Aşk İlişkileri Bir erkek kızdan neden tiksinmez? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaslar sorum şu bir erkek hiçbirseyden neden tıksınmez. Yanında kustum bile ama kusmugumu bile o temizledi ve asla igrenmedi. Sizce neden Güncellemeler+1 yıl Bu arada kendısı nişanlım 😂 Bir erkek kızdan neden tiksinmez? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Acaba neden? İnsani bir durum olmasından dolayı olabilir belki. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabıkı oyle tabı ama garıp olan kusmuktan degil hıcbırseyden ıgrenmemesı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden tiksinsin ki? Sekste en ciplak halimizle partnerimizin karsisindayiz. Butun terinle, sivilarinla... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Oyle tabıde sekstekı sıvılarda tende onları zevke getıren seyler ama bi kusmuk 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O istisnai bir durum. Basa gelirse katlanilir ustunde durulmaz. Yorumla
FahriEren01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Evlenince her türlü pisliğinizi göreceksiniz. Niye tiksinme olsun ki. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sorunu gören de sokaktan geçen yabancı bir adam sanacak. Nişanlın o senin, gerekirse ileride birbirinizin altını bile temizlersiniz ne var bunda? 0 0 Yorumla
palut Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Yani arkadaşım bozulmuş yemek olan bir kabı hiç yıkamadın mı ki bu soruyu soruyorsun.Adam yardım ediyor, neden iğrensin? 0 0 Yorumla
enginnnn34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Ağır bi salak olduğunu düşünüyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tatlım aynaya bakarak konusuyosun sanırım yanlıslıkla burayada yazmıssın. Yorumla
cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seviyordur gerçekten o yüzdendir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Umuyorum sevıyodur Yorumla
Siyahhh_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İğrenmiyordur adam, nesi anormal yani. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yanı bana garıp gelıyor. Tuhaf hatta ayaklarımı bıle gelır oper degısık buldum ondan sordum Yorumla Siyahhh_ +1 yıl Yani topluma kıyasla biraz değişik tabi xd Yorumla Soran +1 yıl Oyuzden garıp gelıyor bı sebebı varmıdır dıye sordum Yorumla Siyahhh_ +1 yıl Sevgininde payı vardır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Birde zıç bakalım nolacak 😄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bidahaki seferde onu deneyip sorarım artık size 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka bir yana da seviyor orası ayrı ama aynı zamanda biraz da midesiz sanırım Yorumla Soran +1 yıl Aksıne kımseyle bıseyını bıle paylasmaz. Bırının suyunu ıcmez bardakları calkalamadan kulanmaz. Ama bana gelınce hıcbırını yapmıyor tam tersı bi sümüğümü yemedigi kaldı Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Kadinci oldugundan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek tam Yorumla
Yusuf022 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kesin seviyo 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nişanlım 😂 Yorumla Yusuf022 +1 yıl Anlamıştm sevmese kesin iğrenir Yorumla Soran +1 yıl 😂 😂 😂 Sevgılı olunca normalmı Yorumla Yusuf022 +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Acaba neden? İnsani bir durum olmasından dolayı olabilir belki.
Tabıkı oyle tabı ama garıp olan kusmuktan degil hıcbırseyden ıgrenmemesı
Neden tiksinsin ki? Sekste en ciplak halimizle partnerimizin karsisindayiz. Butun terinle, sivilarinla...
Oyle tabıde sekstekı sıvılarda tende onları zevke getıren seyler ama bi kusmuk 😁
O istisnai bir durum. Basa gelirse katlanilir ustunde durulmaz.
Evlenince her türlü pisliğinizi göreceksiniz. Niye tiksinme olsun ki.
Sorunu gören de sokaktan geçen yabancı bir adam sanacak. Nişanlın o senin, gerekirse ileride birbirinizin altını bile temizlersiniz ne var bunda?
Yani arkadaşım bozulmuş yemek olan bir kabı hiç yıkamadın mı ki bu soruyu soruyorsun.
Adam yardım ediyor, neden iğrensin?
Ağır bi salak olduğunu düşünüyorum
Tatlım aynaya bakarak konusuyosun sanırım yanlıslıkla burayada yazmıssın.
Seviyordur gerçekten o yüzdendir
Umuyorum sevıyodur
İğrenmiyordur adam, nesi anormal yani.
Yanı bana garıp gelıyor. Tuhaf hatta ayaklarımı bıle gelır oper degısık buldum ondan sordum
Yani topluma kıyasla biraz değişik tabi xd
Oyuzden garıp gelıyor bı sebebı varmıdır dıye sordum
Sevgininde payı vardır
Seviyor işte herşeyden çok
İnsani bir durum neden tiksinsin
Birde zıç bakalım nolacak 😄
Bidahaki seferde onu deneyip sorarım artık size 😁
Şaka bir yana da seviyor orası ayrı ama aynı zamanda biraz da midesiz sanırım
Aksıne kımseyle bıseyını bıle paylasmaz. Bırının suyunu ıcmez bardakları calkalamadan kulanmaz. Ama bana gelınce hıcbırını yapmıyor tam tersı bi sümüğümü yemedigi kaldı
Kadinci oldugundan
O ne demek tam
Kesin seviyo
Nişanlım 😂
Anlamıştm sevmese kesin iğrenir
😂 😂 😂 Sevgılı olunca normalmı
Evet
Osurdunmu hiç. Zorttttt
Sevgilin mi
Dddd hmmm
Seviyor aga
Seviyor