Duygularimla oynadi?

Merhaba arkadaslar uzun suredir bir cocukla konusuyodum internet uzerinden tanistik ve birkac gun once gorusmeye karar verdik. Gorusmeden once beni cok sevdigini, bana asik oldugunu falan soyluyordu. Yani gorusmeden sevgili olmustuk her gece birbirimizi arayip oyle telefon acik uyuyorduk. Tum gun konusuyorduk. Kotu huylari olmasina ragmen herseyini kabul ettim onu gercekten seviyordum. Hatta ondan ayrilirsam kendini öldürecegini falan soyledi birkac defa. Fakat gorustugumuz aksamdan sonra bana mesaj yazmadi. Ertesi sabah uzun bir mesaj ile uyandim ve bekledigi gibi gorunmuyormusum. Anlayacaginiz o kadar konusmadan sonra sirf dis gorunusumu begenmedigi icin benden ayrildi. Ustelik gorustugumuzde bana sevgiliymisiz gibi davrandi, optu, sarildi, elimi tuttu. Bana seni hic bir zaman birakmicam falan dedi. Baska bir hesaptan agzini aradim ve tum bunlari sirf benimle birlikte olmak icin icin soylemis gorustugumuzden sonra bana karsi olan tum duygulari sifirlanmis dis gorunusumu begenmedigi icin. Benim icin cirkin ve boyumun kisa oldugunu soylemis. Oysa benimle konusurken karakterimin yeterli oldugunu en cok onu begendigini soyluyordu. Kendimi kandirilmis ve oyuna getirilmis hissediyorum ve canim cok yaniyor. Sizce ne yapmaliyim?
Duygularimla oynadi?