Sevgilimin sevgisini göstermemesi problemi?

Haziran ayı gibi sevgilimle çıkmaya başladık fakat daha önceden de ortak bir arkadaşımız vardı onun sayesinde tanışıp çoğu kez aynı ortamlarda bulunmuştuk ve en son bir ad koymaya karar verdik fakat arkadaştan sevgiliye geçtiğimizde tabi ki bir anda her şey değişmez fakat ben 1 ay sonrasında bu duruma alıştım ama 3 ay boyunca beraberdik ve o 3 ay boyunca hala arkadaşmışız gibi konuşuyor iltifat çok az ediyordu. İlişkide ağır basan bir taraf olmasını gerektiğini ve bizim ilişkimizde de onun kendisi olduğunu söylemişti bir keresinde tabi ben bunu onaylamadım geçiştirdim ama gerçekten de sevgili olduğumuz günden beri sevgisini daha ağır gösteren sahiplenen taraf ben oluyordum buluştuğumuz zaman elimizin bir birinden ayrılmadığı zamanda oluyordu yan yana gelmediğimiz anlar bile oluyordu bir keresine sahil kenarında oturan bir arkadaşımızın evine gittik ve orada saatlerce baş başa kalmamıza rağmen ve sevgili olmamıza rağmen birbirimizle dahi konuşmadık benim amacım asla onunla sevişmek falan değil ama sevgilim olduğu için ona sarılmak onunla bir şeyler yapmak istiyordum o gidip başka şeylere bakıyor bende olduğum yerden başka şeylere bakıyordum en sonunda gün bitti ve vedalaşırken bile sarılmadan gittik böyle devam etti ilişkimiz ama bir kavga ettiğimizde dahi her zaman o arıyor o ilk mesajı atıyordu her ne kadar ben sevsem de ben belli etsem de ilk arama ve mesaj atma işlerini o yapıyordu ben isterim ki her daim ona sevgimi göstereyim ve o bana daha çok bağlansın ama bu mümkün olmuyordu ve o bana ruh haline göre davranınca bende onu tersliyordum ve bu sefer bana beni hiç sevmiyorsun demeye başlıyordu kısacası o anki ruh hali nasılsa ona göre konuşuyordu 3 ayın sonunda ben artık dayanamayacak konuma geldim ve ayrılmak istediğimi söyledim ayrıldık ve 2 aya yakın birbirimizden ayrı kaldık ama benim için hiç sıkıntı değildi 2 ayda sonra dün akşam bana napıyorsun yazdı normal bir şekilde cevap verdim fakat o sanki 2 ay boyunca hiç ayrı kalmamışız gibi konuşmaya devam etti evet bir taraftan sevindim ama ona yazma nedenini sordum beni gerçekten sevdiğini ve özlediğini ondan ayrılmama anlam veremediğini söyledi ve yaptığı şeylerin farkına vardığını ve bir daha olmayacağını söyledi fakat bunların aynısını sevgiliyken kavga ettiğimizde de söylemişti ve ben şu an ona, tamam sıkıntı yok dersem kaldığımız yerden devam edeceğiz ben onu gerçekten seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum hem kendinden olsun hem arkadaşlarından olsun fakat zor bir kadın olduğu için sevgisini hep minimum düzeyde belli ediyor ve her şeyin zamanla gelişeceğini söylüyor ama onun bu soğuk davranışları beni sürekli olarak üzüyor ve bana her geçen gün sevgilim gibi hissettirmesi gereken yerde beni tereddüte sokuyor aranızda ayrıl ayrıl diyecek arkadaşlar olacak fakat ikimizde birbirimizden başkasıyla konuşmuyoruz ve bir nevi birbimize acı çektirmek gibi bir şey olucak bunu kendi de dedi bende biliyorum şimdi bana yazdı nasıl bir yol izlemeliyim ve bana sevgisini nasıl göstertebilirim :(
Sevgilimin sevgisini göstermemesi problemi?