Sırılsıklam aşığım ancak sevmiyor?

Merhaba, ben kuzenime aşık oldum en başlarda böyle bir hissim yoktu onu kardeş gibi seviyordum ancak bana bir sevgili gibi davranışlarda bulundu aşık oldum yakışıklısın dedi, caddede yürürken koluma girdi, aniden evde yatarken yanağımdan öptü ve ben özgüveni çok olmayan bir erkeğim bana sürekli sen çok başarılısın çok akıllısın diyip duruyordu bende sevgilim olması için ciddi bir mektup yazdım 2 aile birbirine girdi oda ağlamış bende çok üzüldüm haftalardır uyku uyuyamıyorum kafayı yiyeceğim psikolojim altüst oldu 5 yaş küçük benden üniversiteyi bitirmek üzereyim ama gözüm ondan başkasını görmüyor telefonlarımı da engelledi annesi ile de konuştum, bütün ailenin akrabaların gözünde sapık oldum dayımda engelledi whatsapptan dayanılacak gibi değil. Neden böyle davranıyor? Sevgilisi vardıysa neden brnim kalbimi böyle acıttı ben ona ne yaptım :(
En son az önce başka telefondan mesaj attım gördü onuda engelledi. Tümden sapık gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım arkadaşlar. Çok zor durumdayım derslerim etkilenirse diye çok korkuyorum ben her şeyi içinde yaşayan içine atan biriyim ancak artık dayanamıyorum psikiyatri ler psikologlar ilaçlar her şey çok ağır geliyor yaşadıklarım, ona kolye almıştım onuda gönderemedim hediye olaylar çıkınca. Olaylardan önce mektuptan sonra ayıcık ve çikolata gönderdim, ocağın üstünde yakmış o kadar incindi kendimi değersiz hissettim ki. Başkası yapsa böyle olmazdı :(
Seviyor
Sevmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınızı bekliyorum lütfen
Sırılsıklam aşığım ancak sevmiyor?