Peki tipin sac modelin nasil ondlarda onemli bak mesela yuzunu alabilirsn kaslarinda fazlaliklarini al butun kizlar kuyruk olur arkanda baana guven
- +1 yıl
Rica ederim canim ne zaman ihtiyacin olursa bir sorun yeterli
Yeterki gizli olma o zaman senim omdugnu anlama yoksa 😀 - +1 yıl
Helal olsun be sana
- +1 yıl
Rica ederim ne demek isimiz bu saka bir yana yapablirsn
+1 yılYakisiklisin ve kizlari etkilemedigini dusunmuyorum sakallarinida kesme sakin :)
18 Yorumla- +1 yıl
Sizi tanimadigim icin bilemem dusundugumu soyledim :) hii
- +1 yıl
Belki bir gun ;) rica ederim
- +1 yıl
Haklisin yazik olmus sakallarina :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılJilet gibisin maşallah :D Ama sakalı kısaltmalısın yüzün gözün görünmüyor ki.
21 Yorumlaya niye dert ediyon ki sanki kızlarda paris hilton :D
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende her erkek gibi ol o kizlar icin pantolonu dusuk ol sigara ic alkohol al cool ol ozaman ayarlasin kizlarin cogu o kadar salakki boylerini insan sanip baglaniyorlar ama sen kendinden cikma elbett akkilli biri olur cunku akillilar senin gibi birini ister
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO dusukleri cektik kanak simdi kilotlarini goruyorsun erkeklerin serefsizin opucuklu falan fark ettim hep onlarda sevgili var , bu kizlar salak ve ergen bunlara bakiyor akilli bir kiz duzgun erkek ister yerinde ve zamaninda konusmasini ve nasil davranmasi gerektigini bunlari dert etme elbette bu duzgunlugunle cikar birtane bol sanslar
Cevap sahibi+1 yılBende rica ettim canm
+1 yıl10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Yoo tipinde bir sorun yok.
Saçlarını az daha uzat dikince kirpi gibi durmaz birde sakalları az kısaltsan çok daha iyi olur bence.015 YorumlaAga boşver kızlar piçlerden kendileryle gönül eğlendirenlerden öpüşüp koklayanı el üstünde tutan dokunmaya utananları ise saf salak gözüyle bakar olmuşlar bunlar seni begencekse hiç begenmesn kafana takma aga
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. yoo tıpınde bısey yok gayet ıyısın davranıs tavırlardan kaybedıosundur belkıde
014 YorumlaYılışık olma kızları güldür samimi ol espiri yap gülüşünde çekici ol temiz ol giyimine dikkat et kızlar seni sever
09 Yorumla- +1 yıl
şimdi yılışık erkek aynı zamanda espiri ve şaka yapabilen erkekdir tabirimce ama ben o dediklerini yansıtmıyorum.. eğer kız arkadaşımla yanlız isem gülmeye değer güzel şeyler oluyor.. ben agresif bir insanım birazda her konuyu mantığımda çok yuvarlarım kör olasıca KOVA burcuyum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçlarının yanlarını biraz uzat üst kısımla bıraz uyumlu olsun, sakallarını topla top sakal falan tarzı daha iyi olur birde yapı olarak sert bı yapın var gbı ondan itici gelıor olabılır kızlara
027 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbna sert bı yapın var gbı geldı aynn agresıflıkte mevcut... kız senı gördugunde yolda vs böle bı durusun varsa karakter olarak ona sert gelır konusmadan oncekı evrede..
Cevap sahibi+1 yılyanı şöle yapabılırsın yüz yapın sert ya bu tabıkı yapı meselesı... ama keskın hatlardan uzak dur mesela saçların dık deılde oval hatlar kullan yaparken... sakalların siyah yogun mesela onları azalt... ve gıyım tarzını bılmıormda buyuk ıhtımal koyu giyiyosundur kahve siyah vs.. renklı pantolon ya da t-şört gıyın cart bı renk olmasında.. işte bunlar senı bıraz daha sert yapını dengeleyebılır insan psikolojısıyle ılgılı olarak...
- +1 yıl
:D:D:D:D hahah siz süpersiniz yaa farkında olmadan beni anlatıyorsunuz.. ben 5 sne önce bıraktım siyah gri beyaz giyinmeyi.. ben sarışınım fotoğrafa bakmayın.. gözlerimde bal rengidir.. kışın ela olur.. saçlarıma gelince o kuafor abartmasıdır.. ben aynen dediğiniz gibi oval tarıyorum :D :))
Cevap sahibi+1 yılben az çok anlıyorum bı ınsana bakınca onn nası bırı oldugunu ondan kaynaklanıyor senıde dogru tahmın etmısım :)
Cevap sahibi+1 yılbir insan hakkında ılk dusundugum şeler genelde doğru olur :) karakterını hal ve tavırlarını gore anlayabılırım.. ama yanılıyorum bazen..
Cevap sahibi+1 yıltamam bıraz düşünmem lazım :D
Cevap sahibi+1 yılotoritersin, benım dedıgım olsun istersın, içe dönük alıngansın, yapılanı unutmaz kincisin, çok seçicisin, oalylara karsı esnek değilsin, sabit fikirlisin, tutarlı davranısların var, örf adetler aıle vs konusunda tutucusun, rahatına düşkünsün lider vasfa sahıp olmak ıstersın, kuruntulu, kuşkucusun kafanda kurarsın, agrasıfsin çabuk sınırlenırsın, güven senın için önemli mantıklı davranan ınsanlarla arkadaslık kurarsın,
Cevap sahibi+1 yılaklıma gelen bunlar :)
Cevap sahibi+1 yılha bıde dedıgım dedık ınatcısın :D
- +1 yıl
sabit fikirli hariç gerisi doğru.. burcumun özelliklerinimi yazdın sen buraya :D :D öyle geldi bana... güven konusunda şüphelenmiyecek tek burçlardır da yazar kova burcunn özelliklerinde.. ewet kinciyim alınganlığımı içime atarım bana kötülük yapanlardan gün gelip nezaman öcümü alacağımı düşünürüm... yani kısaca ben ve ilişkim konusnda aşırı kıskancımdır..
Cevap sahibi+1 yılbn snn burcunu bılmıorm ki ama :) senı tanımıyorm anca bole yorumlayabılırım :)
Cevap sahibi+1 yıldiğer yorumları okumadım :) burclar farklıdır kımı kova sakindir kımı agrasıf yanı bu yükselene falan bağlı :)
Cevap sahibi+1 yılbn senı tanımıyorum merak etme :D ankaradanım ben
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederım ;)
Cevap sahibi+1 yılçünkü bu söledıklerımın dısında yanlıs anlamada güvende vermıyorsun
Cevap sahibi+1 yılbelkıde asıl sebep budur nese snn benim dedıgıme takılma kendıne iyi bak ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyi cevap seçilmek için bir yakışıklısınız demek yeterli miydi hocam? Bence siz duymak istediğiniz şeyi duymak için soruyu sordunuz :D bilinçaltı işte :D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPeki hocam öyle ossun :D
Saçlarını sıfıra vurdur sakalda bırak Hollywood yıldızları gibisin bro
01 Yorumla
+1 yılHavaci seni :) sakalsiz fotonuda alabilirmiyiz lütfen :))
05 Yorumla- +1 yıl
Peki cok bekletme ama:)
- +1 yıl
Pek fark yok hala yakisiklisin :) tbrkler
kendını begenmıyorsun ama burada senı begenen cok :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTiple alakası yok bence hala ergenlikte kalmışsın ondan dolayı
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılResime baktım hiç fena değilsin şu soruyu sorabildiğine göre ya özgüven sorunun var ya da ergensin haksızmıyım
Cevap sahibi+1 yılÇevremde kendini kivanc sananlar var tipsiz olduğu halde sende tipsiz olduğunu saniyosun kendini olduğu gibi goreninizi görmedim hic:)
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle demek istiyorum:) tüm bayanları katma lütfen ben kimsenin özgüvenine dokunmadım
Cevap sahibi+1 yılOlur olur:) allah gönlüne gore versin
+1 yılsadece tiple olsaydı bu işler ooo tavır ve davranışların daha önemli bence
03 Yorumla- +1 yıl
ilk adımı erkekler atıyo ama sen yaklaşmayı bileceksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöy adın ne senin kardeşim biyerden çıkaracağm ama Çanakkale limisin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPeki birine benzettim aynı sana benziyordu neyse
Sakallarını biraz kısaltsan daha iyi olur.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevgilin olmadı anlaşılan
0136 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin olduysa o zaman etkilediğin birkesim var demektir
- +1 yıl
O zaman kızların istediği bir görünümde değilsin sayın beyefendi
- +1 yıl
ona öyle demiyelimde ben; sözüm meclis dışında kızların köpeği olmadım olamam belkide böyle olmadığım için böyleyim... kızlar hepsi değil ama ayrılmayı bir marifet sanan ve erkeklerden her zaman ne istiyorsa koparmaya çalışan (para değil, izin yapmak istedikleri gibi) canlılar.. böyle olmam daha iyi diye düünüyrum.. :))
- +1 yıl
O dediklerin karakterle alakalı bir şey kimi mantık kimi aşk kimi para kimide oyuncak ister
- +1 yıl
O zaman karşındaki insana bunu belli et kızlar bazı şeylere çok dikkat eder
- +1 yıl
Rica ederim terzi kendi söküğünü dikemezmiş bari başkasına yardımım olsun :D
- +1 yıl
Aynen sadece kızlar değil erkeğinde para yiyici olanı var oda bana denk geldi zamanında :D
- +1 yıl
Aynen katılıyorum her zaman erkek öder erkek alır mantığı saçma ama her şeyi kıza yüklemek daha saçma
- +1 yıl
Karakterle alakalı ya ben utanırım isteyemem ya da hesap gelince hiç oralı olmamak bana ters
- +1 yıl
yaa herşeyin açıklaması vardır ben sana bir örnek vereyim.. ben haytda kız arkdaşıma hesap ödetmedim ama birgün bu konudan dolayı kavga ettik yine ödetmedim ama öyle birgün oluyorki sonucda kızarkdsım acıktım dedım sesıme-ı cıkarmama bıle ızın vermedı ısmarladı beraber yedikk yani budur payşacaksın.. her zaman olmasa dahi paylaşacaksın.. paylaşmayan evliliği nasıl düşünür..
- +1 yıl
Dediğin farklı bir durum sen kız arkadaşınla buluşup otobüs minibüs parasını bile ödetmezsin diye umuyorum
- +1 yıl
Erkek yapmaya çalışmıyorsa ne olacak?
- +1 yıl
Gençlik zamanlarında öyle bir hata yapmıştım işte :D
- +1 yıl
Bütün özel hayatım ortaya döküldü zaten :D 21
- +1 yıl
O nasıl olacak :D
- +1 yıl
O dediğini tanımadan vermiyorum desem :D sen xper kasmaya bak bence ha gayret :D
- +1 yıl
Tanışmadan tanımak olmuyor ama :D
- +1 yıl
Mesaj açık ki profil gizli olsa ne olacak :D
- +1 yıl
Maalesef xper seviyen artınca mesaj atabilirsin ama :D
- +1 yıl
Yaptığımın yanlış olduğunu düşünmüyorum ama sadece tanımadan kimseye hesabımı vermiyorum işte ben sadece olması gerekeni söyledim başkaları direk ekle ya da ekleyeyim diyebilir ama ben onlardan değilim buda yanlış yaptığım anlamına gelmemeli
- +1 yıl
Xper yükselince artık :D
- +1 yıl
Sıkılmazsın gibime geliyor :D
- +1 yıl
sıkılırım sıkılır xper sewıyesı artmazsa bugunde yolu veririm gibime geliyor.. hiçbişey yapamıynki sitede.. hersey xper.. bak sennle bıle tanısamadık ozelden mesaj atıcaktım.. oo cekılmezse cılee eklersen konusuruz ne diyim cann tekrr saolsun.. adam ne demıs adım hıdır elimden gelen budur.. :D bakalımm..
- +1 yıl
Niye bir tek oğuz han sen değilsindir koca sitede :D
- +1 yıl
Bilemem :D
- +1 yıl
Bir tek sen yoksundur diyorum yani onu bilemem iddia ediyorsun ya ben varım diye benim gibi bir insandan bile 3 4 tane var düşün :D
- +1 yıl
Eminsin yani yok :D
- +1 yıl
14 tane aynı ismi taşıyan hesap var fazla iddialı olma bence benim karşımda :D
- +1 yıl
İyi uykular bay iddia :D
- +1 yıl
Dünya küçük site daha küçük :D
- +1 yıl
Öyle öyle merak etme sen :D mekan belli
- +1 yıl
Resim çalma olayı olmasa çoğu kişi resim koyar bende dahil :D
- +1 yıl
Kolay olmadığımı anlaman hoşuma gitti :D
- +1 yıl
Ne zaman pes edeceksin merak içerisindeyim :D
- +1 yıl
Babamda beşiktaşlı :D
- +1 yıl
Anlıyorum gibi gibi :D
- +1 yıl
Hiç bir şey imkansız değil ama her şeyin zamanı var :D
- +1 yıl
Sen herkesle mi tanışmak istersin :D
- +1 yıl
Bir yorum dikkatimi çekti sorma gereği duydum
- +1 yıl
Bir yorum üste çık orada
- +1 yıl
Belki bir gün tanırsın olayı
- +1 yıl
Yaz yazma orasına ben karışamam sadece dikkatimi çeken bir konuda fikrimi söyledim :D
- +1 yıl
Seni kıskanmamı gerektirecek bir yakınlıkta değilsin bana :D
- +1 yıl
1. Şakadan nefret eden bir insanım
2. En kibar haliyle söyledim valla :D - +1 yıl
Ne gibi?
- +1 yıl
Tipine bakmadım ama yorumlarda belirttim zaten sevgilin olmuş zamanında belli bir kısma hitap edebiliyorsun demek ki
- +1 yıl
Burada ki kimseyi bana hitap eder ya da etmez diye ayırmıyorum
- +1 yıl
Sana özel değil herkese karşı böyleyim :D karakter meselesi huy meselesi
- +1 yıl
Benim peşimde değilsin sadece adımı falan öğrenme çabasındasın :D ayrıca bence hiç ısınma böylelikle soğumamış olursun :D
- +1 yıl
Zaman kaybı :D
- +1 yıl
Senin açından zaman kaybı bu sitede benim gibi olmayan onlarcası var benle zaman kaybedersin :D
- +1 yıl
Uyumlu? :D genelde ne kadar uyumsuz soğuk ve ukala olduğum söylenir
- +1 yıl
Karşımdaki insan tersime gitmediği sürece melek gibiyimdir :D
- +1 yıl
O tam tersiydi ama neyse :D
- +1 yıl
Hayırdır hani sıkılırdın siteden :D
- +1 yıl
Anlıyorum :D sayemde siteye bir üye daha eklendi :D
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
İyi geceler
- +1 yıl
Ben hep buralardayım :D
- +1 yıl
Aman?
- +1 yıl
Evet en olmadık şeylere takılmak gibi huyum var
- +1 yıl
Mesela?
- +1 yıl
5 parmağın bile 5' i bir değil bende böyleyim ama :D
- +1 yıl
Benim adıma fikir yürütme en sevmediğim şeydir
- +1 yıl
Xper yetmediği içindir
- +1 yıl
Bilemem o zaman mesajım açık çünkü
- +1 yıl
Takip etmek gerekmiyor
- +1 yıl
Kapalı olsa bana mesaj atamazlar
- +1 yıl
Yok ne kusuru
- +1 yıl
Rahatsız etmedin merak etme
Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. sakalları biraz kısalt kanka
01 YorumlaBiz tipsiz doğmuşuz kardeş sen kıymetini bil
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Bırak sende yakışıklısın ego tatmini yapıyosun :)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekici tip yok evet sıradan bir insan
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHem yorum soruyorsun istemediğin yorum glince öyle boyle beğenmediğini söyleyebilir insan ne var bunda tipsizsin bana göre konu ben degilim sensin iyi günler
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet tipsizsin
11 Yorumlasakalı kesmelisin
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCebinden haber ver.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir yede eksik olan bir şey var onu çözmek lazım.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar