Kardesim kocama asilıyor ne yapmalıyım ben şimdi?

Ben uzun süre önce ailemle kavga ettim evden cekip gittim bi süre kendi ayaklarimin üzerinde kaldim sonra suanki esimle tanisdim ve evlenirken ailem ile barismaya karar verdim duğüne cagardim onlari ve evleneli 14 ay oldu ama ailem ile hala aramizda resmiyet var neyse asıl konu şu benim 2 kız kardesim var ve ikisiylede pek aram iyi degil ve bir kac kez sahit oldum kardeslerim esime asilıyor esim isinde hayatindan cok basarili biri ayni zamanda yakısıklıda ve kardeslerim ciddi anlamda kocama yaklasıyor bunu bi kac kez gordum ama elimde somut vir delil olanmadan onlarla konusamam esime sordum boyle boyle bi durum var mı diyr evet dedi kardesler biraz samimi insanlar dedi bana karisida oyleler dedi büyüi ihtimalle ailemle arami bozmamam icin yapiyor bunu ama anliyorum ben ya kardesim esime mesaj atmis nasılsın eniiste bir sorum olucakdi sana diye kafayi yicem amaci ne ki bunun yani kocamla ilgiliyim fazlası ile ancak kardeslerimde baya baya asiliyor esime ya i kicam ne derse gülüyor esim mutfaktaysa bi bahane bulup mutfağa gidiyor esim nerdeyse oraya gidiyor bulustugumuzda falan bana hep aksamlari geliyqor kahve icmeye ya da pazar günleri ben ne yapmam gerek bir yol yordam gösterırmısıniz acaba
Kardesim kocama asilıyor ne yapmalıyım ben şimdi?