Dış görünüşe fazla önem veren biri değilse hiç sorun olmaz diye düşünüyorum. Seni gerçekten seviyorsa bu sebeple soğumaz zaten. Burnunu da dert etme kendini kusurlarınla sevmeye çalış. Bu sebeple senden soğursa ayrılırsa bil ki sana karşı hissettikleri geçici şeyler. Yine de bunun yüzünden ayrılacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca burnun da o kadar çok kötü değil kendine has bir havası var bile diyebilirim.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yazdıkların için teşekkür ederim. Aslında yüzeysel bir insan değil. Ama eskiden bu konuda çok dalga geçildiğim için ister istemez korkuyorum.
Burnunuz kötü değil. Burun şekli karakterist bir özellik kazandırır yüze. Uzuvlarinizi sevin bu sizsiniz önce siz kendinizi sevin ki karşıdan bakanda sizi sevebilsin. Kendine küsmüş birini dünyanın en güzeli de olsa kimse beğenmez. Unutmayın ki Şekilden çok kendine olan güven ve duruş çok daha cezbedici bir özelliğe sahiptir. Buna bir örnek vereyim,
Adrien brody, kadınların bayıldığı bir oyuncu. Gerçekten çok çekici öyle değil mi?
Merhaba Burnun için ayrılacaksa hemen ayrılsın buluşmanıza bile gerek yok. Sana değer veren birisi seni her halinle sever. Fotoğrafınıda kesin görmüştür yani seni beğenmese zaten görüşmek istemezdi. Hem senin burnun çirkin değil ki gayet güzel bence ama seni rahatsız ediyorsa estetik yaptırabilirsin.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Okuyorum ve yaptırabilecek durumum yok şuanda
Soran
+1 yıl
Yüzümü biliyor, görüntülü konuşuyoruz zaten, sadece burnumu yandan görmedi
Kız boşver dünyaya bir kere geldin takma böyle şeyleri çok rahatsız olup kafana takıyorsan da 3 5 ay çalış birikim yap gidip güvendiğin bir özelde yaptır 5 günde toparlanıyorsun yani takılacak birsey degil
Selammm🌺 Öncelikle saçma sapan insanların saçma sapan düşüncelerini önemsememen gerektiğini söylemek istiyorum... Aşağıda vardı bir kaç tane gözüme çarptı belirtmek istedim.
Zihinler birleştikten sonra fizikler önemini yitirir diye düşünüyorum. Burnun için seni terk edecek insan zaten bırak terk etsin. Zaman kaybından kurtulmuş olursun.
Kendi dış görünüşünüde umursama bu kadar takma yani kafaya burnunu. Kaç kez baktım fotoğrafına ve öyle göze çarpacak bir kötülük göremiyorum ben açıkçası. Kötü bir burnun yok öyle büyüttüğün gibi.
Ruhumuza dokunan insan kaldı mı ki? Hayır. İşte o yüzden; “Dış görünüş değil, ruhsal güzellik önemlidir...”
Bence düşünceler bir olduktan sonra fiziğin çok az önemi kalıyor. Yani şöyle ki senin illaki bir fotoğrafını görmüştür o kişi. Emin ol seni beğenmese seninle zaten uzun süre konuşmazdı. Herkesin kusurları olduğunu kabul etmemiş insanla zaten mutlu olamazsınız. Bence burnunun bir kusura da yok gayet normal bir burun. Bunu sen kafana takmaya devam edip takıntı haline getirirsen karşındaki kişi bir şey demeden kötü bulduğunu düşünmeye devam edersin. O yüzden akışına bırak takma bu kadar.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz görüntülü de konuşuyoruz, sadece yandan burnumun eğriliğini görmedi
Hayır seni seviyosa inan bana bırakmaz benim burnumda kötü ama 1 senelik sevgilim var onun burnu çok güzel hiç sorun etmedi burnumu zaten sana aşık olan biri bunu fark etmez bile çünkü ne demiş şair: aşk, sevgilinin çarpık bacaklarını düz görmesidir. Asla dert etme bunlar düzeltebilicek şeyler
Evet instagramdan tanıştık. Ama gerçekten burnun göze çarpmıyo hem güzellik algısına uymasına gerek yok ki hemde burnun gayet normal seni teselli etmek için söylemiyorum zaten bunlar yaaptırılabilir ve kolay şeyler eğer seni burnun için bırakırsa karaktersizin tekidir çünkü seninle boş zamanını doldurmuş demektir bana biraz bile olsun güven
Bir şey söyleyeyim mi alnın çok güzel, ayrıca bu burun şekli bana sempatik geliyor. İki türlü de sen kazanırsın. Burnun için seni bırakacaksa böyle bir insandan kurtulduğun için kazanırsın, eğer seni severse yine kazanırsın.
Bu kötü burun ise gerçek kötü burunlar acaba ne kadar kötüdür. Kız sen kendinle dalga mı geçiyorsun hiç de öyle yakındığın gibi değil. Ayrıca ilk görüşmede burnuna kafayı takacaksa sen de burnunun içindekiler kadar değer ver (biraz mide bulandırıcı oldu kusura bakmayın)
Önce sen kendini kabul etmelisin, kendinle barışık olmalısın sen kendini böyle kabul etmezsen kimse seni kabul etmez. Güzellik için de altın oran aramaya gerek yok.
Valla dalga geçmiyorum. Ben kusurlarimi soylemeye bayilirim 😅 Kendimi çok begenmis bi insan oldugum icin karşıdakinin ne düşündüğünü pek umursamiyorum. Boyleyim de en bastan niye başını agritiyosun ki dimi
Saçmalamaya gerek yok, eğer bir insan seni burnun ve dış görünüşün için bırakacaksa bıraksın gitsin. Herkesin mükemmellik algısına uymak veya mükemmel olmak zorunda değilsin. Model falan da değilsin. Kendini böyle küçük düşürmeyi bırakıp hayatına ve gelişimine önem ver diyorum. Burnunu sana kil gibi verip şekillendir demediler sonuçta değil mi? Sevgilinde biraz akıl varsa seni dış görünüşünden dolayı bırakıp gitmez. Sevgili köpekliği yapmaya gerek yok değil mi?
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın, buluşmadan önce anlatmam lazım bunları. Ama yapamıyorum, aslında kötü bir insan değil. Insanları yargılamaz vücudundan dolayı. Ama yine de tedirgin oluyorum.
Burnun en çok kendini içinde tutman için bir sorunsa, içten bir bağ kurdysanız çoğu insan görünümü değil ruhu görür. Kendi değerini bil, ona da aynı saygıyı göster, yoksa gerçekten kaybeder.
Vay arkadaş ya bildiğin tek tip burun o da kemiksiz dümdüz küçük burun normal ve güzel. digerleri çirkin oldu ya... açıkçası kemerli burnum çirkin falan değil
Sanmam. Biz sizin gibü görünüşe o kadar takılmıyoruz. Bir kızın fiziği birazcık güzel olsun, bir de itaatkar olsun tamamdır. Burun murun bunlar boş işler
Ayrıca sorun için de şöyle söyleyim, burnundan dolayı seni bırakacak olursa zaten hiç onun olmamışsın demektir, seni bırakırsa senin için daha hayırlı olur.
Seni polise ihbar edicem bizde fazla oksijen tüketiyorsun, şaka makadar takılma burun işine gisersede kendisi kaybeder, bide şey nefes alırken yanlışlıkla birini çekiyon mu içine 😂😂
Manyak misin? Burnun güzel ve ayrıca karşıdaki adam sadece burnunla mi evleniyor. Ayrıca sadece burnunla bile evlenebilir. Gayet güzelsin. Yapma kendine bunu, saçma düşüncelere girme lütfen.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onunla buluşunca beni yandan görmesinden çok korkuyorum. Galiba takıntılı oldu bende.
Nasıl kimse sevmedi. Aklını başına al sakin kendini kandırma. Erkekler kızları kullanıp ortaya atar. Üzülen sen olursun benden demesi. Çok tehlikeli adamlar var, dikkat et.
Ayrıca burnunu yaptırmana gerek yok. Reel de seni seven nasip olursa çıkar merak etme. Takma kafana. Kendini olduğun gibi kabullen. Yetişkin olmanın birinici şartı budur.
Estetiği var doktoru var ama en önemlisi seni bunun için terk edecek biri varsa hayatında bay bay yolu var ( seven sevdigini her halükarda sever gozu kör olur gormez kusurlarını)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ablacim böyle seyleri kafana takarsan isin zor, burnunda hic birsey yok o cocuk senin burnuna kurban olsun beeee
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onun eski sevgilileri ile kendimi kiyasladığım için kendimi kötü hissediyorum
Burnunuz için sizinle sevgili olıcaksa hiç olmasın ayrıca özgüvenli durursanız karsınızdaki insanda sizi özgüvenli bulup kendine değer veriyor der siz kendinize değer verinki insanlarda size değer versin 🙏🏻
anladın işte anlatmak istediğimi boş yapıyorsun yani o çocuk seni istemezsen napacan burun estetiğimi olacaksın? önce bi kendini kabullen sonra birileriyle ilişki yaşamaya başla
Burnun kötü diye ilişki bitiyorsa bitsin ya kafayı mı yediniz nasıl bir sorgulama bu? Hayır burnunun da bișeyi yok. İki insanın birbirini sevmesi böyle bir şey değil
Saçmalama güzellik burunla alakalı bişey değil bende öyle düşünüp ameliyat oldum şimdi ise keske yaptirmasaydim diyorum o yüzden hiç böyle düşünme özgüvenli ol
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
göğüslerin ve göbeğin güzelse, ben burnunu dert etmezdim
Onlar geçmiş olabilir ama ergen erkekler özellikle dalga geçecek bir şey arayabiliyorlar ya da karşıdaki kişi gerzek bir insan olabiliyor. Onların sana söylediği şeyleri baz almamaya çalış herkesin öyle olmadığını görünce rahatlayacağını düşünüyorum bu konuda
Öyle insanlar hep olacak özellikle burda sürekli birilerine kötü yorum yapanlar var, onları da ergen görüyorum ayrıca. Biliyorum zor ama aşılıyor böyle şeyler😊