Yasak aşk yaşamaya başladım. Ve çok riskli çok korkuyorum ama bırakamıyorum. Ne yapmalıyım?

Binamıza yeni taşınan bi aile var. Komşumuzun kiracısı oldukları için tanışmıştık zaten başta adamla aramızda bi elektrik vardı o yüzden bina içinde karşılaşmamaya falan çok dikkat ettim. 1 tane de küçük çocukları var benim yeğenimle ilgilendiğimi falan görünce annesi çocuğa bakıcılık yapmamı istedi parayla tabii ki. Ben adamla aramızdaki şeyden dolayı kabul etmek istemedim ama aileme falanda söylemiş ailemin ısrarı sonucu çocuğa bakmaya başladım. Kadın hemşire nöbetleri falan oluyo işte ben sabahtan gidip akşam dönüyorum. Paramı da o adamdan alıyodum. Sürekli yanlız kalmaya başladık işte yanlız dediğim çocukta var ama pek engel olmadı. Aramızda zaten bişey vardı ateşle barut aynı evde yanlız kalınca olanlar oluyo tabii. Çok riskli ailemin komşuların öğrenmesi den çok korkuyorum. Kadın öğrense zaten beni tüm mahalleye rezil eder ama bırakamıyorum. Bakıcılığı da bırakmak istiyorum ama ailem kadın hemşire yazık çok yoruluyolar falan diyo. Napıcağımı bilmiyorum. Uzaklaşmaya çalışıyorum olmuyo. Aramıza mesafe koyuyorum ama aynı evde en fazla ne yapabilirim ki?
Yasak aşk yaşamaya başladım. Ve çok riskli çok korkuyorum ama bırakamıyorum. Ne yapmalıyım?