Ne yapalım hocam, mutfaktaki malzeme bu demeyin, turşulara razı gelmeyin.
Kadın dediğin kocasının aklını başından alacak. Kadın dediğin evire çevire oynayacak.
Eldekilere bakıyorsun, sünger gibi. Yav hele bazıları var tam paspal.
Arkadaşlar kararımı verdim, bunlardan bir cacık çıkacağa benzemiyor ben Ukrayna yolcusu. Var mı la gelen? ... La o beğenmediğiniz Arapların avratları bile şarap gibi. ...Güzellik her şey değildir.... Tüm armutçu kızlara gelsin.
Reis Ukraynaya da gitsek sonu ölüm Cinsellik ya da cilve için ülke değişilmez Türk-Türkiye kızıyla evlenip onu iyi eş olma konusunda eğitelim Zor ama bizi Türkiye kızları hak ediyor...
Armut anlamıyorsun. Bak elbette kötü kadinda çok bunu kimse inkar etmiyor ancak hemcinslerinin neler yaptığını görmüyor musun? Hadi diyelim haber izlemiyorsun (keşke izlesene orfaki cinayetleri görsen) peki hiç yolda falan da mı yürümüyorsun? Bizzat gözlerimizle görüyoruz yolda bile neler olduğunu. Hemcinslerin adına utanmak yerine aksine piskince karşı cinse yüklenmen daha doğrusu yüklenmeniz üzücü ya..
Kadınlara suç buluyosunda siz erkekler sanki brad pitt misiniz, kendinizde olmayan özelikleri kadında bekliyosunuz, ayrıca Türk kadınlarını aşağılamayı bırak artık
Kapasitesi küçük olanlarla iletişim kurunca ancak bu kadar uyum sağlayabiliyorum Seviyenize inmeye çalıştım ama bu kadar oluyor o kadarını anlayamadım kusura bakma
bak bana sürekli oku oku diye akıl verme ben okusam da asla senin gibi düşünmeyeceğim şu saçmalıkları atın kafanızdan kocam eğer durmak istemiyorsa yanımda salarım gider hiçte bir bok çabalamam sonuç olarak bu cilveler 1 işler 2 işler 3. s*ktir eder
umurumda da değil evlenme meraklısı değilim asıl senin gibileri hiç kalmadı haberin olsun şu aldığın tepkilerin oy oranına bakılıcak olursa %80 senin hiçbir bok bilmediğini düşünüyor ama bana tepki gösteren yok senin haricinde bir daha düşün bakalım senin gibi düşüneni isterler mi?
Eşimi de tatmin etmek gibi bir zorunluluğum yok, cinsel ilişki tabi olur iki tarafta isterse. Ama sırf erkeği daha iyi hissettirmek için bir şey yapmam, istemem önemli.
Kim tekmeyi basar tartışılır. 😈 Ben kimseyi tatmin etmek zorunda değilim, erkeklere kendimi beğendirmek zorunda değilim. Benimle sırf cinsellik için birlikte olmak isteyenle birlikte olmam. Ha kabul etmiyor o zaman kendi bilir, ben üzülmem. 😉
Öyle gibi davranıyon. Dans etmeyen kadına kadın demezmiş gibi. Allah sana akıl fikir versin ne diyim umarım dansöz gibi birini alırsın sonra ev işlerine gelince bişe bilmezse o zaman dansın hiç oldğunu anlarsın