Sevgilimle eski sevgilisi sayesinde tanıştık. Kisa bir süre sonra bana aslında onu unutmak için benimle çıktığını ama bana aşık olduğunu söyledi. Kızdığı bir arada onu unutmak için benimle çıktığını beni unutmak için başka birine ihtiyacı olmiycagini söyledi ne demek bu? Bu arada bir seneden beri sevgiliyiz. Bu dediğimi de sevgili olduktan 2 ay sonra falan söyledi
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu yanlış yazmışım farkindayim
Eski sevgilimi unutmak için seninle çıktım ama seni unutmak için başka birine ihtiyacım yok ne demek?
Ben değilim o kızla 1.5 sene çıktı benimle 1 seneyi geçti ki dedi başta amacım biraz kafa dagitmakti sonradan kalbini kırmadan gidicektim diye ama o kadarlık ilişkide 1 seneye unutulur neden benimle olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sözde onu unutmak için seninle çıkmış ama sonradan sana bağlanmış artık böyle bir şeye gerek yok gibi.
Üf bu laf çok iyimiş acaip bir kapak👍
Aşırı iyi dimi o yüzden onunla ayrıldı benimle ayrılamıyor
Hayır onu senden fazla sevmiş seni kullanmak için çıkmış ya da kullanıyor ama o özelmiş bu hikayede yanan sensin geçmiş olsun
Ben değilim o kızla 1.5 sene çıktı benimle 1 seneyi geçti ki dedi başta amacım biraz kafa dagitmakti sonradan kalbini kırmadan gidicektim diye ama o kadarlık ilişkide 1 seneye unutulur neden benimle olsun
Oo baya ağır laf etmiş
Etse ne hala benimle birlikte
İyide gönül eğlendiriyor, yalnızlığını gideriyor. Birini bulunca bırakır
O kızla 1.5 sene çıkmış benimle 1 sene oldu bile sence şimdiye kadar gitmesi gerekmiyor muydu kim bu kadar sürede başka birini unutur
İlişkileri çok daha uzun yıllar sürmemiş sonuçta 5 senelik ilişki değil
Evet ama ağır laf etmesi iyi değil demek düşüncesiz. Sen elinde tutmuşsundur, ellerine sağlık ama kişiliği iyi değil
Evet haklısın başta ben ne derse ne yaparsa yaptım elimde tuttum şu an o gidemiyor
İnsallah emrğin sevgiye dönüşür tabi elemanı SEN istiyorsan
Teşekkür ederim umarım çakılmam
Seni umursamicam demiş
Ama ayrilamiyorda
Yazdığın o anlama geliyor 🤷♂️
Baya önce dedi ama
Knk orasını ben bilmem sadece soruna cevap verdim başka bi anlamı yok
Sanırım yanlış yoldasın.
seni hemen unuturum demek istemis
Unutamıyor
yani seni sevmedm ama öncekini sevdm demek
Ama seviyor
Hımm seni kolay unuturum diyo
Yapamıyor ama ne kadar kavga edersek edelim gidemedi o kızı tek kerekte bıraktı
Yaşlarınız kaç acaba seni ilk başta yara bandı olarak kullanması hoş olmamış Ama birini severken sana aşık olması güzel bişey
Ben 24 o 35
Sen gençsin eğer seni bu yaşında yıpartıyorsa irdeleme güzelim elini sallasan elisi