Eşim kıyafetime karışmaya başladı bu ara niyeyse. Sabah hafif göbeği açık bir şey giydim evli kadınlar göbeği açık giymez bı de işe gidiyosun dedi çıkarmamı istedi çıkarmadım ama laf sokmalarına maruz kaldım. Tayt giymek isteyince de popomu örten bir şeylerle giymemi istiyo geçen gün yarısını örten sweatle giydim onu çıkarttırdı kalçanın şekli çok belli oluyo diyip sana salaş uzun sweatler alalım onla giy sadece tayt dedi eskiden böyle değildi bu adam sevgiliyken nişanlıyken şimdi yeni evliyiz sürekli evli kadın diyo sinirimi bozuyo siz eşinize giydirmiyo musunuz gerçekten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben eşime giyim konusunda ne bekarlığımda nede evliliğimde karışmadım
Eşim oldu bitti idareci iş insanıydı görgü adap kültür seviyesi gayet iyidir nerede nezaman ne giyeceğini bilir banada usulen saygıdan sorar elbette makuldür giydikleri
Beni kıskandıracak rencide edecek herşeyden kaçınır yeri gelir eteğini giyer yeri gelir pantolon ama yerinde06 Yorumla
Soran+1 yılEtek ben de giyiyorum onu sorun etmiyo
- +1 yıl
Anlattığım gibi eşimde kızımda yerine mekanına göre giyinebilirler beni birkez dahi tedirgin etmediler sende eşini tedirgin etmemelisin bırak gönlü olsun seviyor kıskanıyor ayrıca anlatımından geri kafalı yobaz olmadığı belli hem sonra zamanla içi rahat eder güven gelir gözü alışır yine giyersin
Siz artık ömür boyu hayat arkadaşısınız
En İyi Cevaplar
Geçmiş olsun. Evli kadın evli diye istediğini giyemez mi? Bence giyebilir. Sonuçta evlilik öncesinde nasıl biri olduğunu göbeği açık, tayt, etek giydiğini biliyorduk ve ona göre evlenmişizdir. Eğer sorun olacak olsaydı bunu evlilik öncesinde söylerdim. Çok saçma geliyor bana... Sen yavaş yavaş tüm açık giysilerinle vedalaşmaya başla
10 Yorumla
+1 yılSeksi olmak hoşuna gidiyor seksi çekici bir kadınsın belli evlenmeden önce de böyleydin eşin seninle bunu bilerek evlendi şimdi seni değiştirmeye mi çalışıyor ya? Çok saçma.. erkekler gözünü senden alamıyor bu da çok hoşuna gidiyor değil mi
10 Yorumla
Erkeklerin çoğu böyledir. Evlenmeden önce karışmazlar, evlenince onu giyemezsin bunu yapamazsın diyerek sınırlar koyarlar. Sanki evlenince tapulu mal görevi görüyoruz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
44Cevap
+1 yılYasadigin ulkeye gore gayet normal demesi. Mesela yurtdisinda yasasan neyse kimse bakmaz umursamaz ne giydigini agzinin salyasini akitarakta laf atmaz. Ama sen Turkiyede yasiyorsun. Hafif minik dedigin gibi aciktisa yuksek bel kotla giydiysen bunada karismasi garip geldi tamam cok acik olsa neyse ama normal birsey.
00 Yorumla
+1 yılya oha ya. çok abartıyormuş seninde kocan. bana baba tarafı akrabalarımı anımsattı. insanları böyle yaparak bişeylere alıştıramıyor kimse. huyuna gitmen lazım. hem sen o şekilde giyinmeye alışmışsın ailende sana karışan var mıydı
02 Yorumla
Soran+1 yılYa o da biliyodu bunca zaman sevgili nişanlı kaldık yanına kaç kere taytla gittim yani
- +1 yıl
belki o zmn sen kırılma darılma diye demiyordu. bi anda böyle olmamıştır. hiç böyle giyinmeni istememiştirde senin gönlünü olsun diye bişi dememiştir bence
Böyle şeyleri neden evlenmeden konuşmuyorsunuz.. madem fikir ayrılıklarınız var bunu evlenmeden beyan etmeniz gerekir..
22 Yorumla
Soran+1 yılYa evlenmeden önce belki on kere giydim onunla görüşürken bu sabah giydiğim kıyafeti tayt zaten belki 50 kere giydim hiç laf etmiyodu evlendik balayına gidiyoruz havaalanında çalışıyo eşim önce iş arkadaşlarıma uğrarız dedi peki dedim taytimi giydim taytla gelme iş yerime çok muhafazakar insanlar var dedi peki dedim ona giymedim kot giydim ilk orda laf etti sandım ki sadece onun iş yeri diye ama değilmiş sonra alışverişe gidiyoruz mesela tayt giyiyorum üstüne bişey giyiyorum tayt onunla giyilmez uzun şey giy üstüne diyo uzun şeyim yok o kadar diyorum hırkasını veriyo bana salaş olsun diye sonra arkadaşı bize gelecekti evdeydik sonuçta yine tayt giydim yine üstüne uzun biseyle giy ya da tayt gitme eşofman giy dedi popomu yarım kapatan bişey giydim yok bundan da kalçanın şekli belli oluyo şeklinin belli olmasını istemiyorum dedi bana taytı cikarttirdi eşofman giydirdi taytin üstüne uzun sweat alırız onla giyersin dedi ben bu adamın evlenmeden önce 2 yıl bir kere giyimime karıştığını görmedim çok daha kısa şey giysem de göbeği baya açık bişey giysem de ama şimdi evli kadın öyle giymez sen artık evlisin diyo öncesinde evlenince bunları giyme hiç demedi benim de hiç aklımdan geçmedi onun karışacağı
- +1 yıl
Sizi belliki kimseyle paylaşmak istemiyor kıskanıyor bu sizi sevdiği anlamına gelir bu pencereden bakın... elbette evlenmeden bunu size söylememesi onun hatası lakin ikinizde olgun insanlarsınız.. ortalık sizinde bildiğiniz gibi çok bozuk eşinizde ondan çekiniyor belliki.. size bakıp ağızlarının suyu akanlar olacaktır tabiki ve eşiniz bundan çekiniyor..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani şimdi görmeden bir şey söyleyemem adam haklımı haksızmı karar vermem zor olur keşke bir foto falan atsaydın en azından bizlerde daha net fikir sahibi olabilirdik
04 Yorumla- +1 yıl
Eşini kalpten öldürmek yani niyetin
- +1 yıl
@Herhangibix herhangi bir niyetim yok sadece daha net fikir verebilmek açısından şey ettirdim
Soran+1 yılGörmekle ne ilgisi var ki fiziğim kötü olduğu için bunları giyme demiyo ki adam kıskandığı için diyo
- +1 yıl
tamam demek ki güzel hatunsun adam seni sahipleniyor sapıklar bakıp laf atıp rahatsız etmesin sana diye şahsen ben bir erkek olarak taytlı kadınları gördüğüm zaman şöyle çaktırmadan bakarım yani ama göbeğe katılmıyorum göbek göbektir sonuçta erotizmi yoktur yani biraz abartmış
+1 yılSence göbeği açık taytla işe gitmek ne kadar uygun?
25 Yorumla
Soran+1 yılGöbeği açık yüksek bel kotla gittim ve göbeğim çok az açık minicik bir pencere gibi hareket edince görünüyor ayakta dik durunca kapalı
- +1 yıl
İş yerinde pekte uygun değil
Soran+1 yılİş yerine yaptığın ise göre değişir benim iş yerim buna uygun ki onun derdi iş yeri de değil zaten avmye giderken de giyme dicekti
- +1 yıl
Ne dememizi istiyorsun birde dialike atıyor 😀 iyi yapıyorsun kız bikiniyle mi git diyelim bu seninle eşin arandaki bir mevzu bize ne senin fikirlerinse bizimde fikirlerimiz bu bana ne sen iş yerinde ne giyindiğinden sadece uygun olmadığını söyledim!
Soran+1 yılBen seni eksilemedim yalnız
+1 yılÖnceden de böyle giyindiğini bilmiyor muydu? Rahatsız olacaksa evlenmeseymiş.. Karıştırma, istediğini giy.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyodu ya bilmez olur mu
+1 yılEşimin göbeği kıllıdır muhtemelen ve toplum buna hazır değil henüz. Giyemez.
11 Yorumla
+1 yılÖyle saçmalık mı olur! İstediğini giyersin, karışamaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Cdden
+1 yılHiçbir şey giymeyin iç çamaşırla işe gidin kimseyi dinlemeyin. En çok siz biliyorsunuz.
10 YorumlaEvleneceğim iinsan kısmet olursa , bu şekilde giyinen bir hanım olmaz zaten,
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. evlensek de karışmam ki ben , istediğini giyer herkesin hür iradesi var :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan hakli. Evli kadin sahip oldugu konuma layik seyler giymeli. Basite ucuza kacmamali.
30 Yorumla
+1 yılSadece kendisinin bakmasını istiyor. Bir erkek olduğu için erkeklerin nasıl olduğunu bizden iyi biliyor. Bence gayet normal seni sahiplenmiş ama sende ona sınırların olduğunu göstermelisin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCıbıl cıbıl gezicektin madem neden evlendin? Her yerini açma kocana da bişeyler kalsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmekle giyimin ne ilgisi var ben eskiden de onunla buluşmaya giderken bu sabah giydiğim şeyi giyip de gidiyodum bir kere laf ettiğini duymadım
Cevap sahibi+1 yılEn baştan konuşucaktınız çizgilerinizi o zaman. Ses çıkartmıyordu şimdi neden ses çıkarıyor orası da ayrı bir muamma.
Soran+1 yılYa aklıma bile gelmedi karışacağı ki asla karışacak bir insan değildir yine çok aşırı karışıyor diyemem ama göbeği açık giyme diyo bı de tayt diyo işte uzun şeyle giy diyo etek falan sesi çıkmıyor Allah'tan
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli olduğu için eşini sevdiği için yapıyor. Başka erkeklerin dikkatini çekmesini istemiyor bence çok güzel yaptığı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılGiyer neden giymesin kadınımsa mahkum değil onada kendimede güveninirim nasıl rahat ediyorsa öyle giyinir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayatta kabul edemem ve karistirmam. İstediğim şeyi giyerim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla ne desem suclu cikarim o yuzden bir sey demiyorum...
00 Yorumla
+1 yılBende göbek açık giyiyorum ama evlenince giyilmez be ablacım
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye giyilmesin ama ya evlenince ne değişiyor ki bunu anlamıyorum evlilik benim için öyle bir şey değil sadece onu uzmemek için susuyorum ama çok da taviz vermek de istemiyorum evlenince zaten çok fazla şey değişti hayatımda bari giyimim değişmesin
- +1 yıl
Yorumlara baktım tamamen göbek açık değilmiş o şekilde sorun olmaz bencede abartıyor yerine göre giyebilirsin zamanında giyiyordum tepki göstermiyordun şimdi ne değişti falan de
Soran+1 yılİş yerim zaten ne kadar göbeği açık giyebilirim ki yüksek bel kot üstüne de sweat giydim kısa olanlardan hareket edince açılıyor onda da minik açık kaliyor tamamen açık değil çünkü göbek deliği olan bölge daha kisa yanları daha uzun
Bir şey giyinmek için kimseden izin istemem
23 Yorumla
Soran+1 yılBen de izin istemiyorum ama adam çıkar diyip duruyo sinir oluyorum çıkarmadım ama sinirlendim
- +1 yıl
resimlerine bakınca kıyafete alerjin var sanırım :) cıplaklık tercihin
- +1 yıl
@sila-rutr sen zaten bir şey giyinmiyorsun eşinin sorun çıkaracağını hiç sanmıyorum :D heuheuh
Ne alaka güven olduktan sonra sıkıntı olmaz sana bişey sormak istiyorum
10 Yorumla
+1 yılÖncedende böylemiydi?
11 Yorumla
Soran+1 yılAsla değildi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGiyimime karıştırmam sanırım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Adam haklı. Kapat o göbeği
10 Yorumla
+1 yılserdar ortaç değilim ben..!
00 YorumlaBende giydirmek kıskanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılgiyebilir ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılKavramsal karşılık problemi yaşıyorsunuz
00 Yorumlahakli neden millet gorsun orani burani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bunları bilmiyor musun evlenmeden önce
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılgiyebilir kendı seçimi
00 Yorumla Adam haklı memlekette sapık oclar çok
00 YorumlaAsla giyemez o kadar da değil
00 Yorumla
+1 yılöff bunların kısıtlamaları insanı bayıltır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İstediğini girere ben ancak tavsiye verebilirim.
00 YorumlaDoğru demiş kocan dır dikkat et
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorum şu tipleri
00 YorumlaAdam hakli dagilin beyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence etek giy herşey giy
04 Yorumla
Soran+1 yılEtek giydiğimde sorun olmuyo tayt kalçamı çok belli ediyomuş tayt istemiyo uzun şeyle giy diyo bı de bugün göbeği açık giymeme laf etti
Cevap sahibi+1 yılBacakların belli olunca birşey olmuyorda popon belli oluncami sorun oluyor
Soran+1 yılGaliba öyle çünkü geçen gün mini elbise giydim hiç sesini çıkarmadı ne güzel olmuşsun dedi tayt giyince uzun bişey giy diyo taytı giy ama poponu gösterme diyo
Cevap sahibi+1 yılŞeyinde belli oluyor mu tayta
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi yanımda seviyeli giyinirse olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskanıyor daha ne istiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Cok guzelsin kiskaniyor seni heralde
00 Yorumlagiyemez tabii
10 Yorumlaizin vermem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklı adam. Karısını kıskanıyor ne var bunda.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGiyemez
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bence ya merak ettim
00 Yorumla
+1 yılBaskıcı kocalar her zaman aldatılır
00 YorumlaAyni ben 😀😀
00 Yorumla
+1 yılİstedigini giyer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılCahil adam
00 Yorumla gıyer gobegı yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılGöbeğim yok ama kıskandığı için giyme diyo
Giyemez evladım...
16 Yorumla- +1 yıl
Allahh Allahhh
- +1 yıl
@Sosyologhanım089 beğenmeyen kızına almasın
- +1 yıl
Giydirmeyende kendine almasın
- +1 yıl
@Sosyologhanım089 aynen öyle
- +1 yıl
@onrks 😏
ne zmandır evlisin
03 Yorumla
Soran+1 yılBir aydır
Soran+1 yılEskiden asla karismazdi bir gün karışacagi aklıma bile gelmezdi çok açık değil ya o benim bundan bin kat açık giyindiğim şeyleri bilir ama bu yaz onlara da veda etmem gerekecek bu gidişle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen karışmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMantıklı giyemez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGiyebilir benim ablam giyiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam hakli
00 Yorumla
+1 yılGiyemez
00 Yorumla
+1 yılNe iş yapıyorsun
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi