Sevmeyi/Değer Vermeyi Nasıl Bırakabilirim, Unutabilirim?

2 senedir unutamadığım biri var -eski sevgilim- yüzlerce defa ağladım onun için en son bugün başka bi kızla onun evinde fotoğraf attı ve resmen yıkıldim saatlerdir ağlıyorum ama artık böyle olmasin istiyorum daha önce de unutucam demistim ama ne zaman dönse dayanamadım kalbim kesiliyormuş gibi hissettim ve kabul ettim ama artık gerçekten unutmak sevmemek değer vermemek istiyorum. O kendi hayatına bakıyor ben bütün gün onu düşünüp ağlıyorum ne ders ne sosyalleşme, o istediği kızla takılıyor ben aralarında bir sey yoktur diye kendimi avutuyorum bana biri yazdığında bile ya barışırsak ona ihanet edemem diyip mesajlasmiyorum bile. Ama artık vazgeçmek istiyorum günde 500 defa hikayesine bakmak onu düşünüp üzülmek değer vermek kalbimin arimasini istemiyorum sabahları mutlu uyanmak günlerimi güzel geçirmek artık bir şeyleri ciddiye almamak eğlenmek istiyorum. Nasıl yapabilirim gerçekten yardıma ihtiyacım var hep duygularımla hareket eden bi insan oldum ama artık mantığımı dinlemek istiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Ek olarak umudumu da tuketmek istiyorum2 ay konusmayalim bir kere tekrar arasin guzel seyler soylesin hemen inaniyorum. Engelle demeyin lutfen cunku engellersem o da goremez ben onu unutup mutlu olup onun da gözüne sokmak istiyorum
Sevmeyi/Değer Vermeyi Nasıl Bırakabilirim, Unutabilirim?