arkadaslar nisanlimla gezmeye gitmiştik neyse ben bir ara korktum hemen koluna girdim... oh be en sonunda girdin dedi
Neyse herseyin ilkini yasadik 🥰
Koluna girdikten sonra bu böyle olmaz aşkım böyle olur diyerek elimi tuttu utandim baya 🙈♥️ sonra sarıldı, yanağımdan öptü bir kac kez, sen benimsin seni cok seviyorum dedi, sonra boynunda dinlendim gözlerimi kapadım huzur du resmen...
Ona sarilinca saçımla oynadi cok utandım hoşuna da gitti seni hic birakmak istemiyorum diyip elimi bir kez olsun birakmadi hatta bir kere ver kiz elini dedi daha cok utandim...
Sizce bu davranışlar normal mi? Şimdi ona daha cok bağlandım hic unutamiyorum o günü sarilmak istiyorum doya doya sizce normal mi?
Ilkim ondan bilemedim?
Neyse herseyin ilkini yasadik 🥰
Koluna girdikten sonra bu böyle olmaz aşkım böyle olur diyerek elimi tuttu utandim baya 🙈♥️ sonra sarıldı, yanağımdan öptü bir kac kez, sen benimsin seni cok seviyorum dedi, sonra boynunda dinlendim gözlerimi kapadım huzur du resmen...
Ona sarilinca saçımla oynadi cok utandım hoşuna da gitti seni hic birakmak istemiyorum diyip elimi bir kez olsun birakmadi hatta bir kere ver kiz elini dedi daha cok utandim...
Sizce bu davranışlar normal mi? Şimdi ona daha cok bağlandım hic unutamiyorum o günü sarilmak istiyorum doya doya sizce normal mi?
Ilkim ondan bilemedim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senin adına sevindim okurken bende mutlu oldum sende çok mutlusun ki için içine sığmamış buraya taşmış sanırım
Öyle oldu da ne düşünmüştür sence normal mi böyle davranmasi?
Geç bile kalmış elini tutmak için yani çok çok normal bir hareket sonuçta nişanlın
1 sene bekledi... 1 senedir taniyorum
Tamam normal mutlu olmaya bak böyle şeylere takılma
Tamam teşekkür ederim 😅
Rica ederim iyi geceler ☺️
Kızlar çok garip mutlu olunca bile bişeylerden endişe duyuyorlar
Yok Allah var mutlu oldum :)
Ama bilmem ilk defa olduğu için kestiremedim ya normal mi değil mi
Niye anormal olsun
Bilmem 🤷♀️
Biraz hem ilkin olduğu için hem de yaşını yüksek tuttuysan ergenlikten olabilir heyecanlı anlar falan
Pardon nişanlım demişsin onu unutmuşum devamını okurken. Olur öyle şeyler
Evet ilk defa olunca böyle oldum...
Allah mutlu etsin ne zaman nişanlandınız
Allah razi olsun 2 ay oldu... aslinda soğuk davranmistim bir kac gün sonra açıklamıştım benimle bir gün bile zaman gecirmiyorsun demiştim... oda askim ben aslinda düşünmüştüm ama ailenden çekindim dedi neyse ayarladık ama ben bunların olacağını hic tahmin etmemiştim kendisi bana dokunmayacam düğüne kadzr diyince
Dokunmıycam derken cinsel olarak demiş olmasın elini tutması sarılması normal aslında benim normal kız arkadasım bana sarılır mesela onun kasdettiği cinsel olabilir
Hadiiii beeee 😳😳 ben sayılmayacak, opmeyecek, elimi filan tutmayacak zannediyordum... abooo bu opusur de simdi naneyi yedim ben hayatimda hic opusmedim ki 😱
Yahu bu yoldan geçen zabıta değil ya nişanlın adam eninde sonunda olucak oda ama onu belki sona saklar 😅 sıkıntı yok halledersin bir şekilde
Aman aman hemen gerek yok zaten...
Arabaya binince göğsüne yaslandim gözlerime bir baksana dedi öpecek korkusundan bakamadım 🤦♀️ oda ustelemedi zaten
Normal normal neleri gördük bir bilsen 🤦🏼
Ha iyi bari sonradan acaba dedim
Mutlu olun saygılar 🙏
Teşekkürler
ilk kez mi başbaşa kaldınız nişanlınla 🙄
Yok ilk kez değilde nisanli olunca daha çok vakit geçirdik
Normal işte seviyor seni.
Oyyyy teşekkürler
Değer veriyor işte
Ondan şüphem yok da ne biliyim normal mi değil mi çözemedim?
Normal adam belki yıllardır bekliyor ve senin nasıl tepki vereceğini kestiremiyordu ama geçen gün fırsatı buldu ve tepmedi sana sevgisini gösterdi
1 senedir sevgiliyiz yeni nisanlandik...
Nisan için resim cekimine giderken kendimi cok kastim zannedersem düğün icin de rahat olmam icin uğraşıyor anlamadim bende
Muhtemelen öyle biraz rahatla artık düğüne az kaldı
Ya ben cok utangacim ama neyse anlayışlı olduğu için 1 yıldır sabretti en son bu hareketlerini gorunce rahatladım biraz zannedersem zamanla kasmam kendimi...
Rahat ol alışacaksın zamanla
İnsAllah :)
Evlenince alışırsın merak etme
Yaniii 😀