Aşk İlişkileri Bir erkeğe nasil cilve edilir/edersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Telefonda ya da yazışarak Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar kaşarlık demedim. sadece naz ve cilve taktiği istedim? Bir erkeğe nasil cilve edilir/edersiniz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
aIperen Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 82% +1 yıl Cilveli kadın erkeğin aklını başından alır mı? Almaz, adamı akılsız bırakır. 😉Kadının en vurucu silahı, etkisi de çok yüksek. Yazarak pek anlamı olmaz ama yüz yüze iken kadının ilgisi ve cilvesi erkeği "meeee" yapar. 0 0 Yorumla
minnosbiri99 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Ben asla yazarak felan yapamam ya illa yüz yuze olmam lazim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yüz yüze gelemeyiz şu dönemde o yüzden telefondan yapmalıyım Yorumla
CreepyCreepy Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 77% +1 yıl Ayol ben erkek olduğunu Halde biliyorum bide kiz olacaksin tüh sana 0 0 Yorumla
Charms_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Özünde olmalı burda yazmakla olmaz, samimi durmaz. 🤷🏻♀️ 4 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok bisey yapmaya gerek yok sadece tamam da bile cilve bulurlar. 0 0 Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl bu doğal birşey kanka içinden gelmiyosa yapmacık olduğun belli olur 0 0 Yorumla
mutsuzumacı Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Cilve yapma kaç ondan bak nasıl köpek gibi peşinde racon kes böyle 0 0 Yorumla
islam_ve_kuran Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Erkekten erkeğe değişir benim gibi odunsa ne yaparsan yap boş kendi kendine eğlenirsin 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. cilve milve bilmem 0 0 Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kasarliğı biliyor zaten kıza öğretmeyin 0 0 Yorumla
PatikliSolucan Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sorduğuna göre fotoğraf en uygunu senin açından 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Ses tonu emoji 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Cilveli kadın erkeğin aklını başından alır mı? Almaz, adamı akılsız bırakır. 😉
Kadının en vurucu silahı, etkisi de çok yüksek.
Yazarak pek anlamı olmaz ama yüz yüze iken kadının ilgisi ve cilvesi erkeği "meeee" yapar.
Ben asla yazarak felan yapamam ya illa yüz yuze olmam lazim
Yüz yüze gelemeyiz şu dönemde o yüzden telefondan yapmalıyım
Ayol ben erkek olduğunu Halde biliyorum bide kiz olacaksin tüh sana
Özünde olmalı burda yazmakla olmaz, samimi durmaz. 🤷🏻♀️
Çok bisey yapmaya gerek yok sadece tamam da bile cilve bulurlar.
Yapmaaa kalçalarım üşüyor bu gece meme ucum da hassas dersin
bu doğal birşey kanka içinden gelmiyosa yapmacık olduğun belli olur
Cilve yapma kaç ondan bak nasıl köpek gibi peşinde racon kes böyle
Erkekten erkeğe değişir benim gibi odunsa ne yaparsan yap boş kendi kendine eğlenirsin
cilve milve bilmem
kışkırtıcı şeyleri ima et.
Fazla mesaj yazmamak en iyisi
Kasarliğı biliyor zaten kıza öğretmeyin
Sorduğuna göre fotoğraf en uygunu senin açından
Kadına yaparım. Başkasına gidemez
Kulaklarını çekeceyini söyleyerek
Seni yerim ile başla sbsbsj
Ses tonu emoji
Etmem tatlım
Cilveli değilim
sexy yaz