Burada tasvir edilen erkek; Köle, yapmak zorunda, çalışmak zorunda, mutlu etmek zorunda, evini geçindirmek zorunda.
Kadın tasviri: Hep yiyen taraf olur, erkek çalışsın bana baksın olur, Benimle ilgilensin yoksa soğurum olur, İstediğimi almak zorunda demesi olur, Dediklerimi yapmassa ayrılım olur..
Yani biz bu ülkede sadece kadınları mutlu etmek ve köle gibi çalışmak zorundayız. Bakın zorundayız diyorum çünkü kadınların bir boğazı var 5 bin tl versen yetmez. Aç gözlü ve düşüncesiz bir topluma sahibiz. Bu yüzden avrupada erkeğin değerli olması iyi birşey.
Eğer öyle bir şey olsaydı olay tamamen menfaat dönüşürdü Gerçi günümüzde artık menfaat olmayan bir şey kalmadı Ama eğer o Hindistan'daki gibi bir şey olsaydı emin ol ki ortada artık hiçbir şekilde evlilik diye bir şey kalmazdı sırf insanlar Başlık parası alacağım diye Bu sefer evlenirdi ki zaten bizim insanımız menfaatçidir zaten böyle şeyler tamamen O aptal örf ve adetlerin içinde var Ve Allah çok şükürler olsun Ben örf ve adetleri hayatımdan çıkartali yıllar oldu
Harika olurdu. Ben hindistana gidiyorum. O yüzdeni Hindistanlı kızlar akın akın evlenmeye başlık parası almak için Türkiye’mize geliyorlar... Ahahahaa Mesaj kutumda hep Hindistanlı pembişler mesaj atıyor zaten. Şimdi anladıımmm 😃🤗😎
Hediyeyse hediye altnsa altına bogarız sıkıntı yok bizim erkeklerimz fazlasyla cömert ve centilmen eminim biz kadnlarda sartlar bunu gerektiriyorsa onlardan hicbir şeyi esirgemezdik
Yakında öyle olacak her yerde kadınlar çalışıyor. Erkek eleman yok heryer bayan eleman aranıyor ilanları var. Ben kız istemeye gitigim de kızın ne iş yapıyor diyecem yoksa evlenmem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zırnık vermem. Nasıl olsa evli olup bekar gibi takılacak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Babam evde kal derdi zırnık çıkmaz şu bıyıklı için der