dinlediğimiz müziklerden tutun da hissettiğimiz şeylere kadar ortak yönümüz çok fazla yani ve bir de ilişki konusunda biraz durul acele ediyosun güvenmeden kendini kaptırıyosun ilerde karşına çıkar doğru kişi dedim belki çoktan çıkmıştır da fark etmemişimdir dedi sanki kendisi için zemin hazırlıyor gibi hissettim sonra kendi kendime kızdım kuruntu yapıyorum diye
Evlilikte 2 temel unsur olacak zaten. 1 para (geçim, masraflar, harcamalar, standart yaşam vs) 2 cinsellik (ilişki, fizyoloji, aşk, iletişim, psikoloji vs) Bunlar ile ilgili sorun yoksa geçim olur. Umarım, umduğunu bulursun
ortak yönlerimiz çok fazla ben o yüzden böyle düşünmemiştim aslında arkadaş olmak istiyor da olabilir diye düşünmüştüm ama aklıma takıldı tabi hoşlanıp hoşlanmadığı
geçen araba yıkıyormuş evin önünde zaten ben yolda yürürken bana baktığını farkettim geçerken kolay gelsin dedim gülümseyip sağol dedi o kadar 3 hafta önce de durumuma ifade bırakmış onun ifade bırakması konuşmak istediğinden dolayı ama sadece beğendim o da yazmadı uzun zamandır konuşmuyoruz da sanırım benden umudu kesti ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır lafta der yarın bir gün ayrılınca sende hani ruh ikizindim dersin sözlere inanmayın
haklısın sonuç olarak şuanda da konuşmuyoruz hoşlanan insan dayanamaz yazar yani
Sadece bu sözden bunu çıkaran da ne bilim.😂
yok ya genel soruyorum
Hangi manada söylemiş, o önemli.
dinlediğimiz müziklerden tutun da hissettiğimiz şeylere kadar ortak yönümüz çok fazla yani ve bir de ilişki konusunda biraz durul acele ediyosun güvenmeden kendini kaptırıyosun ilerde karşına çıkar doğru kişi dedim belki çoktan çıkmıştır da fark etmemişimdir dedi sanki kendisi için zemin hazırlıyor gibi hissettim sonra kendi kendime kızdım kuruntu yapıyorum diye
Duygusal manada uyum var, cinsel manada ten uyumu da olursa son karar senin.
yani bizim o konularla evlenmeden pek alakamız yok yani benim yok ama o da rahatsız olacağım için bu konuları açmaz diye düşünüyorum
Evlilikte 2 temel unsur olacak zaten.
1 para (geçim, masraflar, harcamalar, standart yaşam vs)
2 cinsellik (ilişki, fizyoloji, aşk, iletişim, psikoloji vs)
Bunlar ile ilgili sorun yoksa geçim olur.
Umarım, umduğunu bulursun
umarım , teşekkürler
🤗👍Rica ederim.
Evet
ortak yönlerimiz çok fazla ben o yüzden böyle düşünmemiştim aslında arkadaş olmak istiyor da olabilir diye düşünmüştüm ama aklıma takıldı tabi hoşlanıp hoşlanmadığı
Hoşlanıyodur
geçen araba yıkıyormuş evin önünde zaten ben yolda yürürken bana baktığını farkettim geçerken kolay gelsin dedim gülümseyip sağol dedi o kadar 3 hafta önce de durumuma ifade bırakmış onun ifade bırakması konuşmak istediğinden dolayı ama sadece beğendim o da yazmadı uzun zamandır konuşmuyoruz da sanırım benden umudu kesti ya