Kız vücudumu gördükten sonra sen benim kocam olacaksın senden başkası asla demişti.
Birde evliliğe karşıymış normalde, gördükten sen bana evliliği sevdirdin demişti bunu da sırf vücudumla alakalı söylüyordu 🤔 vücuda göre evlilik kararı olur mu sizce?
Birde evliliğe karşıymış normalde, gördükten sen bana evliliği sevdirdin demişti bunu da sırf vücudumla alakalı söylüyordu 🤔 vücuda göre evlilik kararı olur mu sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dış görünüş tabiki önemli. Ama evliliğe karşı olup sırf vücudu güzel diye evlenmek de saçmalık gibi.
Sırf büyük diye öyle söyledi
Cinsel ilişki yaşadıktan sonra mı dedi bunu?
Hayır foto attım , önce kızdı sonra kendi de attı çok beğendim falan dedi belli etmedim sana ama çok büyük hoşuma gitti dedi
Tanrım bir de evlenmek mi istedi. Özür dilerim gerçekten çok özür dilerim ama bu kişiden sana hayır gelmez.
Ayrıldık zaten de sürekli foto istiyordu cinsellik dışında birşey düşünmedi.
Hangi kızla konuşsam vücudu gördükten sonra böyle oluyor ama
Gösterme sende bırak iş ciddiyete binince görsünler
Ya ben kısmen beğensin diye gösteriyorum temiz bakımlı olduğumdan dolayı, hani beğensin ama gözü orda olmasın sadece. Ama herşeyi unutup, sadece oraya odaklanıyorlar, ortası olmuyor kesinlikle.
Ne diyeyim ki yerinde olsam kendimi beğendirmeye çalışmam. Akışına bırak.
Ama hemen herkes ufakta olsa cinsellik istiyor fotoğrafta olsa..
Yani fotoğraf atmasam bu sefer çok soğuk olcak ilişki onu da biliyorum kızdan kıza değişir tabi ama karşıma çıkan kızlar öyleydi hep.
Sırf cnsellik için hevesi geçer bırakır sonra
Gelmez
Hem fiziken sevmeli hem kafalar anlaşmalı