Aşk İlişkileri Aslan burcu erkekleri çok çekici geliyor ama hiç anlasamiyoruz , aslan burcu erkejleri varsa aranızda , en çok anlastigin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aranızda aslan burcu erkeği varsa , en çok anlastigıniz kadin burc hangileri ya da kim? Ben aslanlarla hiç anlasamiyorum. hep tartışıyoz djdj Güncellemeler+1 yıl 👌👌👌👌👌 Aslan burcu erkekleri çok çekici geliyor ama hiç anlasamiyoruz , aslan burcu erkejleri varsa aranızda , en çok anlastigin? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
asyatemiz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Genellemek doğru olmaz ama egoistle doğru orantılı bir kişilik yapıları vardır. Kaçarak uzaklaşın. (Yine de ikizler erkeği kadar kötü değil) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum. egolari yüzünden qtisiylruz genelde dndnd Yorumla
Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İlginç ben aslanım ama genelde her kezle iyi anlaşırım özellikle bayanlar. Sanırım sana gelen çakma aslan 😉 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Belki de... Yorumla Alfa80 +1 yıl 👍 Yorumla Alfa80 +1 yıl ya da yanlış aslana denk geldin Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Aslında tatlı atışma da sayılabilir pek çoğu ama hep bir pütürtü çıkıyor aslanlarla 😅 Yorumla Alfa80 +1 yıl Peki genelde nelerden oluyor sorun. Yetişkin olgun olunca düzelirler merak etme Yorumla Soran +1 yıl Ego sanırım Yorumla Alfa80 +1 yıl Olabilir Yorumla Soran +1 yıl Senin iyi anlaştığını düşündüğün burç var mı bir aslan olarak Yorumla Alfa80 +1 yıl Bak aslında aslan burcu bütün burçlarla anlaşır cana yakın samimidir. Dedim ya biraz olgunlaşması lazım. Ama yengeç olabilir sanırım Yorumla Alfa80 +1 yıl Senin burcun ne Yorumla Soran +1 yıl Anladım yengeçler daha konuşkan şen şakrak falan. Bogayim ben Yorumla Alfa80 +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl İstanbul'da Yorumla Alfa80 +1 yıl Hangi yakası Anadolu mu Avrupa mı Yorumla Soran +1 yıl Avrupa Sen Yorumla Alfa80 +1 yıl Anadolu yakası. Anadolu aslanıyom ben 😊😊😊 Yorumla Alfa80 +1 yıl Sende Avrupa boğası oluyorsun 😉 Yorumla Alfa80 +1 yıl Burdan yazışmamız zor mu oluyor sence acaba 😊 Yorumla Soran +1 yıl Aahhaa :djhdd Bilmem Yorumla Alfa80 +1 yıl Ne biliyim bana öyle geldi sanki 😊. E senin gibi zeki bi Avrupa boğası nın bilmesi lazım bence 😉 Yorumla
Prof_Langdon Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl Aslanım ama burçlardan hiç anlamam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Egoist misin Yorumla Prof_Langdon +1 yıl Çok değil Yorumla
mert359l Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl siz hangi burçsunuz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Boğa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genellemek doğru olmaz ama egoistle doğru orantılı bir kişilik yapıları vardır. Kaçarak uzaklaşın. (Yine de ikizler erkeği kadar kötü değil)
Katılıyorum. egolari yüzünden qtisiylruz genelde dndnd
İlginç ben aslanım ama genelde her kezle iyi anlaşırım özellikle bayanlar. Sanırım sana gelen çakma aslan 😉
Belki de...
👍
ya da yanlış aslana denk geldin
Bilmem
Aslında tatlı atışma da sayılabilir pek çoğu ama hep bir pütürtü çıkıyor aslanlarla 😅
Peki genelde nelerden oluyor sorun. Yetişkin olgun olunca düzelirler merak etme
Ego sanırım
Olabilir
Senin iyi anlaştığını düşündüğün burç var mı bir aslan olarak
Bak aslında aslan burcu bütün burçlarla anlaşır cana yakın samimidir. Dedim ya biraz olgunlaşması lazım. Ama yengeç olabilir sanırım
Senin burcun ne
Anladım yengeçler daha konuşkan şen şakrak falan.
Bogayim ben
Nerde yaşıyorsun
İstanbul'da
Hangi yakası Anadolu mu Avrupa mı
Avrupa
Sen
Anadolu yakası. Anadolu aslanıyom ben 😊😊😊
Sende Avrupa boğası oluyorsun 😉
Burdan yazışmamız zor mu oluyor sence acaba 😊
Aahhaa :djhdd
Bilmem
Ne biliyim bana öyle geldi sanki 😊. E senin gibi zeki bi Avrupa boğası nın bilmesi lazım bence 😉
Aslanım ama burçlardan hiç anlamam
Egoist misin
Çok değil
Bilmiyorum burçla işim yok
siz hangi burçsunuz
Boğa