Aynen deyip gecistirdim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Neden nefret eder eski es/sevgili? eğer kötü bir ayrılık/bosanma olduysa aklında düsünür düsünür ve artık nefret etmeye baslar kötü bir ayrılık olmadıysa yine düsünür ve kendine yediremez bazıları yine nefret etmeye baslar siz neden nefret ediyor diye falan düsünmeyin bazı insanlar böyledir bunu kendine yediremediklerinden dolayı düsündükleri bana bunu nasıl yapar falan falan simdi baskasına sevgilim diyor gibi seyler geçireceğinden dolayı aklından nefreti çoğalabilir ve artık sizle hiç konusmak istemez bazıları hatta sizin eski sevgiliniz/esiniz sizden nefret ediyorsa kendisiyle iletisim kurmayın eğer kendisi kurduysa sadece size karsı nefret beslediğini göstermek için yazmıs sizde tamam deyip falan geçin konusmayın kendisiyle.
Abla eski kocanla mesajlarını tüm KS okudu heralde. Bilmeyene ben anlatabilirim. 100. ye mesajlarınızı gördüm heralde. Eski kocanı bu kadar düşünüyorsan eski koca sıfatından feragat ettirmeyi denesene bi
Cevap
3Cevap
Ayrılmayı hazmedemediğindendir bu kadar nefret ediyosa hala seni seviyodur bence sevmese umrunda olmasan mesaj atmaz aramaz sormazdı bunu anca seven insan yapar
Ayrılmayı hazmedemediğindendir bu kadar nefret ediyosa hala seni seviyodur bence sevmese umrunda olmasan mesaj atmaz aramaz sormazdı bunu anca seven insan yapar
İlişkiler gittikçe gariplesiyor Allah sonumuzu hayretsin
Ergen ergen hareketler boşver canım
Takma kafana kendine başka birini bul
bu abi giderek kekolaşıyor
Eski eşle neden iletişim halinde olunur hala?
Çok incitmişsin sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?