Aşk İlişkileri Gay mi lez mi yohksa normal mi sevgili olursunuz? Noah_QwQ Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sadce meraktan soruyorum. Ben gay'im. Gay sevgili olurum Lez sevgili olurum Normal normal sevgili olurum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gay mi lez mi yohksa normal mi sevgili olursunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mübarektim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşk meşk işleri manavdan elma seçmeye benzemiyor aslanı miyavlatıyor ama bana normal (heteroseksüellik) gelsin bu yaşımdan sonra arif abiyle gitmez 1 0 Yorumla
ölümmmelegii Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl heteroseksüel bir kadınım bir kadına dokunmak mı asla ama lezbiyen ve gaylere sonsuz saygım var. 2 0 Yorumla
x-Lucia-x Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Neye göre normal ya? Onun adı normal değil heteroseksüellik. Ayrica homoseksuellik de gayet normal ! 1 0 Yorumla
Adımneysene Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Normal sevgili olurum ya fazlasını midem kaldırmaz ğqğqpekdk 1 0 Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl normalim ama lezlerle de sevgili olurum :d 2 10 Yorumla Hakikigurl +1 yıl Senle işi olsa adı lez olmazdı Yorumla Jokeface +1 yıl @Hakikigurl sana girip çıkan ne? Yorumla Hakikigurl +1 yıl Kötü bişey yazdım da haberim mi yok :d lezbiyen demek sadece kızlardan hoşlanıyor demek yani seninle olursa lezbiyen olmuyor bugün asabisin sanırım : D Yorumla Jokeface +1 yıl Kimin ne olduğunu ben zaten biliyorum. Yazdığım şey makara amaçlı, yani diyorum ki malligini niye açık açık belli ediyorsun? :d Yorumla Hakikigurl +1 yıl Komiksin yazdıklarınla zeka seviyeni kanıtlıyorsun lez avcısı:d Yorumla Jokeface +1 yıl İşte bu yüzden yazdım ya sana girip çıkan Bir şey var diye. :d Yorumla Hakikigurl +1 yıl Kıyamam çok mu alındın takma bu kadar djdhdhd Yorumla Jokeface +1 yıl Gorusumden uzaklaşır misin? 3 aydır değiştirilmeyen külotlu çorap kokmaya başladı :d Yorumla Hakikigurl +1 yıl Tam seviyene göre laf külotlu çorap ne alaka ŞDMWĞSMEĞSMELW neyse eğlendim sağol bay Yorumla Jokeface +1 yıl Kezban olduğunun farkında bile değil eheheheh Yorumla
yarensj Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl lezbiyen ilişkilere bakış açım 1080p geri kalanı çöp 0 0 Yorumla
ŞişkoErkekAşktır Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Düzüm ama gay erkekle sevgili olurum çünkü malm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşk meşk işleri manavdan elma seçmeye benzemiyor aslanı miyavlatıyor ama bana normal (heteroseksüellik) gelsin bu yaşımdan sonra arif abiyle gitmez
heteroseksüel bir kadınım bir kadına dokunmak mı asla ama lezbiyen ve gaylere sonsuz saygım var.
Neye göre normal ya? Onun adı normal değil heteroseksüellik. Ayrica homoseksuellik de gayet normal !
Normal sevgili olurum ya fazlasını midem kaldırmaz ğqğqpekdk
normalim ama lezlerle de sevgili olurum :d
Senle işi olsa adı lez olmazdı
@Hakikigurl sana girip çıkan ne?
Kötü bişey yazdım da haberim mi yok :d lezbiyen demek sadece kızlardan hoşlanıyor demek yani seninle olursa lezbiyen olmuyor bugün asabisin sanırım : D
Kimin ne olduğunu ben zaten biliyorum. Yazdığım şey makara amaçlı, yani diyorum ki malligini niye açık açık belli ediyorsun? :d
Komiksin yazdıklarınla zeka seviyeni kanıtlıyorsun lez avcısı:d
İşte bu yüzden yazdım ya sana girip çıkan Bir şey var diye. :d
Kıyamam çok mu alındın takma bu kadar djdhdhd
Gorusumden uzaklaşır misin? 3 aydır değiştirilmeyen külotlu çorap kokmaya başladı :d
Tam seviyene göre laf külotlu çorap ne alaka ŞDMWĞSMEĞSMELW neyse eğlendim sağol bay
Kezban olduğunun farkında bile değil eheheheh
Ben sustum üye adım sen konuş :-D
lezbiyen ilişkilere bakış açım 1080p geri kalanı çöp
Hiçbiri
Düzüm ama gay erkekle sevgili olurum çünkü malm
Hiç birisiyle olmam
Olsun da benim için hiç farketmez
Karışık :D