Aşk İlişkileri Bagcilar kizlari harika degil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor bence cokk harikayizz degil mi? var mi bize rakipp? Güncellemeler+1 yıl kiskanmayinnn kizlarrrr Bagcilar kizlari harika degil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
howcanisay Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl bağcıların kızları taş taş taş taş ttatattatataş taştatataştaştaştaştaş ddfjojfdı 1 3 Yorumla bilinmeyenbirkişi00 +1 yıl Seninle hep yek izlememiz lazım 🤣 Yorumla howcanisay +1 yıl sonuna kadar izlemeye dayanacağımı sanmıyorum:) Yorumla bilinmeyenbirkişi00 +1 yıl Birlimte izlersek dayanabilirsin belki. Belki de dayanamazsin 😊 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Canım konuyla alakasız ama Bağcılarda yaşayan bir erkek arkadaşım var oranın beyleri hakkında yorum yapar mısın 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ADAM GIBI ADAMLARR SEVDIGINI KORURLARR Yorumla
_BumeRangeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben cingen mahallesi diye duymuştum hap ot eks vs torbacı kavgası ıvır zıvır 0 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl şarkısı bıle bar bagcılar kızlar taş taş taş nışantaşı kızlar leş leş lei 0 4 Yorumla Jdkahdjsxj +1 yıl Tam tersi o 😂😂 Yorumla TheExodia +1 yıl @Jdkahdjsxj https://www.youtube.com/watch?v=GYTDf4h74C8 kola suu gıbı akacak beylerrrrr zın zın zın zın zınnnn Yorumla Jdkahdjsxj +1 yıl Yanlış alarm 😂😂hatırladım tamam Yorumla TheExodia +1 yıl @Jdkahdjsxj abazamıyızzzz evettttt Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir film müziği olarak derlenen parçada da geçtiği üzere: taş taş taş 0 0 Yorumla
CnS-Cansum35 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Bagcilarin kizlari taş taş 😜 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tabikide Yorumla CnS-Cansum35 +1 yıl 🙅 Yorumla
Gazali_123 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Kahveci Sulo dayı var pala bıyıklı o rakip😉 1 2 Yorumla alenalena +1 yıl Süper görüş seçilmeli. Cöflglglggl Yorumla Gazali_123 +1 yıl @alenalena Eyvallah😊 Yorumla
Mertsever99 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Bagcılar kızları taş taş 0 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Bakirkoydeyim. Hic bagcilar da tas gormedim 0 0 Yorumla
karamsenyy Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ahahahha yürü be kim tutar seni puma Zehra 0 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet semtimin kızları taş 😄 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Bağcılar kızları taş taş taş taş tatatatat taş 0 0 Yorumla
Qxgogoxixhş Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı. Bilmem 0 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Bruh 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Iyyy
bağcıların kızları taş taş taş taş ttatattatataş taştatataştaştaştaştaş ddfjojfdı
Seninle hep yek izlememiz lazım 🤣
sonuna kadar izlemeye dayanacağımı sanmıyorum:)
Birlimte izlersek dayanabilirsin belki. Belki de dayanamazsin 😊
Canım konuyla alakasız ama Bağcılarda yaşayan bir erkek arkadaşım var oranın beyleri hakkında yorum yapar mısın 😂
ADAM GIBI ADAMLARR SEVDIGINI KORURLARR
Ben cingen mahallesi diye duymuştum hap ot eks vs torbacı kavgası ıvır zıvır
şarkısı bıle bar bagcılar kızlar taş taş taş nışantaşı kızlar leş leş lei
Tam tersi o 😂😂
@Jdkahdjsxj https://www.youtube.com/watch?v=GYTDf4h74C8 kola suu gıbı akacak beylerrrrr zın zın zın zın zınnnn
Yanlış alarm 😂😂hatırladım tamam
@Jdkahdjsxj abazamıyızzzz evettttt
Bir film müziği olarak derlenen parçada da geçtiği üzere: taş taş taş
beraber sakal traşı olduğum vardı bitane dkdkf 😂😂
Bagcilarin kizlari taş taş 😜
tabikide
🙅
Kahveci Sulo dayı var pala bıyıklı o rakip😉
Süper görüş seçilmeli. Cöflglglggl
@alenalena Eyvallah😊
Evet arsız bela style
erkeğii de kızı da keko