AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
madem bu kadar seviyormuş niye senle değilde başkadı ile evli,
Evlendi benim yüzünden sorsan ona öyle der Nedim ki bittirdi bizi beni hayatından çıkarır çıkarmaz evlendi sonrada 1 2 ay sonra hellalik istedi beni unutamadığını söyledi öyle böyle derken 2 yıl geçti kızları var 💔
Madem bu kadar seviyodu neden başkasına gidip evlendi düpedüz saçmalık sende yuvalarına karışma bence
Doğru başkasıyla evlendi üstelik beni hayatından çıkarır çıkarmaz görücü usulü evlendi 😔 bunu görünce dünyam başıma yıkıldı sanki ondan ölmesini isteyecek kadar nefret ettim ama vazgeçemedim işte 💔
Sakın yuvalarına karışma sonra suçlu olursun ve konuşmayı kesmeni tavsiye ediyorum madem o yolu seçti gitsin yani çocuğu bile olmuş sevmediği insandan niye çocuk yapıyor madem karısını seviyor demek ki
Karısını seven adam niye eski sevgilisine yazsın ki amaç ne gerçekten 😔 beni sevdiğine inanmıyordum zatan bu kez inandım ama yuva yıkan olamam onada dedim
Boşver karışma sen onlara önüne bak sana da illa birisi çıkar eğer çok kafana taktıysan eski sevgilini gidip bi psikolog ile dertleş
Biliyorum canım 2 yıl geçti unutamadım çok yoruldum artık 💔😔
Demek ki yaşadıklarınızı unutamamış..! İlişkiniz uzun mu sürmüştü?
1 yıl sürmüştü
İlişki yaşamış mıydınız?
Yok olmadı öyle birşey
Yani cinsel anlamda bir şey yaşamadınız?
Yaşamadık kardeşim herşeye cinsel olarak bakıyorsunuz aşk kalpte olur ben onu tüm masumiyetimle sevdim
Ben arkadaşın evlenmiş diye sordum , yoksa bana ne , o zaman başka bir düşüncesi var. sende anlayamadı isen kimse anlamaz nedenini.
Engelle
Yapamıyorum 💔 çok seviyorum
Karisindan sıkılmış
2 yıldır ara ara hep yazdı ne ara sıkıldı 🙄 beni seviyor biliyorum oda unutamadi
Sen seviyormusun onu?
Ben onu hep sevdim bir tek onu sevdim
Evliyken ona evet diyemeyeceksen mesafe koyman gerekir.
Biliyorum zaten arkadaş kalmıştık bana sen evlenene kadar yanındayım demişti ama dün gece biraz fazla konuştuk oda sevdiğini söyledi 😔 birgün olur falan dedi bende kimsenin yuvasini yıkamam dedim yapamam
Sen yuva yıkmış olmazsin. Onlar zaten mutsuz. Çocuğu yoksa kolay bosanabilir. Bosanmiyorsa da sana umut vermemeli.
Napalim sen söyle dedi bende kaçalım buralardan dedim uzaklara oda ama kızım dedi onu birgün görmeden yapamam dedi haklı bence ciddi değildim zatan sadece onu denedim 5 aylık bebeği var nasıl kopar ondan olmaz o bebek anneden ayrı babadan ayrı olamaz yapicak birşey yok çaresizim 💔
Sktirsin..
Erkek dedigin gevşek olmaz. Seninle de evlenip seninle de çocuk yapabilir. Ve diğer çocuğunu da arada görebilir. Yani çözüm var ama secim lazım. Cesaret lazım.
Haklısın ama birşey de diyemiyorum kızını çok seviyor 😔 olmaz zatan
Peki siz onu severken bir başkasıyla evlenip mutlu olabilirmisiniz?
Olamam 💔 bende artık evlenip ailem olsun istiyorum arkadaşlarım hepsi evli çocukları var ama ben sevdiğim biriyle aile olmak istedim hep
O zaman acele etmeyin derim. Aşk denilen şeyin bir mantığı yok. İnsan günlüğü aka da konabiliyor b*ka da. Zaman içinde daha deneyimli ve özgüvenli bir kadin olunca bakış açınız değişebilir.
Ayrıca inanin ki aşk evliliklerinin bile büyük çoğunluğunda hüsran oluyor. Siz sevdiginiz adamla evlenmis olsaydınız yillar içinde mutsuz olma olasılığınız oldukça yüksek bir olasılık. Bu yuzden çok fazla anlam yuklemeyin o kisiye. Sadece tatmadiginiz bir ilişkinin eksikligini hissediyor ve ona fazla anlam yukluyorsunuz. Ve bu yüzden de kendinize bu takintidan dolayi eziyet ediyorsunuz. Hayat guzeldir ve yeni deneyimler için arkanıza degil önünüze bakmayi deneyin.
Haklısın bende kendime çok kızıyorum
O zaman konuşma evli insanlarla.
Ben hala seviyorum kimse anlamıyor 💔
Allah sizi ıslah etsin.
Benim suçum neydi sevmekten başka?
Adam hayatını kurmuş gitmiş evlenmiş ne diye cevap veriyorsun adama?
Onun eşinin durumunda sen de olabilirsin.
Peki benim durumum? Benim durumum kolay mı sevdiğinin başkasıyla evlenmesi ne demek ne kadar acı bilirmisin ben elimden gelen herşeyi yaptım uzak durmak için 2 yıl geçti unutamadım napim öleyim mi sen söyle?
O zaman o öyle yol ayrımına gitmeyecekti seven insan bekler bir saat de bekler bir ömür de bekler sevdiğini.
Sen beklemiş olabilirsin karşındaki kişide değerin yokmuş ki evlenmiş çoluk çocuğa karışmış.
O kadının yuvasını yıkacaksın çocukla bırakacaksın bir de o adamla mutlu olacaksın öyle mi?
Ne güzel İstanbul
Öyle birşey olmicak onada dedim ben kimsenin yuvasini yıkamam dedim nerden biliyorsun ben bu durumdan çok mu mutluyum
Mesajına cevap vermen meyilli olduğunu gösteriyor.
Azıcık onurun gururun olsun da karısını düşün adama da cevap yazma. Böyle insanlardan dolayı milleti evlilikten soğutuyorsunuz.
Aylarca konuşmadık hep uzaktan izledim sevdim ama bir şekilde hep iletişime geçtik Kaçkere engelledim savaştım ama aşka karşı koyulmuyor inan ölsemde yapmam dediğim herşeyi yaptım ben evli birini sevdim ve bu hiç masumca bir Duygu değil katlanılmaz gibide değil olmicak asla olamayız biliyorum 😔
Sen takıntılısın bu takıntından kurtul ve yeni insanlara hayatında şans ver.
Olmuyor sevgilim vardı ayrıldım sevemiyorum kimsenin duygularınla oynamak istemiyorum 😔
Oynamak için demiyorum hayatını değiştir arkadaş çevresi edindikçe aşılır takıntıların.
Asosyal bir kişiliksin anladığım kadarıyla.
Çevremi nasıl değiştireyim öyle olunca bu durumun içinden cikicagimi düşünmüyorum ama onu engellemek zorundayım galiba 🙄
Çevre değiştirmek derken yeni arkadaşlar edin kimse vazgeçilmez değildir bu hayatta sen takıntılarından kurtulduğunda asıl o zaman rahata ereceksin. Ona dair ne varsa atmaktan başlayıp bu işe başlayabilirsin.
Haklısın ama bunu yapicak gücüm yok
Umarım bir gün gücün olur ne diyeyim.
teşekkür ederim uzun uzun düşüncem bu işin içinden nasıl çikarim diye bı karar almam lazım😔
Hayırlısı olur umarım senin için de