İlk buluşma nasıl olmalı, nelere dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşlar da varsa yazabilir mi?

Erkek arkadaşımla yaklaşık bir buçuk senedir sevgiliyiz ama daha henüz hiç buluşamadık. Bi ders grubunda tanıştık yaklaşık 1 sene sadece arkadas olarak , geriye kalan bir buçuk senede de sevgili olduk. Biliyorum çok saçma gelicek ama gerçekten çok sevdim çok değer verdim karşımdaki insan da mükemmel bir insan her anlamda. hemen hemen her gün görüntülü konuşuyoruz lisedeki ve unideki arkadaşlarıyla bile tanıştım zaten çok iyi bir üniversite de okuyor. Çok iyi temiz bi aileye sahip karşıma çıkan en büyük şans olabilir çok kültürlü harika bir insan. Yaklaşık 3 sene oldu onu taniyali. Birbirimizden çok uzaktayız 3, 4 ay önce gelmek istedi hatta biletini bile kesti ama iptal ettirdim neden bilmiyorum kendime çok kızıyorum hazır hissetmediğim içinde olabilir bilmiyorum. Ama çok kısa bir süre sonra ben onun yanına gidicem. Evet çok heyecanlayım ama bi yandan da nasıl davranacağımı bilmiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar yazabilir mi? O gün boyunca birlikte neler yapılabilir? Taktik falan verebilir misiniz?
İlk buluşma nasıl olmalı, nelere dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşlar da varsa yazabilir mi?