Antalyalıyım 18 yaşındayım okuyorum sevgilim var aşiret çocuğu herneyse ben hiç istemesemde ilişkiye girmiştik (ilk ilişkim) çok ısrar etti zorladı beni. Ben bu konularda bilgisizim tabi hamile kalmam değil mi falan dedim o da yok kalmazsın ben ilaç kullanıyorum o hamile bırakmıyor seni dedi tamam dedim inandım saf gibi. Yalanmış arkadaşlar ben hamileyim kesinlikle doğurmak istemiyorum ama o doğuracaksın mecbursun gibisinden laflar ediyor evleneceğiz sen benimsin falan diyor arkadaşlar ben istemiyorum babam duysa beni yaşatmaz zaten ben ne yapmalıyım hiç çıkış yolum yok mu
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ailene soyle. Senin tek dostun onlar. Once aldirip mi soylersin, yoksa aldirmadan mi Sen bilirsin. Ama ailenle paylas. Onlar senin herseyin bunu unutma
Ailem beni anlamaz
Hemrn aldir o p*ctrn de kurtul. Nr bulursunuz bu kurtte komurdr bilemm ki zerre beyin yok sizlerde zerree
Aldıracağım da izinsiz olmuyor mu neymiş
Olur
Zaman geçmeden aldırabilirsin reşitsin kimse bisey diyemez çocuğa da düsük yaptım dersin
İnanır mı ki
Neden inanmasın yaşın daha çok küçük ve ilk hamileliğin olağan durumlar bu zaten sen aldırmak istemesende bu bir ihtimal
Birincisi saf niyetinden yararlanmış ortada çocuk söz konusu şimdi aldır desem vicdan azabı aldırma desem bir ömür sıkıntıyla gecireceksin bilmiyorum çıkış yolun aileye danışman unutma aile dışında kimse yanında olmaz senin bu süreçte
Ailem çok katıdır babam duymamalı
Bana takip atsana bi yardımcı olucam fikir yönünden
Kendimi ifşalamak istemiyorum
Merak etme kapatcam burayı engellersin rahat edemezsen konuştuktan sonra
allah yardımcın olsun gene sen bilirsin ama en iyisini büyükler bilir ailenin bilmesi lazım
Babam ciddiyim yaşatmaz beni
babanı tanımıyorum ama belki tokat atar kızar bağırır ama kolay kolay bir baba kızına kıyamaz diye düşünüyorum belkide yanlış düşünüyorum sana kalmış
Silahı falan var babamın sinirini de kontrol edemez + kalp hastası ya o ölür ya ben
altı sakal üstü bıyık o zaman çocukla evlen en fazla babayla kavga gürültü olmaz aşiret hanımı olursun sende
İstemiyorum ki
allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim
Hemen evlen kimse bir şey çakmadan
Evlendirme ailem beni
O zaman babana söyle tecavüz etti bana de ya evlendirsin ya da bir şeyler düşünsün ama ilişkiye girdim deme en azından babası belli
Babam gider o zaman çocuğu yaşatmaz
Yapıcak bir şey yok başka arayı bulucaksınız babana da sakince soylicen artık
Bütün çoluk-çocuk ta kurgu yapmayı öğrenmişler
Yaş kaç, 12 falan mı
18
Tam g. rizekalısın
Kes
Sallama
Evlen
İstemiyorum ki
geçmiş olsun...
Teşekkürler