Merhaba arkadaşlar, ben 18 yaşındayım. Nişanlımda 23 yaşında, şimdi subay.3 ay bundan önce nişanlandım. Biz akrabayız, çocuklukdan bir yerde büyüdük. Ailelerimizin isteyi ile nişanlansakda ben öncedende onu seviyordum. Onun universite yıllarında 2 senelik ilişkisi olmuş sınıf arkadaşıyla, ama sonra kız ihanet etmiş ve ayrılmışlar. Ben bunu zaten biliyordum, ama nişandan sonra nişanlım bana böyle bir durumun olduğunu, benden saklamak istemediyini, o kızla geçirdiyi günleri hiç mutlu olmadığını, ve bu konuyu benim iznimle bir daha açmak istemediyini dedi. Tabiki bende bir problem olmadığını dedim. Eskiden İnstasında paylaşdığı fotoğraflarda sınıf arkadaşlarıyla beraber fotoğraf vardı, kız da ordaydı. Ben de bunu silmesini rica etdim. Silmeyi unutduğunu, düşüncesizlik etdiyini söyledi, özür diledi ve hemen sildi. Biz geçenlerde görüntülü konuşuyorduk, eskilerden sohbet açıldı, sınıf arkadaşlarından falan konuşduk, ben o kızı merak etdim, nişanlım kızla birlikte oldukları fotoyu atdı bana. Ben çok sinirlendim, ama onu üzmeyeyim diye ona belli etmedim. Kızın ismi Gülü, nişanlımda bana gülüm diye hitab ediyor. Önceden bana böyle demesi hoşuma gidiyordu, hatta babamda bana gülüm diyiyor çocukluktan beri. Ama sonradan kızın isminin de Gülü olmasıyla alakalı oldup-olmadığını düşündüm, içime bi kurt düşdü. Ha birde bana güzel bir cümle söylemişdi. Çok hoşuma gitmişdi. O cümleyi whatsapp durumuna da yazdı hatta. İnsta şifresini ben istemeden öz eliyle bana vermişdi. Geçenlerde gördüm ki kızla sevgiliyken o cümleyi biosuna yazmış ve sonuna... G❤️ yazmış (bio arşivinde gördüm). Ama şimdi whatsapp durumuna yazdığının sonuna...🧡🕶️ yazmış. Beni seviyor biliyorum, ama onu da unutmadığını düşünüyorum. Ama o kız da evlenmiş. Nişanlım nişanlandığını
universite sınıf arkadaşlarından falan saklamıyor. Hatta bazı erkek arkadaşları instada beni takib ediyor. Nişanlımla birlikte olduğum fotoları falan paylaşıyorum. O subay olduğu işin çok çalışıyor, yoruluyor, uykusuz kalıyor. Görev yeri uzakta, dağın başında. Yani ailesinin yanında diyil. O yüzden de biz sık-sık görüşemiyoruz. Sizce eski sevgilisini unutamadığını nişanlıma söylemeliyim mi? Aramız kötü olur diye çok korkuyorum. Gerçekden ne yapacağımı bilmiyorum 😞
universite sınıf arkadaşlarından falan saklamıyor. Hatta bazı erkek arkadaşları instada beni takib ediyor. Nişanlımla birlikte olduğum fotoları falan paylaşıyorum. O subay olduğu işin çok çalışıyor, yoruluyor, uykusuz kalıyor. Görev yeri uzakta, dağın başında. Yani ailesinin yanında diyil. O yüzden de biz sık-sık görüşemiyoruz. Sizce eski sevgilisini unutamadığını nişanlıma söylemeliyim mi? Aramız kötü olur diye çok korkuyorum. Gerçekden ne yapacağımı bilmiyorum 😞
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer