Aşk İlişkileri Utku yuvakuran mı daha iyi yoksa Beckham mı? DearKsPresidenttt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Artık Utkuyu sevmiyorum yaşasın beckham reizz Güncellemeler+1 yıl Gençler performans soruyorum Utkuyu biraz gömün lütfen Güncellemeler+1 yıl Siz utkuyu gömünce ben aşırı keyifleniyorum ya 😂😂😂 çok mutlu oluyorum biraz daha gömün Utku yuvakuran mı daha iyi yoksa Beckham mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl https://youtu.be/D8hswZA-c8k 0 2 Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Utkuya tek atar Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Allahım sana geliyorum 😂 Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Fabri vardı iyi adamdı janti adamdı giyinmeyi adabı iyi bilirdi 0 1 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl 😂😂😂 Fabrice fifa oynarken sürekli reis çıkıyordu sağolsun Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Oha lan kurutuma makinesi saçını baya yakmış geçmiş olsun knk 0 2 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Sormaa ya moralimi bozdun defol Yorumla miroveteene_ +1 yıl İşte gidiyorum birşey demeden Yorumla
Sonneschein Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 64% +1 yıl Herzaman beckham yıllanmış şarap gibidir kendisi😍😍😍 0 1 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Utku ise boktur Yorumla
Sonjin Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Hiçbiri iyi değil en iyisi benim 0 4 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Performans soruyorum Yorumla Sonjin +1 yıl Beckham Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Utku babası ile bir yerlere gelmiş biri zaten Yorumla Sonjin +1 yıl :/ Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Beckham evlenmiş kanka 0 8 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Biliyorum hatta çocuklarının dövmesi var Yorumla Saddov +1 yıl Evet S diye senin ismini kazımışlar 😂 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Saddov +1 yıl Diğer ismini bilseler M de yaparlardı 😂 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Kanka zaten benim dövmemi yaptırmış beckham amca Yorumla Saddov +1 yıl Bizzat tipini mi?😂 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl İkiside var kurt da yaptırıcak geçen bana model soruyordu Yorumla Saddov +1 yıl Vay namızsız vay 😂 Yorumla
yakışıklıvedengesiz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl @___lavinia___ ikizini buldum 0 6 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Yapma be knks Yorumla yakışıklıvedengesiz +1 yıl Saçının beline kadar olduğunu düşün manzara aynı ajdndns Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Saçmalama Yorumla yakışıklıvedengesiz +1 yıl Harbi diyom bak Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Sen benzetme furkan abi Yorumla ___LAVİNİA___ +1 yıl İkizim mi neyimizi benzettin açıklarmısın? 😂 Yorumla
Whatdidingülüm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Aferin isabetli olmuş 0 1 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Ney knks Yorumla
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Tip olarak mi diyorsun beckham iyi 0 8 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Yok tip değil performans diyorum Yorumla marslijokeer +1 yıl Iyi de 😂 biri forvet biri kaleci utku kim beckhamin yaninda 😂 sasirdim soruna Yorumla marslijokeer +1 yıl Orta sahamis forvet degil yanlis oldu 😂 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Utku babası olmazsa bir hiç Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Biraz göm kanka ya😂 Yorumla marslijokeer +1 yıl Gomerim knk utku kim ya cop iki yil sonra amator ligde olur o kadar kotu oyuncu torpilli esek ligin en berbat kalecisi bence 😀 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Ayyy nasıl keyifledim 😂😂😂 adamsınn Yorumla marslijokeer +1 yıl Eyv knk 😂 Yorumla
Didemalaca3 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Beckhamı da yakışıklı bulmazsın ama ya 0 3 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Yakışıklı bulmuyorum iyi oyuncu Yorumla Didemalaca3 +1 yıl Ha tip anlamında soruyorsun sandıl JAHBAAHSBSJAJSHBS Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Yok kız Utkuyu biraz gömsünler diye sordum Yorumla
Ali3402 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Valla knk inanır ısın hiç bişi anlamadım 0 2 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Canın sağolsun krdşmm Yorumla Ali3402 +1 yıl Eyw knk Yorumla
lnvioters Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ne futbolcu ama eski efsanelerden 0 1 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Geçen de efsaneydi Yorumla
Beşir1908 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Ben beckhamın oğluyum bana gel djxjekkxk 0 5 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Ben performanslarını soruyorum 😂 Yorumla Beşir1908 +1 yıl Benımde performansım ıyı belkı sanane 😂 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl 😂😂 Yorumla Beşir1908 +1 yıl Performansımı denemeden yorum yapma lütfen 😂 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Ya bir sg senin fesatlığını... Yorumla
TuƝișșș Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Mondragon 0 1 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Faryd amca ile geçen konuştuk Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Beckham adamdır 0 2 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Evet utku ise kalleştir Yorumla Mitroglu +1 yıl Utkuvpusttur Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Saçlara baakk😍 0 1 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Ağlarım Yorumla
filintabey Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl benn tabiki 0 6 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Kanka performans olarak Yorumla filintabey +1 yıl david beckham tabiki Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Utkuyu biraz göm 😂😂 Yorumla filintabey +1 yıl utku zaten gömülü 😂😂 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl 😂😂😂kskwjsjshhsjsh adansın bro Yorumla filintabey +1 yıl eyvallah Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Bekım 0 1 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Utkuyu biraz göm knk Yorumla
Kılpacinoss Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Utku kim birader 0 1 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Aynen utku babası ile kariyer yapan bir züppe Yorumla
Pagan-of-North Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Ben daha iyim 0 1 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Performans olarak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Utkuya tek atar
Allahım sana geliyorum 😂
Fabri vardı iyi adamdı janti adamdı giyinmeyi adabı iyi bilirdi
😂😂😂 Fabrice fifa oynarken sürekli reis çıkıyordu sağolsun
Oha lan kurutuma makinesi saçını baya yakmış geçmiş olsun knk
Sormaa ya moralimi bozdun defol
İşte gidiyorum birşey demeden
Herzaman beckham yıllanmış şarap gibidir kendisi😍😍😍
Utku ise boktur
Hiçbiri iyi değil en iyisi benim
Performans soruyorum
Beckham
Utku babası ile bir yerlere gelmiş biri zaten
:/
Beckham evlenmiş kanka
Biliyorum hatta çocuklarının dövmesi var
Evet S diye senin ismini kazımışlar 😂
😂😂😂
Diğer ismini bilseler M de yaparlardı 😂
Kanka zaten benim dövmemi yaptırmış beckham amca
Bizzat tipini mi?😂
İkiside var kurt da yaptırıcak geçen bana model soruyordu
Vay namızsız vay 😂
@___lavinia___ ikizini buldum
Yapma be knks
Saçının beline kadar olduğunu düşün manzara aynı ajdndns
Saçmalama
Harbi diyom bak
Sen benzetme furkan abi
İkizim mi neyimizi benzettin açıklarmısın? 😂
Aferin isabetli olmuş
Ney knks
Tip olarak mi diyorsun beckham iyi
Yok tip değil performans diyorum
Iyi de 😂 biri forvet biri kaleci utku kim beckhamin yaninda 😂 sasirdim soruna
Orta sahamis forvet degil yanlis oldu 😂
Utku babası olmazsa bir hiç
Biraz göm kanka ya😂
Gomerim knk utku kim ya cop iki yil sonra amator ligde olur o kadar kotu oyuncu torpilli esek ligin en berbat kalecisi bence 😀
Ayyy nasıl keyifledim 😂😂😂 adamsınn
Eyv knk 😂
Beckhamı da yakışıklı bulmazsın ama ya
Yakışıklı bulmuyorum iyi oyuncu
Ha tip anlamında soruyorsun sandıl JAHBAAHSBSJAJSHBS
Yok kız Utkuyu biraz gömsünler diye sordum
Valla knk inanır ısın hiç bişi anlamadım
Canın sağolsun krdşmm
Eyw knk
Ne futbolcu ama eski efsanelerden
Geçen de efsaneydi
Ben beckhamın oğluyum bana gel djxjekkxk