Bizden birşey olmaz diyen erkek ne demek istiyor?

Çok yoruldum nasıl anlatacağımi bilemiyorum moralim çok bozuk. Dün arkadasima gittim ders çalışmaya malum yks var sevgilim asker sürekli yan yana değiliz uzakta kendisi neyse anlatıyorum. Bizim evde elektrik kesildiği için surekli arka sokaktaki arkadaşa gidip ders çalıştım sarjim 42 di sonra şunu bir 10 dk sarja takayım dedim telefonun da verisini kapadım hızlı dolsun diye kapatmaz olaydım neden bana, sen canım misin kapattın kapalıyken şarj dolmuyor mu felan diye bir ton azarladı beni ilk defa da dedi sevgilim bana güvenmiyor arkadaşımın yanına gidince ben degisiyormusum hep öyle diyor bundan 2 ay öncede pubg oyunuyordum normalde kızlarla oynuyordum o sevgilisini aldı diğeri flortunu aldı derken erkekler çıktı hep halbuki kızlarla oymayacagima söz vermiştim bu da öğrenince o gün bugündür bana güveni kalmadı bunun için defalarca özür diledim çok şey yaptım ama kendisi hep inanmadı sevmese bırakırdı seviyor beni biliyorum. dün de biraz konuşmayalım dedi çok siınırlıydı bu telefon şarji yuzunden. Bu hafta salı günü da artık dolmusum ağlaya sızlaya aradım bunu bana guvenmiyorsan Aytil demeye getirdim ama görün içim yaniyor yani dilim varmiyir demeye ben sensiz mutlu olamam sende bensiz olamazsın dedi bunu gayet iyi biliyorum dedi yani ben çok çabalıyorum onu seviyorum o da beni çok seviyor ama nasıl aşarım bunu nasıl inandiririm bana güvenmiyor, inanmiyot canımı yakıyor o benim hayallerimin
adamı evleneceğim kişi biraz ona yazmama kararı aldım belki düzelir belki düzelmez bilemiyorum ama beni sevdiğinden suphem yok ne yapayım ne dersiniz?
Bizden birşey olmaz diyen erkek ne demek istiyor?