+1 yılbunu ben söylüyorum evet
ama bahanem fanan değil :D b i görsen şahaneyim :>)
ben dışarı çıkıyorum
nere gidiyosun ya nere nere
l*n oğlum markete gitcem ya
he tamam ne giycen
standart şeyler işte :D
ne giycen dedim sana Hayat
L an temam be pembe tşörtümü giycem
hangisi o dar olan mı
şey evet :>)
çıkmıyosun L an dışarı
L an kontür alıcam oğlum
o zaman bol şeyler giy
hay zokucam yapıcan işe ya , tamam bol giycem
5 DAKKA SONRA TELEFONA GELEN MESAJ :D
çıktın mı Hayat , niye mesaj atmıyon
çıktım tam yazcaktım
bırak l*n yalan söyleme karı kız kesiyodun dimi
pesupan Allah :D valla kesmiyodum kimseyi ya :>)
tamam çabuk ol : )
5 DAKKA SONRA GELEN MESAJ
Hayat halâ eve gelmedin mi L an nerdesin :D
sizce bu ve benzeri diyaloglar özlencek bişe mi , hadi ama yapmayın :D01 Yorumla- +1 yıl
Hayattan soğudum :D
En İyi Cevaplar
+1 yılBazen zor bir ilişkiden sonra boşta olmak insana büyük bir rahatlık verebiliyor fakat bir süre sonra birisi ile beraber olmayı özlemeye başlıyorsun. Bence uzun süre arkasına sığınılabilecek bir söz değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence en rahatı gerçekten sevgilin olmadığı zamanlar ne rahatmışım adam hayatıma girdi gireli herşeye yasak geldi kız arkadaşlarıma bile karışıyor bir ara ayrıldık 1 ay o kadar rahattımki dedim dünya varmış her gece başka bir barda sorna geri barıştık ve benim esir hayatıma devam ediyorum
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle sözler söyleyerek kendini rahatlatmaya çalışanlar söyler genelde.
Sonuçta sevgilisiz kafası rahat olsa böyle bir cümle kurmaya gerek duymaz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılişin gerçeği şudur. kendimden şey yapıyım. ben şuanda bekarım. ve gerçekten kafa dinlimoyurum. bir yerdede bir sevgilim olsun yanlızlığım gitsin ne biliyim gezelim dolaşalım gibi'de düşünmüyor değilim ama güvenemiyorum işte.( ya beni bırakırsa ya sevmezse gibi şeylere takılıyorum bu yüzdende bekar kalmayı sonradan pişman olacağım şeyleri yapmak istemiyorum : öyle oluncada bekarlık bir yerde güzeldir. ama bir sevgilin olmasıda güzeldir bilmiyorum ya ne yapsak bilemedim :(
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 2 yıldır yalnızım kardeşim. İnsanın sevgilisi olunca onunla ilgilenir. Onun sorunlarını dinler. Sorunlara bir çözüm arar. Olmadığında sadece kendi sorunları vardır. Yani sadece kendi sorunlarınla ilgilenmek varken neden bir başkasınınkilerlede ilgilenmek ister ki insan. Yani şu halim çok daha rahat ve sakin diyebilirim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevgilim olmadı. Bu zamana kadar olsun istedim hemde çok istedim ama olmadı. Son 1 yıldır şahidi olduğum ayrılıklar "iyi ki olmamış" dedirtti. Her şeyin bir zamanı var diye boşa demiyorlar. Bazı şeyleri yoluna koyduktan sonra sevgili/eş konusuna daha adam akıllı bakmak gerekiyor sanki. Ama gönül bu nerede ne yapacağı belli olmuyor. (Bu cümle erkekler açısından) Genciz ve delikanlıyız deli akıyor kanımız bir güzele aşık olduk mu bitiyor herşey :))
00 Yorumla Ben sevgilim olmadığında fazlasıyla rahatım. Bir birliktelik yaşamak, tutkuyla bağlanmak, onu kaybetme korkusu, çeşitli tartışmalar... Hepsi yoruyor beni artık. Kafamı dinliyorum gerçekten şu an.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılevet bir süre için gerçekten doğru çok iyi geliyor rahatsın bir sorun yok ama sonra uykudan uyanınca öyle olmadıgını daha iyi anlıyorsun bir sorun olsun istiyorsun hayatında :)
00 Yorumla Şimdi anladığım kadarı ile birinden hoşlandığını soledin oda bu cevabı verdi ya da bunu öğrendi bir yerlerde paylaştı uzak durman için üzgünüm ama sana karsı bişe hissetmiyo galiba
013 Yorumla- +1 yıl
Ahahah :D Ya neden hep bişeyler çıkarma peşindesiniz sevgilim var benim, bu sitede bunu bilmeyen yoktur diye düşünürken sen çıktın karşıma güldürdün beni :)
- +1 yıl
Çok komiksin şu anda :-) sana sevgilin var mı diye sormadım ayrıca işim yok profiline mi bakayım :-) kendini çok beğenmiş birisin sen :-) fazla egoist olma.. Yazdığımı düzgün okusan anlardın.. :-) Ha madem anlayamadın o zaman sor iyice açayım konuyu. Ayrıca ne çıkarma pesindeyim :-):-) çok ilginçsinn :-):-):-)
- +1 yıl
Şu hayatta kendini çok beğenmiş birisin diyen ilk kişisin biliyo musun? Hayır bilmiyosun ama gerçekten öyle. İlk defa senden duydum bunu :D Sevgilim varken birinden hoşlanmam ben bu yüzden sevgilim var dedim reddedilmediğimi anla diye. Profilime girip bakma tabiki ne işin var profilimde :D
- +1 yıl
Ya gerçekten bilmiyosan sus Allah aşkına
- +1 yıl
Konuşup konuşup gidersin diye düşünüyorum
+1 yılŞimdi yeni birini tanı, onu tanımaya o esnada da kendini tanıtmaya çalış falan çok uzun iş..
Sırf bu yüzden bile çok rahat bi' şekilde " Yalnızım <3" diyebiliyorum..00 YorumlaBazen yalnızların avuntusu bazende sevgilisinden muzdarip olan "bekarlık sultanlık" adı altında keyif yapmayı özlemiş mazlumların sözü.
10 Yorumlaİlk zamanlarda bana da bahane gibi gelirdi ama şimdi birisini bulacak olsam bütün rahatım kaçacakmış gibi hissediyorum.
00 YorumlaBazen bahane gibi görülsede doğru bir söz ya
Sevgili olunca kafan rahat olmuyor her türlü geliyor siniri bozacak birşey yapıyor boş yere strese giriyorsun00 Yorumla
+1 yılyalnız olduktan sonra bahane cok bekarlik imparatorlugunun kraliyim evlenip rezil kral olamam gibi mesala:D
00 Yorumladüzenli devamlı görüşülen bir ilişkiyse haklılar şahsen ben gelemiyorum ama tek görüşmelik seks içeriklik bir ilişkiyse kafası güzel olmalı ya da bulamıyor kimseyi..
00 Yorumlayo kesinlikle bir bahane değil , şöyle bir durum var ama seks yapcak birilerinide bulamıosa bunu söyleyen kişi ozaman bahanedir , cinsel isteğini tamamlıosa ozman ciddi ilişkiler o kişiyi gerçekten yoruodur sevgilisiz rahattır
00 YorumlaEvet bahane
hayır bahane değil.
Sevgiliye göre değişir yani :D016 Yorumla- +1 yıl
Sen sevgilinle ne yaptın bakalım :D
- +1 yıl
Ahah kötü oldu ya :D Bolu'ya gidince bir şekilde anlar herhalde o da :D
- +1 yıl
Aslında kıza yazık yani üzülüyorum ama olmayınca da olmuyo tabi üstelememek gerek :D
Allah kimseye o durumu yaşatmasın - +1 yıl
Öyle tabi nereye kadar öyle gider ki, sonu yine ayrılık olur haklısın ama o şu an kabullenemiyo kötü bir durum :/
- +1 yıl
Bilemedim ki :/
- +1 yıl
Sanmam :)
- +1 yıl
Sıkılmaz aksine senin artık bu durumu kabullenip onunla kalmak istediğini düşünür :)
- +1 yıl
Zamanla görcez bakalım :)
+1 yılbahane değil, özellikle çok yıpratan bir ilişkisi olmuşsa yalnızlık ilaç gibi geliyor.
00 Yorumla
+1 yılValla ohh çok rahatım kafam rahat karışan yok edeühühühühhühüh :'(((
05 Yorumla- +1 yıl
Gözüne yalnızlık kaçtı galiba :D
- +1 yıl
Aynen hem de soğan doğrarken uykusuzluk da var e sıcak da yoksa yalnızlık harikaa:'((
- +1 yıl
Öyledir tabii :))
- +1 yıl
şimdi bu kadar insan yalnızken neden bu kadar insan yalnız diye bir klişe yaparsam ayıp da olur.
- +1 yıl
Olur sanki biraz -,-
+1 yılKesinlikle rahatlık sevgili isine gelemiyorum napiyosun nerdesn kimlesin. Freeyim rahatım bahane falan degil bencede
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle değil benim yoktu şimdi var 1 haftadır çıkıyoruz ama yanlızken daha rahattım :D
00 Yorumlabahane eminim bunu söyleyen herkesin kafasında bir sevgili hayali birine sarılmak elini tutmak v. s. vardır yaa..
00 Yorumla
+1 yılİnsan her zaman sevdiği kişi yanında olsun ister. Fıtratında var...
00 Yorumla
+1 yıliki türlüde sıkıntı
sevgilisi olanların biraz daha sıkıntılı00 Yorumla
+1 yılTamaaaamen bahane :) sevgilin olunca başında davul mu çalıyor ;)
00 YorumlaSevgilileri olamayacağından değil, onların istediği tarzda bir insan bulamadıkları için insanlar yanlız.
02 Yorumla- +1 yıl
Emin misin? Bu dediğin herkes için geçerli mi yani?
- +1 yıl
İnsan yapısı gereği anlaşabileceği bir insana aşık olur, sevgi besler.
Bilinçaltımız hoşlandığımız insanla ne kadar anlaşıp anlaşmadığımızı ölçer ve buna göre beynimizi dolayısı ile davranışlarımızı yönetir. Bir kişi çok güzel bir fiziğe sahip olabilir ancak anlaşamadığımızda o kişinin fiziksel özelliklerini daha fazla inceleriz ve o kişiden hoşlanmamak için bahaneler üretmeye başlarız ve bunu biz değil bilinç altımız bize yaptırır. Buda insanı yanlızlığa iter.
Çünkü kimse anlaşamayacağı bir insanla beraber olmak istemez. Olanlarında hepsinin bir çıkarı vardır; Statü, para, seks vs. dolayısı ile bir müddet sonra bu tarz beraberlikler bitmeye mahkumdur.
Ve dönüp dolaşıp gene yanlızlığımızla başbaşa kalırız. Taaki anlaşabildiğimiz kişi karşımıza çıkana kadar.
yalnız senin sülalendir gerçektende kafa dinliyorum ben inanmazsanız inanmayın hiçte umrumda değil, kulaklarımı kapadım lalalalalala
01 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılherkez sevilmek ister ama bazıları bu sevgiyi aşktan daha farklı yerlerde bulabilir bu kadar basit
00 YorumlaBekarlık sultanlıktır safsatasının diğer bir versiyonu.
00 Yorumla
+1 yılevet dediğin gibi aslında... bir nevi savunma mekanizması ama bazıları gerçekten kafa dinleme için seçiyorlar yalnızlığı:))
00 Yorumlatrip yok kıskançlık yok dırdır yok ama en büyük eskiliği sevgi yok be kardeşim :) Rahatım demeleri bahane ;)
00 YorumlaYeri geldiğinde haklı bir söz gerçekten. Ama yalnızlık allaha mahsus bir eşi olmalı insanın.
03 Yorumla- +1 yıl
Bir eşi olmalı insanın
Bakarken yüreğinin kabardığı,
Gözlerinden gözlerine yüreğinin aktığı...
Aşık olduğu bir eşi olmalı!
Can Yücel diyelim o zaman :) - +1 yıl
:))
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. İnsan her ne kadar yanında yakın olduğu sarıldığı aşkla baktığı birini istese de sevgilisi olmayanın kafası rahat olduğu doğrudur.
00 YorumlaSevgiliye göre değişir erkek arkadaşın faik kız arkadasinda Safiye olursa bekarlik sultanliktir:)
00 Yorumla
+1 yılEvet bahane tamamiyle bahane hatta. Kendimden biliyorum :D
00 YorumlaValla kisiye gore degisir ben biriyle denedim yapamafim harbiden benim icin yalnizlik super
00 Yorumlayok yok... kesin öyledir ne bahanesiymiş o yaaaaaa..
00 Yorumlasevgilisiz de yasanır
hayatını dolu dolu spor eglenceli aktivitelerle00 Yorumla
+1 yılbahaneden öte hakikaten öyle kendimden biliyorum :)
00 YorumlaÇok büyük bir bahane... sevgilim yok çok rahatım diye başlar yeni bir ilişkiye hazır değilim ile devam eder cümle... boş ve hoş teselliler...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılhayır kesinlikle değil sevgilisiz hayat en rahat hayattır sana karışan yok zorunluluk yok özgürlük var oh miiss :D
00 Yorumla Yanlızların Bahanesi Bence O Değil yanlızların kelimesi ulan Hayat zaten Gülmedi Sevgilimi Gülecek olabilir.
00 Yorumlagerçektemn rahatlık. wc ye bile cep telefonuyla gitmekten gına gelmiştir ya.
00 YorumlaHiç dostun yoksa eger bahanedir seni seven dostların varsa şahanedir
00 YorumlaEvet benim için bahanetmiş şu sıralar öğreniyorum zira iş hayatıyla bekarlık adamı maf ediyor...
00 YorumlaHayır değil gerçekten rahat oluyor insan
asla bahane olarak görmedim.00 Yorumla
+1 yılözetle rahatım. nerdesin kimlerlesin ne yapıyorsun niye beni armadın haber vermedin vs vs vs...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alakası var lan? Sevgili yok kafa dinliyorum gerçekten de gerçek bişey. Dırdır yok para harcama yok ne biliyim güzel söz bulmak için kasmak yok saçma sapan trip çekme yok :D
00 YorumlaSevgilim olunca daha rahatım, rahatlığın sınırlarını zorlamak varken, rahatım olmaz
00 Yorumla
+1 yılkarışık olsa bir dert olmasa bir dert yokken arıyo insan varken de bunalıyo işte denge yok
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle bende yalnızım ve o bahaneyi kullanıyorum ama içim içimi yiyor onu söylerken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalnızların bahanesi mi bilmiyorrum ama şu anda bunu demeyi ah ne çok isterdiiiim :D
00 YorumlaÖzgür yaşam kımseye hesap vermeme gbi alişkanlıkları da olabilir ama oyle ınsanı gunluk kullanım olarak saklamk lazım :D
00 YorumlaBahane degil benim hic sevgilim olmadi sirf kafam rahat olsun diye
10 Yorumla
+1 yılaşkın kendisi ütopya
sevgililik bahane
pompa ise şahane..;)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÒyle bisey yok ben sevgili istiorum:((beni sahiplensin istiyorum
00 Yorumla
+1 yılbenim yok ama kafam rahat istesem olurdu
04 Yorumla- +1 yıl
bir süre sonra sıkılcaksın bu durumdan ve isticeksin ama
- +1 yıl
senin nickini bağıra bağıra söyleten biri olmadığı sürece ben böyle iyiyim :)
- +1 yıl
İnşallah o da olur bir gün :)
- +1 yıl
inş :)
aksine benim icin bahane degil madalya gibi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Şşşş! Aramizda kalsin.
00 YorumlaDogru kisiyi bulamadigim icin benim icinde bahane.
00 Yorumla
+1 yılSavunma mekanizması o. :)
00 Yorumlarahatız tabi nolmuş yoksa :)
00 YorumlaHayır gerçekten rahat, mutlu bir hayat.
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne