Eski sevgilimle barısmıştık ama kız kardeşim ona karşı hep ön yargılı oldu. Karşı çıktı. Sevgilime mesaj atmış uzak dursun diye. Bi yandan haklı aslında bana gerçekten değer vermedi. Ama sorunları vardı hep. Borçları var çalışıyor çok yoruluyor. Bu yüzden bir şey diyemedim ben sevgilime. Ben bu şekilde bitsin istemiyorum. Hala seviyorum ama onu yanımda hissedemiyorum. Bana yanındayım dese bir kez olsun yeterdi. Ama demedi. Seviyorum belli edemiyorum dedi. Yan yanayken sevdiğini hissediyorum ama uzak kalınca sanki aramız açılıyor. Ne yapmalıyım sizce? Bitecekse de bu şekilde bitsin istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence bitir dikis tutmaz
Niye ki ben hala seviyorum. Her ayrıldığımızda peşinden koşardım. Sonra bıraktım. Kaç kere yazdı yokladı. Ben de bize bi şans daha vermek istedim. Ama yolundan çıktı. Kız kardeşim ağzına geleni saymış ona. Ben istedim ki her seye rağmen birlikte olalım. Ne olursa olsun birbirimizin yanında olalım istedim. Ama o benim kadar yoğun hissetmiyor demek ki. İşleri var çok yoruluyor farkındayım o yüzden ne kadar kızsam da ben hep sevdim onu.
o hissetmiyorda ondan ilerde cok cekersin
Bilmiyorum bana belli edemiyorum sevdigimi diyor. Ama yan yaneyken gerçekten hissediyorum. Gülüyoruz konuşuyoruz. Sarılıyoruz. O an gerçekten seviyor demek ki diyorum. Ama ne zaman ayri düşsek ilgilenemiyor sevmiuor sanıyorum
senin kararın tabiki ama ilerde zor anlar yasmazsın umarım
O kadar kötüyüm ki şu an. Kız kardeşimin yazdıkları zoruna gitmiş. Özür diledim ben. Görüşelim dedim bakarız dedi. Kaç kere mesaj yazdım seni görmek istiyorum diye ama dönmedi bana. Çalışıyor ama istese yazardı bence. Ama benim onu görmem lazım bugün. Diyeceğim sen nasıl istiyorsan öyle olsun rahatsız etme diyorsan aramam bi daha. Ara verelim diyorsan yine sen bilirsin ama ben hep yanında olmak istedim bunu bil diyeceğim. Tabi kabul eder de buluşabilirsek. Peşinden koşuyor gibi hissediyorum ben çogu zaman ama söyleyeceğim istemiyosan bi daha ne ararım ne sorarım seni diyeceğim.
bence bir süre yazma zamana bırakmak en iyisi
Ya öyle tabi de şu an inan hiç iyi değilim görmem lazım onu. Bilmiyorum ne yapacağımı artık. Çok yoruldum ben. Kendisi açiktan liseyi bitirmeye çalışıyor. Ben eczacılık ögrencisiyim. Kiz kardesim de bunu soylemis ona. Istese eczaciliktan birini bulur felan. Baya baya yuzune vurmus okumamissin diye. Ya her ne kadar sorun degil dese de biliyorum kırilmıştır o. O yüzden yanına gitmek istiyorum. Her şey sarpasardı. Artık ne yapacağımı şaşırdim ben.
kimse vazgecilmez degil düzelmesse yapacak bir sey kalmıyor