Çocuk seviyormuş gibi yapıyor ama sevmiyor neden?

Elimden geldiğince kısa kesmeye çalışacağım gerçi koskoca 3 yıl ne kadar kısa aktarılabilir bilmiyorum ama.. artık o kadar çaresizim ki bu batağa düştüm anlayacağınız.. biri var degisik biri.. sadece ben değil çocuğu kimse anlayamıyor yaptığı hareketler falan tuhaf yani 4 yıldır çözebilmiş değilim.. biz bununla mahallede tanıştık aynı arkadaş ortamı içersindeydik sürekli kavga falan.. bi gün benden özür diledi tabi herkes şok.. paşam kimseden özür dilemez çünkü.. gel zaman git zaman kavgalar azaldı.. ama sürekli beni bi aşağılamalar dalga geçmeler falan.. aldırış etmemeye çalışıyordum.. degisik değişik erkeklerden kiskaniyormus gibi hareketler efendime söyleyeyim flörtlerimle dalga gecmeler.. bi gün evden atıldım sabaha kadar yanımda kaldı o gün dedim ki bu çocuk kesin beni seviyor ama nasıl mutluyum.. aptal ben emin olmuştum artık o gün ki hareketlerinden yola çıkarak.. gittim bu işin kızı erkeği olmaz yürü kızım dedim.. evet arkadaşlar oyle bi hata yaptım ve yazdım.. dedim ki sana karşı bi şeyler hissediyorum ama senin yüzünden.. gurura bak ahahahha.. neden benim yüzümden gibisinden bir cümle kurdu ben yıkıldım tabi.. ama çaktırmıyorum da arkadaşlığımıza devam ettik.. imajımı bozmamak adına.. simdi size sorum şu
Bu çocuk başkalarının yanında benimle ilgili olurdu qma olmadı diyor, kıskançlıklar yapıyor sürekli bi imalarda bulunuyor, sürekli yanimdaki erkeklere sataşıyor çocuk gibi benimle uğraşıp duruyor ama neden sevmiyor? Tabi ki sevmek zorunda değil amacım beni sevmesini sağlamak falan da değil madem sevmiyor neden bu hareketler neden beni umitlendiriyor? Cevremdeki çoğu insan beni sevdiğini dusunuyordu onlarda öyle düşünmese şizofren olup bütün bu olan bitenleri kafamda kurduğumu düşünmeye başlayacaktım artık Allah askina bir sey söyleyin ya
Çocuk seviyormuş gibi yapıyor ama sevmiyor neden?