AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
benimki yanıma oturmultu bi kerede tam karşıma nerdeyse elimi tutup öpcekti o derece
sen kendini belli edersen onun da gönlü varsa bi şekilde tanışılır bence
işte kendimi nasıl belli ediceğimi bilmiyorum yani erkeğin gözünde kaş** gibide görünmek istemiyorum, o yüzden nasıl ne şekilde göz teması kurmam gerekiyo?
onun gözü sende mi peki
yani bazen
göz teması kur bence o da kurarsa bi şekilde olur
ya işte göz teması kuramama sorunum var
o zaman o bakmadığı zaman sürekli bak o farkında olur
Bakışlar çok önemli. Gözlerine bak sonra utanmış gibi kaçır, tekrar bak. Bakışlarını yüzünde gezdir. Maske olmasa gülüş önemli ama maske var :)
neyseki maske var ya yoksa burnum işi mahfedebilirdi ahahahha
tamam dediklerini uygulamaya çalışıcam ama erkeğin gözünde hani kaş** bi tip gibide görünmek istemiyorum, yani bu bakışı nasıl be şekilde atmalıyım?
ne*
Öyle görünmemek için vücudunda gezdirme bakışlarını o başka yere kayar :) sadece gözlerine odaklanırsan rahatsız olabilir o yüzden beğendiğini göstermek için biraz yüzünde olsun bakışların. Ağırlık gözlerde ama
Bana da lazım bunlar haha :)
tamamm bide gözlerine çok uzun mu bakıyım ne zaman çeviriyim gözlerimii?
Bir kız uzun uzun yüze bakarsa her erkeğin dikkatini çeker. Benim de direkt gidip bazı kızlara tanışabilir miyiz diyesim geliyor ama demiyorum
O da sana baktığında ilk bakışlarda 1 2 saniye sonra kaçır gözlerini, sonra biraz daha uzat süreyi. Atak yaparsa ona göre ilerlersin
peki bu bakışları atarken gülüyim mi?
@Brk1310 yani erkeğin gözünde basit kız gibi görünmek istemiyorum bunun için nasıl dozda bakmalıyım?
Gül evet, hatta utanmış gibi biraz sırıtırsan daha iyi
@Brk1310 bu işte istediğimiz etki
Basit kız göze bakıp bakıp utanmaz zaten. Yani biri bana baksa birkaç kez ısrarla hoşlandığını düşünürüm
tamamm denicem bunlarıı😄 Yani bunlar hiç yapmadığım şeyler olduğu için erkeğin gözünde olmadığım biri gibi basit bi kız gibi görünme korkularım var işte bu sıkıntı..
Peki bir erkek metroda seni begense ve ne yapsa tanışırsın veya hoşuna gider?
@Brk1310 tatlı ve hafifde çekici bi şekilde gözlerime bakarsa hoşuma gider bende gülerek bakarım, sonra gelip yanıma oturursa ya da ayakta yanımda durup gözlerime kaçamak bakışlar atarsa hoşuma gider, tabi bu bakışları ve yanımda durmaları beni rahatsız etmeden yapması gerekiyo. O yüzden gözlerim dışında başka bi yerime bakmamalı
Haha son yorum :) yani gerçekten safrce hoşlandı ise öyle bakmaz zaten. Maskeler de var ya ilk cümleleri uygulamak biraz zor olur gibi. Bazen çok beğendiğim kızlar oluyor gerçekten ve kaçıp gidiyor :)
@Brk1310 neden
Yani sadece gözler görülüyor malum yüz ifadeleri anlaşılmıyor
@Brk1310 hmm doğru
Belki sen de bakıp kaçırdıklarimdan birisindir :)
@Brk1310 neden baktığın için kaçalım anlamadım bakışların mı kötü slsçşss
Hahah hayır be yani sadece bakmakla kaldiklarim ve harekete geçmediklerim
:))
Metro bu saatte var mi kezo
he var aw
Sosyal medya hesabını iste, o da beğendiyse verir.
sexy ol hergün görüyomusun
Numaranı ver o tavlar kendi kendini lxödlx
öylede basit olur giderim
kısa sürede başka şansın yok bence
niye şu an metroda mısın afsdgsg
yarın binicem ya
sürekli denk geldiğin biri mi
hayır yani arada nadir beğendiğim çocuklar çıkıyo o yüzden ne yapmam gerektiğini sordum
hangi metro bu ya
niye sordun
bende sürekli metrodayım o yüzden afsgd
esenler otobüsündeyim bazen, bazende ayvansaraydan metroya biniyom😂
ohaaa çok uzaksın ben taksim metrosuna biniyorum :(
tüh😂
ortada buluşalım hkgfhk
Cesaretını toplsyıp numsrasını ıste
öyle olmuyo ama ya onun bana düşmesini sağlamam lazım
Cok zor
Tavlanmaz
Tavlanamaz
niye☹️
Öp onu
mantıklı cevap verin ya
Gayet mantıklı. Sen anlamıyosan ben napim
maske var aynen çok mantıklı
Çok mu zor açmak
etkili bir bakış
hmm işte onu beceremiyorum yani bi erkeğin gözüne öyle çok bakamıyorum:(( Kaç saniye ne şekilde bakmam gerekiyo peki://
uzun ve davetkar bakman gerekiyor yoksa cesaret edemez
genelde sert bi duruşumda olduğu için hiçbi erkek zaten bana bişey teklif etmeye cesaret edemiyo, davetkar bakış nasıl oluyo? Erkeğin gözünde kaş** gibi bi görünümde almak istemiyorum. Bu bakışın dozu nedir?
hadi ben bu tanımı yazdım sen anlayıp yapabilcen mi hadi anladın dozunu ayarlayabilcen mi yapma allah aşkına böyle bakış mı anlatılır yok mu hiç arkadaşın oynar başlıklı fettan gibi
olsa buraya mı sorarım ya öf anlat işte
anlatamam ama gösteririm bekle bir dk
istediğim gibi bir resim bulamadım ama anlatmaya çalışım kendinden emin avını izleyen bir dişi aslan gibi odaklan ve onu ağına düşür
işte kaş** gibide görünmem ama demi yani ağırlığımıda kaybetmek istemiyorum
bak sonra gözlerini utanmış gibi hafifce yere indir ağır ağır ama
o son dediğimi yaparsan gözükmezsin zaten utangaç tavırla gözlerini yere indir ama yavaş yavaş
onu baştan aşşağı süzerek mi yavaş yavaş indiriyim gözlerimi yere? yoksa vücuduna hiç bakmamam mı gerekiyo?
utanırsın da başını eğersin ya hani öyle işte
he tamamm denicem bunuu
hadi bakim rast gele
❣️👋🏻