''Aklına nereden geldi?'' diye sormayın, çıkageldi işte bir yerden.
Şimdi diyelim ki sevgilinizin kulakiçi kulaklığını takmak için kendisinden aldınız ama o da ne, kulaklıkta kulak kiri var. Bu durumda soğur muydunuz? Takar mıydınız?AHA BÖYLE BİR KULAKLIK İŞTE
Sevgilinizin kulaklığını takmak istediğinizde, kulaklığında kulak kiri olduğunu fark etseydiniz takar mıydınız?
Açıkçası böyle bir durumda ayrılırım. Pis ve kirli biriyle sevgili olmak istemem. Ben nasıl titiz ve temiz biriysem o da öyle olmalı bakımlı olmak şarttır. Kulaklığını veya kulağını temizlemek zor değil özellikle benimle buluşuyorken özenerek temizlenip gelmesi gerekiyorken böyle pis bir olayla karşılaşırsam değer vermediğini de düşünürüm sonu ayrılık olur.
Bu konu da fazla hassasım.. Karşımdaki kim olursa olsun, asla kulaklığını kullanmam. Birşey dinletecekse; ya kulaklığı çıkaracak, ya da kendi kulaklığımı takıp dinlerim. 😅
Kusurlarıyla sevmek kusursuz sevmektir bana göre. Ben takardım çünkü ilerde evlendiğiniz zaman o insan hasta olup kussa temizleyeceksiniz. Yarası olduğunda temizleyeceksiniz. Felç kalsa altını temizleyeceksiniz.
Anda kalmak diye bir terim vardır Ben o an kulaklığı unutur kulaktaki kiri ıslak mendille nasıl çaktırmadan temizlerim diye düşünür . Kulak kiri ile bir süre bakışdır o anda kalıverirdim herhalde Önce kulağı sonra kulaklığı silerdim
Asla soğumam. Eğerki seviyorsam ilerde birbirimizin ne pis hallerini görücez. Allah korusun yatalak olsak bibirimizin altını temizlicez oyuzden sogumam. Caktırmadan temızlemeye calısırım baktım oyle bı fırsatım yok problem etmeden takarım. Burda bı sigarayı beş kişi dönmüş insanlar ıykkk tiskinçç diyorlar.
Aslında bu konu titizliğe bile girmiyor çünkü çok açık bir pislik 😄 Ama basak burcu için tabi krizlik olabilir. Ben basak olarak çok titiz değilim ama gözüme çarpan pislikler beni baya bi rahatsız eder. Basaklar da detaycı olduğu için aslında küçük pislikler bile hemen dikkat çeker diyebiliriz:)
Yaa ne iğrenç. 😀 bu sorunun cevabını düşünmek istemiyorum. Ama hadi diyelim oldu iğrenebilirim de bu o kişiden soğuyacağım anlamına gelmez kullanmam olur biter.
Harbiden nereden geldi acaba aklına :D Yani rencide etmeden görmemiş gibi yaparım, kullanırım. Ama kızlar erkeklerden çok daha temiz oluyor. Ve kullandıracağını hiç sanmıyorum. :D
Kulak çubuğu temizlemek yerine daha ileri iter derler , her insanın başına gelebilecek doğal bir durum. Islak mendil ile siler takarım çok da büyütülecek birşey değil.
Eşimin kulaginda çok fazla kır üretiyor hatta bazen kulaklık tıkanıyor ses gelmiyor 😂😂temizleyip takıyorum iyrensemde insanız sonuçta çok doğal birşey jssssj
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hahahasklsa ya sen başak burcu musun? ben bu kulaklık olayına deli oluyorum çok tiksinirim... kendi kulaklığımı kullandığımda bile pırıl pırıl olmasına rağmen düzenli olarak dezenfekte mendillerle elektroniklerimi temizliyorum...
Bu soruda 4. kez başak burcundan bahsediliyor. Başak burçları kulakiçi kulaklık takmayı seviyor mu y oksa kulaklıkları temizlemeden takmıyor mu anlamadım. :SSS sdpfkdphği0erü okrgyerghed