Sevgilim önce ailemle tanışıp beni istemeye geleceğini söyledi ama şu an vazgeçtim seneye gelcem diyor?

Merhaba;
Ben 23 yaşında bir endüstri mühendisiyim özel bir firmada çalışıyorum. Erkek arkadaşımda 27 yaşında elektrik elektronik mühendisi özel bir firmada çalışıyor.
Yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz. Beni geçen yıl ailesiyle filan tanıştırdı annesiyle filan görüşüyorm. Bundan yaklaşık 1 ay önce bana benimle artık evlenmek istediğini aielmle tanışmak istediğini ağustos ayında geleceğini söyledi. Ancak şu an bana istemediğini tanışma işini 1 yıl daha ertelemek istediğini söylüyor. Nedenini sorduğumda bilmiyorum diyor. Biz son 3 haftadır hergün kavga ediyoruz. Oda bu durumdan artık çok sıkıldığını ve onu bunalttığımı söylüyor. Dün bana ben bu kavgalardan çok yoruldum çok üstüme geliyosun dedi. Her gün ne zaman ailemle tanışcaksın diye diye beni bunalttın dedi bana. Ve bu yüzdende artık uzun bir süre tanışmak istemdiğini belrtti. Nolur yardım edn bana ben ne yapmalıyım? ya da erkek arkadaşım ne yapmaya çaılışıyor? Acil cevap verin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Ben onun olgunlaşmasını ailemin karşısına çıkmasını bekledikçe o gidip saçma sapan şeyler yapıyor. Şimdiki işinden pek memnun olmadığı için sürekli işten izin alıp farklı iş görüşmelerine gidiyor. Güya memnun değilmiş işinden. Bir şey değil şimdiki işinden de kovulacak söylüyorum anlamıyor. O böyle yaptığı sürece bizim evlilik yalan olcak galiba :( Şimdi işe girince de yok daha yeni girdim işe yok işlerimi yoluna sokmam lazım gibi bir sürü bahane sunacak galiba bana haksız mıyım? :(
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bana bir yorum yapın ben mi çok bencilce düşünüyorum yoksa o mu beni oyalıyor :(
Sevgilim önce ailemle tanışıp beni istemeye geleceğini söyledi ama şu an vazgeçtim seneye gelcem diyor?