Aşk İlişkileri Zayıf erkekler ilgimi çekiyor, anormallik bendemi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Göbekli erkek gördüğüm zaman kusasım geliyor. Erkeğede kadına da kilo yakışmıyor bence Güncellemeler+1 yıl Zayıf insanlar daha zarif daha genç duruyor. Mesela göbekli biri benim yaşımda olsun, babam gibi ihtiyar duruyor Zayıf erkekler ilgimi çekiyor, anormallik bendemi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_EmiRRRRR_ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Açıkçası kilo 2 cinsde yakışmıyor zayıf kas kutlesi olması daha iyidir 1 0 Yorumla
Nur_033 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Bende sevmiyorum kilolu erkekleri demekki tek bende yokmuş bu durum zayif erkeklerin giydikleride yakisiyor 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ben de kiloyu kimseye yakistirmiyom, zayif olmak daha guzel tabi metabolizma hizli calisinca 😎👍 0 0 Yorumla
mert3579 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl bence de ama erkekte de kızda da zayıflık ve kiloluk ilgi çekmez sporcu vücudu mesela veya daha orta halli bir kilo daha iyidir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bencede , bende zayıfım 70 kiloyum, hafif kilo almam gerekli sanırsam 😅 0 0 Yorumla
MrSharp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Anormallik niye olsun. Senin zevkin sonuçta. 1 0 Yorumla
Ali3402 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Olabilir sende Bi sorun yok ama cılızsa kötu durur 1 0 Yorumla
karamsenyy Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Değil mi göbekten aletini göremez onlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Normalsin bende zayıf erkek severim 2 1 Yorumla karamsenyy +1 yıl Cidden mı bende zayıfım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kesinlikle zayıf olmak iyi bir şey, birkaç yaş genç gösteriyorum:) 0 0 Yorumla
Gölge3301 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Gidip kilolu birine aşık ol da gör gününü emi. 0 0 Yorumla
Nazende4154 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Ben gibi mi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynen senin profilindeki manken fotosunun biraz daha kassız hali Yorumla Nazende4154 +1 yıl O benim Yorumla Soran +1 yıl tamam sensin😂 Yorumla
Graycloud Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 50 kiloyum 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl taatarif ettn sanki😊😊🥱 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamm beni tarif ettnnnnn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Açıkçası kilo 2 cinsde yakışmıyor zayıf kas kutlesi olması daha iyidir
Bende sevmiyorum kilolu erkekleri demekki tek bende yokmuş bu durum zayif erkeklerin giydikleride yakisiyor
Ben de kiloyu kimseye yakistirmiyom, zayif olmak daha guzel tabi metabolizma hizli calisinca 😎👍
bence de ama erkekte de kızda da zayıflık ve kiloluk ilgi çekmez sporcu vücudu mesela veya daha orta halli bir kilo daha iyidir
Benimde ilgimi çekiyor sün gibi yatıraca. Dizine...
Bencede , bende zayıfım 70 kiloyum, hafif kilo almam gerekli sanırsam 😅
Gayet normal bende aynı şekilde
Anormallik niye olsun. Senin zevkin sonuçta.
Kilo kimseye yakışmaz tabi ki
Olabilir sende Bi sorun yok ama cılızsa kötu durur
Değil mi göbekten aletini göremez onlar
Normalsin bende zayıf erkek severim
Cidden mı bende zayıfım
E ne seviyon kiloluda sevmiyon zayıfta
Kesinlikle zayıf olmak iyi bir şey, birkaç yaş genç gösteriyorum:)
Gidip kilolu birine aşık ol da gör gününü emi.
zaten göbbek estetık olarak da kötu
Haklısınız bence de
Ben gibi mi
Aynen senin profilindeki manken fotosunun biraz daha kassız hali
O benim
tamam sensin😂
Sen kaç kilosun
Değil
50 kiloyum
taatarif ettn sanki😊😊🥱
tamm beni tarif ettnnnnn
Göbek candır