Selam erkek arkadaşım var bana karşı çok iyi ama?

Erkek arkadaşım var çok iyi gerçekten sadakati den eminim. Ama annesi babası yaşlı ve evlendiğimizde eğer onlar beraber yaşamak isterlerse yaşarız onları bırakamam dedi. Sonra annesine babasına sormuş onlarda istediğiniz yerde yaşayın demişler. Ama ileride beraber yaşamak isteyebilirler diyor. Yani bi ihtimal var. Ama yaşarsak hep yaşamayız sonra ayrılırız diyor. Annesi babası ne isterse yapıyor. Onlara yok diyemem diyor. Onlara bakmam lazım diyor. Bana karşı çok iyi gerçekten ama işte bu ihtimaller kafamı kurcalıyor çünkü ben beraber yaşamak asla istemiyorum. Kesin yaşayacağız diye bir şey yok sadece ihtimal. Ve maddi durumu çok iyi değil. Çok fakir değil çok zengin de değil açıkçası. Ama benim istediğim şeyler ikinci planda anne babasının ki en birinci planda yani. Sizce terk edeyim mi? Yoksa onunla herşeye varım mı diyeyim? Çok kafam karıştı eğer terk edersem çok üzülür biliyorum. Sizce bu şeylere takılmadan onunla evleneyim mi? Bir ihtimal için onu terk mi edeyim? Ama şahsen hayatımı mahvetmek de istemiyorum..
Selam erkek arkadaşım var bana karşı çok iyi ama?