Bende de aynı problem var başta benim kızla sabaha kadar yazisirdik simdi geç cevap verir konuşmalardan artik tat almamaya basladim 2 gün mu ne ya da bana öyle geldi artik konusamadik bana napiyosun kustun mu bana yazmia bende ne alaka kiz yazip gonderdim umarsiz bir tavirla inanbana artik yazmak bile gelmiyor icimden eger eskiye dönmek istermisin derse oda olmaz artik çünkü ilgisizlik asli bitiriyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen yeteri kadar ilgi gösteriyorum hatta bana kalsa hep konuşmak istiyorum ama o istemiyor
Soran+1 yılAynen öyle diyemiyorum çünkü çok seviyorum ne onunla ne onsuz yani
Soran+1 yılKeşkee yaa
En İyi Cevaplar
ahhh ulan ahhhh keşke benim sevgilimde senin gibi olabilse ama nerde sen olayını bir anlatsana nasıldınız yani ilk bşlarda sen çokmu takıyordun ya da takmıyor gibi görünüp mü takıyordun nasıldın yani saatlerce mesaj atmamazlıkı yapıyormuydun
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşlarda hep o isterdi konuşmak 2 dk geöç cevap yazsam ağzıma sıçardı sürekli mesaj atmamı ilgi göstermemi isterdi ama sonra bana çok hata yanlış yaptı ona rağmen hep barıştım hep barıştım en sonunda bu hale geldik şimdi mesaj atmamı istemiyor konuşmak istemiyor
+1 yılBelki ailevi sorunlrdan dolayi boyledir hersey ask sevgilik deglki hqyattta sana demedgi sorunlari vardir ya da artk sevmiyordur bende seniin durumunu yasiyorum Şu an iliskmi askiya aldm kafa dinlmece sende takma hayat sadrce o degil don etrfndaki guzellikleri gor ailen mesela
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak şöyle yap tadında bırak bir şeyleri mesela konuştunuz ya en güzel yerinde kapatmam gerek de mesajlarda da en önemli yerinde cevap yazma beklet biraz. yani hevesni alamasın ve aklında soru işaretleri kalsın bu işine yarar
117 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın öyle yapıcam çok teşekkür ederimm bu fikir iyi geldi
Cevap sahibi+1 yılrica ederim çok işine yarayacak emin ol :)
Soran+1 yıl4 saattir aramıyor beni bende inat ettim aramıcam dye ama sabrım bitti sence ne yapmalıyım :(
Cevap sahibi+1 yıleğer durum bu kadar kötüyse ayrılmalısın bir erkek bu şekilde davranıyorsa artı istemiyordur şu an onunla ayrıldığını kabul et kendi içinde bunu kabullen ardından ona söyle
Soran+1 yılAyrıldık :((
Cevap sahibi+1 yılüzülme zamanla atlatırsın şimdi acı versede zamanla geçer o da senin kıymetini anlasın biraz
Soran+1 yılhaberim olmadan facein şifresini değiştirmiş ve dondurmuş. 1 saat boyunca aradım full mesgule aldı cinnet geçirdim en sonunda bibuçuk saat sonra aradı bağırdım napmaya çalısıyosun deıdm kımın resımlerımızı gormesını ıstemıyosun deıdm ben gormek ıstemıyorum baskası onemlı deıgl dedı. bende bitti * git falan dedim bb dedi kapattı..
Cevap sahibi+1 yılboşver seni hak etmediği zaten belli karşına daha düzgün kişiler çıkar
Soran+1 yılYapamayacam sanırım onsuz :(
Cevap sahibi+1 yılkız daha yenisin alışırsın hem öyle oluyor başta sonradan geçiyor bir on gün geçsin inan birşeyin kalmaz
Soran+1 yılya 5 ay ayrı kaldığımızı bilirim ama olmuyor işte :(
Cevap sahibi+1 yılyenisini bul o zaman unutursun
Soran+1 yılişte bende öylebişey olmuşki diğer erkeklerden tiksiniyorum başka bir erkeğin elini tutma düşüncesi bile midemi bulandırıyor benim
Cevap sahibi+1 yıldenemeye çalış atlatırsın
Soran+1 yılİnşallah alışırım ya :(
Soran+1 yılÇıldırdımm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılsen zamanında çok yüz vermişsin oda artık zaten ilgilensemde ilgilenmesemde bırakmaz moduna girmiş katlanabiliyosan katlan katlanamıyosan bırak çünkü bundan sonra bidaha umursar mı bilmiyorum pek umrunda olmaz gibi geldi bana :/
110 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın çok fazla yüz verdim hemde şimdide dediğin gibi yapıyor katlanıyorum ama canım yana yana katlanıyorum
- +1 yıl
hiç bir kadın mutlu olmadığı bir ilişkiyi devam ettirmemeli bence eğer acı çekiyosan artık ilgi göremiyosan senide ona bağlıyan alışkanlıktan başka bişey değilse unut gitsin herzaman bir yenisi olucaktır
Soran+1 yılBende aşkta var aşk olmasa bir dk bile katlanmam ona
- +1 yıl
ama karşılıksız olduktan sonra ne işe yarar diyede sorman gerek kendine boşu boşuna kendini mi yıpratıyorüsun yoksa gerçekten bu durumun düzelebiliceğine inanıyo musun bu soruyu kendine sorup verdiğin cevap etrafında yaşamını şekillendiricek cesaretin olsun
Soran+1 yılÇok kıskanç olduğu için çok arkadaşımı çıkardı hayatımdan ayrılırsak fena boşluğa düşecem ve uzun bir süre toparlanamayacam düzelir diyorum ama her defasındagene kavga edecek birşey çıkıyor yani aslında olmayacagını biliyorum ama inatla oldurmaya calısıyorum
- +1 yıl
sende durumun farkındasın yapman gerektiğini düşündüğün şeyi yap :)
Soran+1 yılArtık birbirimize uymuyoruz falan diyor düşünce olarak hep bunu söylüyor
Soran+1 yıl20 dk önce faceden napıyosun yazmıs sadece bend yenı gordum cıkmıs sımdıde sms yok zaten sence caldırmalı mıyım faceye girsin diye?
- +1 yıl
şimdi ben senin gibi bahsettiğin kişiyi sevmiyorum tanımıyorum görmedim bile o yüzden sadece mantık olarak ele alınca bu konuyu benim fikrim ilişkinizi kökünden sonlandırmanız gerektiği olucaktır fakat ben ne dersem diyim sen seviyosan ya da o adama bağlıysan benim dediklerimin ne kadsr doğru olsada bir önemi olmıycak o yüzden içinden geleni yapmanı söylemek verebiliceğim en iyi tavsiye
Soran+1 yılYinede teşekkür ederim :(
Artık sana karşı beklentisi kalmamıştır monotonlaşmış sıkılmıştır canı isterse yazar istemezse yazmaz umrunda bile olmazsın sen yazarsan beni sıkıyorsun diye bahane bulur seni üzer o yazana kadar yazma
112 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyor zaten :(
Soran+1 yılBaşkası varsa ayrıl diyorum yok diyor olsa niye senle oluyumkidiyor kafayı yemek üzereyim
Soran+1 yılİşte benimde aklım onu almıyor benden soğusa niye benle olsun diyorum ki ağzı çok iyi laf yapıyor istese lafıyla her kızı kendine bağlayabilir kafayı yicem artık
Soran+1 yılKesinlikle kör olmusum arkadaslarımda cok kızıyor bu yüzden ama olmuyor işte yani onsuz yapamam gerçektenbu yıl üniversite sınavına hazırlanacam tekrar geçen yılım onun yuzunden mahfoldu ayrydık ve onun ne yaptıgını takip etmekten cıktıgı kızları görmekten canım yanıyordu ders falan calısamıyodum ve sınav sonucum iyi gelmedi bu yılda ayrı olursak aynı sey olur diye korkuyorum
Soran+1 yılDoğru söylüyosun ama işte :( oooff
Soran+1 yılTeşekkür ederimm destek için
benim de basıma gelmişti. ne arayıp soruyordu ne bir sey çok ilgisizdi ama bn dayanamadım dun terkettım onu fena canın acır ama sımdıkınden fazla acımaz ınan
08 Yorumla
Soran+1 yılBence ayrlınca daha çok acır çünkü sürekli onu düşünecem ne yapıp ettiğini en azından böyle haberim oluyor
Soran+1 yılİlerde cok pisman olacam biliyorum ama şu an kalbim öyle demiyor :(
Soran+1 yılAh onu becerebilsem zaten hiçbir sıkıntı kalmayacak
Soran+1 yılTam beni anlattın işte öyle düşünüyorum denemedım hiç ama denemekte istemiyorum bir yandan
Konusmak istersen konusablrz benim iliskime benziyor şu an cocugun hareketlerini ben yapiyorum durum aynı onceside aynı
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgilin varsa yapma öyle bişey gerçekten karşındakini çok yıpratırsın bu davranıslarınla
+1 yılSen emin misin onun senin sevgilin olduğuna? Öyle sevgilimi olur kum torbası gbi
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık sevgilim değil bugünden itibaren bitti.. napcam nasıl alışcam bilmiyorum :(
+1 yılOnu meraklandir telefonu kapa açtığında kusura bakma ya disardaydim şarj bitmiş vs. De kiskandir elinden kaçıyor gibi hiseettir
05 Yorumla
Soran+1 yılBen telefonu kapatsam habersiz bıraksam direk ayrılır gelemez öyle şeylere ama kendi her istediğini yapıyor
- +1 yıl
Olmaz öyle şey sanırım fazla tavan yapmissin totosunu olmadı sen ayrıl baktın olmuyor
Soran+1 yılİşte ben bitti diyemiyorum desem bilegeri barısıyorum yumusuyorum hemen ama kendısı her kavgada bitti diyor. benim ayrılamadıgımı bildiği içinde böyle yapıyor
- +1 yıl
Eeee sen herşeyin farkindasin dayan biraz surunsun boyle geleceğiniz yok
Soran+1 yılFarkındayım ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş benimkide o hesap bende onun gibi davranmayı deneyecem
+1 yılYa manyak bunlar hiç bir yardan sıkılırmı insan vallahi benim olsun sevdiğim ben ondan asla ve asla sıkılmam yer gök bir araya gelse iimkansız sıkılmam
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu hayvan gibi seviyorum biliyor ve fazla sevgiden sıkılıyor
Üzerine düşme, araması için çağrı falan yapma, bir kafa dinleyin bakalım.
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık gerek yok ayrıldık çünkü bugün :((
suç sende ayrılman lazım. senınle sürekli ayrılmak ısteyen birini ne kadar tutabilirsn ki
09 Yorumla
Soran+1 yılama ondan sonra seni çok seviyorum falan diyor ama seven insan gibide davranmıyor
Soran+1 yılDaha 2 gün önce dedim sen beni sevmiyosun dedim kaybetmekten korkmuyosun benı dedım sözümü kesti seni çok seviyorum dedi bişey diyemedim bende
- +1 yıl
bak belkı de sevıyordur , işteyken ondan çok bişey bekleme ben sevgılımle ancak aksam eve gelınce konusuyorum. sen de sıkma onu ama mesaj yapmanı ıstememesı bıraz tuhaf. en ıyısı kafandakı herseyı ona acıkca anlatman. cunku erkekler anlayamaz öyle sen anlatmadn. cevaplarına göre bir karar alırsın
Soran+1 yılDoğru en iyisi yüz yüze konuşmak bunları. Çok sağool
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun ama şöyle bir sorun var yüz yüze konusunca ben direk ağlıyorum konuşamıyoruz telefonda da olmuyor
Soran+1 yılben 18 o 19 yaşında
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbacım adamı biraz kendi haline bırak cok üstüne düşme.
09 Yorumla
Soran+1 yılAh sabırsız olmasam yapacamda dayanamıyorum
- +1 yıl
erkekler böyle bir müddet sonra kendilerini çekiyorlar ayrılık sinyalleri veriyor olabilir. ne kadar süredir berabersiniz?
Soran+1 yıl4 yıldır birlikteyiz ama bana aldatmak ta dahil çok çok beter şeyler yaptı
- +1 yıl
buna rağmen hayatındamı tutuyorsun?
Soran+1 yılYa öyle demek kolay işte ama diyorum ya ilk aşkım
- +1 yıl
olsun onuda zamanla unutursun.
Soran+1 yılBilmiyorum napacağımı :(
- +1 yıl
başta zor geliyor ama kendini hazırla ayrılığa sen değilsen bile ondan böyle bir yaklaşım gelebilir hakkında hayırlısı olsun.
Soran+1 yılGelecek zaten orası kesin. İnşallah hayırlısı olur :(
- Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılElini cebine atta kendine kontör al mesaj hakkı yap sürekli çocuktan alıştın beleşe
02 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyon be
- +1 yıl
Alışmişsin beleşe ben olsam bende soğurum
bir insan birine eyer değer vercekse beraber olcaksa ölene ve yaşlana kadar aynı yastıkta olmalı eyer bunu yapamayacaksa bırak gitsin...
04 Yorumla
Soran+1 yılBıraktım ama canım çok acıyor
Soran+1 yılHiçbişeyden zevk almıyorum
+1 yılsenden çoktan soğumuş
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle hissediyorum ama soruyorum soğudun diyorum yok öyle bişey diyor öyle olsa bana kızmı yok ayrılırım diyor napacagımı bilemedim
Dur biraz beklemeye devam et, o bişiler yapsın.. Yapmassa telefonunu meşgul falan tut kıskansın
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ayrıldık malesef bugün artık yapamayacam :(
Seni çoktan silmiş gibi qozukuyor ne yazıkki baskası varqgibi qelio anlattklarnda
04 Yorumla
Soran+1 yılYaa en çok ondan korkuyorum ooff :( nasıl kanıtlayacam ki
Soran+1 yılÇok ilgidende sıkılıyor
aşiri muhabbet tez ayrilik getirir bunu sakin unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılEskıden de o konusmak isterdi
Bırak biraz isterse mesaj atar ya da bu konuyu onunla açık açık konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılHep konuşuyorum işim var sürekli sana mesaj atamam diyo soğudunmu diyorum soğusam başkasıyla olurum diyo ama işi olmadığı zamanlarda bana mesaj atmıyor aramıyor ben arıyorum meşgule alıp öyle arıyor onun dışında yok. Çok çaresizim
Gizli Üye(36-45)+1 yılGururlu ol sen ayrıl. Pısırık mısın? biraz gururlu ol ya o seni istemiyor sen daha aşk dilen
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrılamıyorum ben ona 4 yılımı vermişim ilk ve tek sevgilim başkasıyla yapabileceğimi düşünemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin ki alışkanlık canım yoksa kimse unutulmaz değildir. Bence o seni terk etmeden sen kurtul
Soran+1 yılayrılıktan ilk 2 3 ay unutmusum gibi oluyo sonra gene başa dönüyorum olmuyor. Çünkü ilk aşkım ya ilk elini tuttuğum sarıldığım öptüğüm.. olmuyor işte
Tatmın oldugu baskaları vardır çoğul konustum belkı de bır kısıdır :D
012 Yorumla
Soran+1 yılKorktugum şey o zaten
Soran+1 yılBen yeteri kadar ilgiliyim zaten saçma yorumlar yapacaksan yazma
Soran+1 yılsevmesem niye seninle devam edim diyorişte bende onu anlamıyorum
Soran+1 yılÖnce elimde somut kanıt olması lazım ama ya
Soran+1 yılbaşka çaremi var
Soran+1 yılmalesef öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakında ayrılır o bırakmadan sen bırak içinde kalmasın bari:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIstedigini aldiysa hevesinin gecmesi normal sonucta karisi degil sevgilisisin
02 Yorumla
Soran+1 yılistediğini aldı derken? onun istediğini vermedim ama 4 yıl olmuştu ilişkimiz
Cevap sahibi+1 yılDemekki vermeyince umidi kesmis
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. belki seninle sıkılmayı seviyordur;)
063 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevgilisiyle konuşmaktan sıkılır mı
Soran+1 yılDavranışları benden sıkıldığını da gösteriyor ama
Soran+1 yılsürekli konuşuyrum yok öyle bişey diyor senden sıkılsam sevmesem bana kızmı yok diyor kafam çok karışık
Soran+1 yılDayanabildiğim kadar rahat bırakıcam artık kaç gün ya da saat sürer bilemiyorum. Yardım için teşekkürler
Soran+1 yılBirazda olsam rahatladım ama hala aramıyor beni kanıma dokunuyor resmen ya
Soran+1 yıluyuya kalmışım dedi dayanamadım aradım ben ne yapmaya calısıyosun falan dedım bişey yapmaya calısmıyorum konusamıyoruz sadece dedı nıye konusamıyoruz acaba bıkere bile sms yap dedin mi dedim demem mi lazım falan dedi saçmaladı bişeyler kapattık sonra. Öyle işte gene tutamadım kendimi
Soran+1 yılYa sanırım iki hattı var. Daha öncede bana iş hattı diye yalan söylemisti ben turkcell şifresini stedim bir girdimki eski sevgilsiyle falan konusmusi ş hattı değil. dünde nerden griyorsun faceye dedim iş telefonundan dedi onda internetmi var dedim varmış dedi numarayı ver dedim vermedi bana inanmak zorundasın dedi. inanmıyorum ama ben ne zaman şüphelensem yalan söylemiş oluyor böyle çok yalan yakaladım. Napcam :(
Soran+1 yılBiraz soğuk kanlı davranmam lazım sanırım şüphelendiğimi anlamaması lazım dimi?
Soran+1 yılEvet aynen öyle onla hiç güzel konuşasım bile gelmiyor kafamdaki düşüncelerden. Çünkü çok yalanını yakaladım yani neyden şüphelensem hep çıkıyor içime doğuyor sanki kendide bu huyumu çok iyi bilir ama işte.. acaba ilgisizliğinin sebebi başkası mı var diye düşünmeye başladım şimdi. 1 haftadır görüşmüyoruz ve eskiden sürekli özledim derdi şimdi ben görüşelim diyorum izin alamam diyor biraz özle falan diyor. Off napacağımı bilmiyorum
Soran+1 yılYa ben çok düşünüyorum çok stres yapıyorum kendime ama sebebi bana yaptıkları yani anlatsam burdan oraya yol olur.. elimde değil kendi beni bu duruma getirdi herşeyden kuşkulanıyorum gene olan bana oluyor elimde değil. yüz yüze konuşmak diyorum en iyisi galiba o zamanda konuşamıyorum direk ağlıyorum sonra sarılıyo bende unutuyorum hemen
Soran+1 yılilişkimiz böyle değildi ama son 5 6 aydır böyle olmaya başladı
Soran+1 yılne gibi birşeyler olabilir
Soran+1 yılAra verelim dedi ben istemedim eskiden ara vermeyi saçma bulurdu kendisi film mi bu ara veriyolar derdi ama şimdi kendisi istiyor
Soran+1 yılçok trip attığım için sıkılmış olabilir mi sence? dün bana sen soğuk konusunca bıdaha senı arayasım gelmıyor knusmak ıstemıyorum dedi. daha öncede onu boş bıraktığımı söylediği için başkasıyla yattı biz birlikteyken..
Soran+1 yılbencede acayip ilgisiz bırakınca başka kızlara mı yöneliyorsunuz siz erkekler? yani onu yaptığı zaman aramız bozuktu biraz bunun içinde bu yapılmaz ki
Soran+1 yılZaten cinsellik onun için ilk sıradaymış öyle diyoduu..
Soran+1 yılbenim için aynı değil benim için sevgi saygı daha önemli bir ilişkide. mesela ben ona sarılmak sterken o başka bişey yapmak istiyor bu yüzdende bazen kavga ediyoruz. sevmesem hayatta katlanmamm
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim ya
Soran+1 yılbirazda olsa :(
Soran+1 yılAyrıldık..
Soran+1 yılinşallah hayırlı olur :(
Soran+1 yılArkadaşlarımla bu konuyu konuşamam ki bana kızıyolar dertlesecek rahatlıgı vermıyolar bana. Konusacagım kımsem yok anlayacagın kadarıyla fena bosluga dusucem
Soran+1 yılbiliyodun böyle olacağını başında hiç barışmayacaktın falan.. hiç laf dinleyecek durumda değilim yani
Soran+1 yılÖylede bulunmuyor ki oof of
Soran+1 yılDaha ayrılıdıgımızı kabullenemedim bile nasıl olacak böyle bilmiyorum :(
Soran+1 yılYa inşallah öyle olur bu yılım onun yüzünden mahfoldu sınava hazırlanamadım yanı puan kötü geldi bir yıl daha hazırlanacam gene aynı olmasından korkuyorum
Soran+1 yılUmarım başarmak zorundayım zaten baska sansım yok ama bahane değil elimde olan bişeyde değilki
Soran+1 yılYa inşallah gerçekten çok teşekkür ederim konuşmak iyi geliyor
Soran+1 yılTesekkür ederim yaa seninde sıkıntın varsa
Soran+1 yılpeki o zaman :)
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim atarım tabiki:)
Soran+1 yılolur tabiiiki :)
+1 yılNe zamandır berabersiniz
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır ama yarım saat önce ayrıldık.. bana cinnet geçittirdi çünkü dayanamadım bitti dedim bb dedi
- +1 yıl
tamam şimdi sana ulaşabilceği bütün yolları kapat. uzun bir süre haber alamasın
Soran+1 yılHaber almak istemiyor ki zaten ben suçlu buluyor bide trip atıyomuşum sürekli
- +1 yıl
Bırak almazsa almasın . Eninde sonunda merak edecektir. Denenmiş bişey sen bna güven. bir anda ortadan kaybol. Sen ona yazdıkça o daha da şımarıyo başkalarına yöneliyo emin ol.
ayrılmak istiyor cocuk acık ve net
010 Yorumla
Soran+1 yılİstiyor her kavgada
ayrılalım diyorda ben ayrılamıyorum
Soran+1 yılayrılamıyorum çok seviyorum
Soran+1 yılöylede üzülecem böylede üzülüyorum en azından şimdi ne yapıp ettiğinden haberım var diyorum kendi kendime
Soran+1 yılsevdiğim için malesef.(
Soran+1 yılyapmadığı şey değil zaten
+1 yılVAY BEEE cokmi sktin bunalttin giz cocuguu
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
- +1 yıl
bilirsin bilirisiiinn ;)
+1 yılbenimde gidiyor zoruma
04 Yorumla
Soran+1 yılne?
- +1 yıl
başkası vardır onun hayatında belkide, ya da sevmiyordur ya da başından beri sadece heves etmiştir sana 20 yaş altı insanlar biraz dengesiz olur bu konularda Allah hayırlısını nasip etsin herkese
Soran+1 yılHepsini sordum yok diyor başkası yok diyor ama sıkılmış soğumuş benden orası kesin. aynen öyle çocuk gibi daha davranısları
- +1 yıl
inşallah sevdgin döner seni tekrar sevebilmek için bekle sabret son cümleni de ve bekle ama üzme kendini aşagıdaki kişi dogru söylemiş
Ne zamandr birliktesnz
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır
Soran+1 yılİnşallahh :(
+1 yılÜstüne düşme mesaj atma arama
03 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum kii
- +1 yıl
Sen kaybedersin
Soran+1 yıl2 saattir konusmuyoruz aramıyor bende aramıyorum bakalım ne kadar devam edicek böyle
başkasını bulmuştr belki
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyle değildir :(
Acaba cinsellik konuşmak mı istiyor?
028 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmak istediği zaman konuşuyoduk zaten
Soran+1 yılbilmiyorum olabilir ayrıldık zaten bugün..
Soran+1 yılbende aynı sekılde dedım ben sende çoktan bitmişim diye ama o benim kadar takmıyor ayrılıgı mutlu
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun ama kalbim mantığımı bastırıyor bazen
Soran+1 yılKeşke söylemesi kadar yapması da kolay olsa en fazla 1 hafta sonra yeni sevgilisi olacak ve ben bir defa daha yıkılacam
Soran+1 yılbende evlenecem elbet asıl sorun şu unutma süreci
Soran+1 yılİnşallah unuturum ya çok teşekkür ederim arkadaşlarımla konusamıyorum bunları ihtiyacım vardı konusmaya :(
Soran+1 yılteşekkür ederim konuşsak iyi olacak sanırım
Soran+1 yılinşallah
Soran+1 yılya başka erkeklerden tiksiniyorum ama :(
Soran+1 yılÇok haklısın mantığım bunları onaylıyor zaten ama kalbim çok farklı işte
Soran+1 yılBen beceriksizim malesef mantığı devreye sokamıyorum aslında bir an düşünüyorum mantıgımla hareket edıyorum sonra geri değişiyor gene kendi içimde savaş veriyorum
Soran+1 yılTesekkür ederrim tamam
Soran+1 yılorası öyle tabi :/
Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Bıkmış hep ayrılalım diyen adamı bosversene
03 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorummm :(
Soran+1 yılİnşallah geçer :(
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok sıkma biraz rolantiye al ilişkini
01 Yorumla
Soran+1 yılDeneyecem ne kadar yapabilirsem artıkk
Sende umursama onu
01 Yorumla
Soran+1 yılyapamıyorum işte ben onun gibi
+1 yılKonu uzun kardeş
00 Yorumlabu ilişki yürümez
02 Yorumla
Soran+1 yılbitti zaten bugün..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?