Bir eşim olsa, onun memleketine gitsek hep beraber.
Tavan arasında yer yatağında yatsak. Böyle kocaman yün yorganlar , uzun beyaz dantelli yastıklar...
Geceleri koynuna yatırıp çocukluğunun geçtiği yerleri , yaptığı yaramazlıkları anlatsa... yaralarını... onu kim acıttıysa hepsi adına ben özür dilerim desem.
Tek sıkıntımız gelen giden çok olduğu için birbirimizi az görmek olsa. Geceleri seni çok özledim , kokunu özledim fısıltılarıyla uyusak. Annesi kapıyı tıklatıp kuzularım yattınız mı sabah çarşıya gidelim dese.
Ben ona bile mutlu olsam , beni rahatsız etmese , annem gibi sevsem onu.
Yağmurun sesinde kokusunda uyusak... doya doya sarılsam öpsem , göğsümdeki o kocaman boşluk dolsa
Belki bir gece kulağıma "ben çocuk istiyorum" diye fısıldasa...
Böyle bir hayalde yaşamak ister miydiniz?
Sizin hayaliniz nasıl genelde?❤️
Tavan arasında yer yatağında yatsak. Böyle kocaman yün yorganlar , uzun beyaz dantelli yastıklar...
Geceleri koynuna yatırıp çocukluğunun geçtiği yerleri , yaptığı yaramazlıkları anlatsa... yaralarını... onu kim acıttıysa hepsi adına ben özür dilerim desem.
Tek sıkıntımız gelen giden çok olduğu için birbirimizi az görmek olsa. Geceleri seni çok özledim , kokunu özledim fısıltılarıyla uyusak. Annesi kapıyı tıklatıp kuzularım yattınız mı sabah çarşıya gidelim dese.
Ben ona bile mutlu olsam , beni rahatsız etmese , annem gibi sevsem onu.
Yağmurun sesinde kokusunda uyusak... doya doya sarılsam öpsem , göğsümdeki o kocaman boşluk dolsa
Belki bir gece kulağıma "ben çocuk istiyorum" diye fısıldasa...
Böyle bir hayalde yaşamak ister miydiniz?
Sizin hayaliniz nasıl genelde?❤️
Güncellemeler
+1 yıl
Gnvl
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat