Her kıza yavşa, kaşın gözün ayrı oynasın. Sevgilin olsa dahi başka kızlara zarf at, durum olursa
flört et. Kimseyi sevme, her gördüğüne yazıldığın için illa biri beğenir. Kolpa hareketler yap, kendini biraz. Farklı göster. Amacın salt sevk olsun.
Sadece hislerin olana gider, kadına "insan" olarak bakar değer verisen yalnızlığa mahkum olursun.
Durum bundan ibaret. Kimse duyar kasmasın. Özellikle erkek arkadaslarım.. Zaten biliyorsunuz ;)
Kızlar hiç mi zorunuza gitmiyor size eşya olarak bakan erkeklerle olmanız? yoksa kafayı kuma gömmek daha mı iyi hissettiriyor?
flört et. Kimseyi sevme, her gördüğüne yazıldığın için illa biri beğenir. Kolpa hareketler yap, kendini biraz. Farklı göster. Amacın salt sevk olsun.
Sadece hislerin olana gider, kadına "insan" olarak bakar değer verisen yalnızlığa mahkum olursun.
Durum bundan ibaret. Kimse duyar kasmasın. Özellikle erkek arkadaslarım.. Zaten biliyorsunuz ;)
Kızlar hiç mi zorunuza gitmiyor size eşya olarak bakan erkeklerle olmanız? yoksa kafayı kuma gömmek daha mı iyi hissettiriyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir bakıma haklısın ama bize emredilen bu değil be kardeş
?
Dediklerinde haklısın ama olması gereken böyle değil
Olması gereleni yapamadığım/yapmadığım için bir başımayım/ bir başımayız
Haklısında gönül bu otada konuyor b*kada arkadaş napalım
Beynini kullan arkadaşım
Sana zevk cismi bakana ömür geçmez. Sen yokken ona buna yavşayacak, flört edecek, ağzının suyu akarak güzel kız görünce bakacak...
Seninde ruhun duymayacak
Ya o başka öylesine yol veririm ama karakteri kötüde olsa sevebiliyoruz bazen
Yol vermezsin çünkü bilmeyeceksin bunları
Kadınlar hisseder emin ol
Hisedemez. Öyle olsa kimse evlendiği erkekle evlenmez veya sevgilisi olduğu adamla sevgili olmazdı ;)
İyi dediğin gibi olsun
Çok safsınız...
Neler neler oluyor
Yok öyle herkes eşit onun hayatı varsa benim de var
Kendini kandırmamanı öneririm
Yoo aynen öyle
Ne alaka? Açıklar mısın?
Kızlar genelde bad boy sever 😅😅
Evlenince görüyorlar bad boyu
Tabii biraz zeka sevyiseyi orta düzeyse
Sakin ol şampiyon jfmcncnnfkf ne bu öfke? Ben bad boy sevmem çekemem sevmesini bilen efendi adam severim mesela 😅 ama arkadaşlarım nerde bir bad boy var ona aşık oluyor 😏 nedense o bad boylar mutlu da oluyor henüz bu işleri çözemedim sanirim🙈
Sizler çözemediniz..
Mutlu oluyor çünkü zeka seviyesi ile alakalı.
Biraz beyin olsa anlayacak ama nerede o kapasite...
Salt zevk aracı olarak görülüyorsunuz..
Erkekler için hava hoş, canı istediğinde gerektiği kadar zevk alır.. sadece bu kadar
E kadınlar da bu bad boyları kullanıyordur belki nereden bileceksiniz :) herkes aynı hislerle yaşamıyor ki hayatı. Neden canınız bu kadar acıdı merak ettim doğrusu :)
Canım acımadı ki? Millet gibi hayatımı kadına endekslemiyorum ben.
Kendime yatırım yapıyorum ve sonuçları çok iyi oluyor.
Gelelim dediğinize;
Özellikle evlilik olunca o dediğn geçeriz kalıyor. Kadın şevkat ister, kadınlar çok zayıftır aslında dışarıya güçlüyü oynasalar bile. Bunlar ötürü işi iyi bilen bir erkek kadını çok kolay kandırıyor.
Evlenince kocası, başka kadınla flört etse, kız kezse gözleriyle, her güzele ağzını yayarak konuşşa, duruma
Göre aldatmaya gitse... dünyada hiç bir kadın yokki bunu kabullensin.
En hafifi aldatma olmaz ama diğerleri oluyor kaçarı yok
Bir arkadaşım var bad boy dediğimiz standartta olan bir arkadaşla evlendi. Ilk zamanlar aşktan gözü dönüyordu. 2 çocuğu da oldu ama daha sonra bu goril eşini defalarca aldattı. Bu arada kadın inanılmaz güzel adam da kültürsüz cahil öküzün teki😅 o kadin kocasını affetti ve birlikte yaşamaya devam ediyorlar. Bu hayati kendisi seçiyor şimdi ne yapabiliriz ki? Herkes seçimlerinin sonucunu yaşıyor. Biz neler söyledik ama ikna edemedik. Insan ilişkilerini anlamak zordur çok kafa yormamak gerek. Herkes düşe kalka öğreniyor. Bırakın mutsuzluğu seçen gerçekleri göremeyen de mutsuz olsun.
Ezikten baska bir sey değil o davranış
Evet haklısın, çoğu zaten afsersin sadece zevk aracı olarak görülüyor
Aslında erkeklerde iyi yapıyor. 21. YY'da bu sekilde davrammak gerekiyor.
Kadınlar agzı bir karış havada hayal aleminde yasasın
Çok hoş :)
Sen bizim için erkekleri anlamak üzerine bir kitap yaz bence çok faydalı olursun 😅 en azından daha az üzülürüz.
Dalga gecebilirsiniz
Okuduğum kitap sayısı 1000 olmuştur sanırım. Makalelerde bir o kadar. Ek olarak saysısz gözlemde var.
Bunlar acı gerçek. Sindirmek çok zor. Ben kitapta yazsam %99.9 oranda anlayamaz çünkü simdirmek çok zor.
Diyelim ki anladı. Kadına insan olarak değer verecek erkek bulması imkansıza yakın.
Bir ihtimal bulursada kadın o erkeği istemeyecek
Hayır gerçekten dalga geçmiyorum. 😊 o zaman okuduğunuz fayda sağlayacak bir kitap önerisi ya da makale alalim sizden. Bu aralar tam ihtiyacım olan şey bu😅
Önce bu kafa yapısını kaldır çöpe at.
İlk olarak eveimsel psikoloji ile ilgili kitaplar oku ve YABANCI makaleleri oku bu konu ile alakalı. 100 civarı ilk etapta yeterlidir.
Sonrasında freud tim eserlerini oku.
Bunları bitirdikten sonra devam edelim
Freud okunacaklar listemde var aslında ama henüz sıra gelmedi. Teori ve gerçek hayat birbirini tutmuyor bazen. Ben de size biraz sakinlesmeniz için bir kitap önerebilirim isterseniz 😅 marcus aurelius kendime düşünceler kitabını okuyun derim. Biraz daha salın düşüncelerinizi :)
Okumadığımı nereden biliyorsun?
Sakinim ayrıca
Ben sadece öfkeli bir adamın yorumlarını okuyorum şu an 😅 evrimsel psikolojiyle ilgilendiğinizi söylüyorsunuz belki de psikoloji alanında lisansınız var bilemiyorum. O zaman içinizde yaşanan bu öfkeyi bir araştırın derim 😊 bu düşünceler size zarar verir. Kendi iç dünyanıza odaklanin bırakın insanlar aptalca davransın, kendini kötü durumlarda bulsun boşverin. Kendinize odaklanin. Siz sadece kendinizden ve sevdiklerinizden sorumlusunuz. Dünyayı ve sistemi değiştirmek mümkün değil ama kendi dünyanızı değiştirmek elinizde...
Öfkek yok ikinci kez söylüyorum.
Herkesin hayatı kendine
Herkes hakettiğini yaşıyor :)
Evet aynen öyle :) hak ettiğiniz hayatı yaşamanız dileğiyle iyi günler :)
Sizde..
Ne diyon dayı
Dayı?
Evet sfesws
Çok komik