Eski sevgilim tarafından şantaj yapılıyorum ne yapmam lazım?

2 yıl once net uzerınden başlayan Bı ilişkim var ve ilk başlarda biraz da ergenlıgımden ozel muhabbetlere girdik daha sonra ben yaptıgım hatayı anlayıp konustum bununla unutalım hıc yaşanmamış gibi olsun dedım oyle devam edelım. Tamam dedı mesajları vs herseyı sildi Bende oyle tabı. bız devam ettik 1 bucuk sene daha. Gecen hafta canlı gorstuk ve benım ıcım ısınmadı gerek hareketleri kaba saba tavırları ve kuvvetle muhtemel ki şoplu resımler attı hep resım dekıne hıc benzemıyordu. Herneyse benım kalbım ısınmayınca uzatmadım ona anlattım durumu ve bıtırmek istedıgımı soyledım tamam dedı son defa goruselım 2 senenin hatrına vedalaşalım dedı. Bende kırmadım samsundan geldı İstanbula bıkez daha goruselıö dedım. Gıttım buluşma yerine ve masaya oturur oturmaz bana eskı mesajları gosterdı bunları ailene gosterırım ya guzellık le ya zorla olcak Bu iş dedı annemın instgram hesabını bulmus adresimi tel numaramdan bulmus polis arkadaşı vasıtasıyla. bu mesjalrı anneme babama gostermekle tehtıd edıyor benı. Şok oldum hayatımın en kotu gunuydu sanırım. Başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Ben dedı cok utanıyorum bu yazısmalardan benı bu utançtan kurtaracaksın istersen evlendikten sonra sana elımı surmem bılmemne salak saçması şeyler dedi bana. Aileme anlatıp ben bu utancla yaşayamıyorum dıyıp mesajları gostercek mıs eger bu iş guzellık le olmaz ise zorla olcakmış. Aile yapım sıkı baskıcı Bı aıle, tabıkı sevmedıgım Bı adamla sırf bu yazışmalar oldu dıye zorla evlendırcek değiller. Ama ömür boyu onların gozunde cok iğrenç bi konuma düşerim ondan cok korkuyorum ne yapcagımı bılmıyorum yazarken bıle ellerım titriyor uzattımda bıraz ama anlatabildiğim kadar anlattım şu an fıkır verirseniz çok memnun olurum 😔
Eski sevgilim tarafından şantaj yapılıyorum ne yapmam lazım?