Bahsettiğim davullu zurnalı düğün de değil o tarz bir erkekten bahsetmiyorum yani.
Kız gelinlik giymek istemiyor düğün istemiyor erkeğin bakış açısı ne olur buna
Kız gelinlik giymek istemiyor düğün istemiyor erkeğin bakış açısı ne olur buna
Yani şahsen ben böyle ahım şahım davullu zurnalı bir düğün istemiyorum para israfı olarak geliyor gözüme bence ailevi olarak da çok bu tarz şeylere takıntılı olmayan biri ise sevgilim sade bir şeye tamam der.
Bana uyar. Herkese duyurmak için düğün yapmaya gerek yok. Üstelik düğün masrafını takılan altınlar da karşılamıyor. Bir kaç saatlik eğlence için o parayla mis gibi tatil yaparız.
Cevap
6Cevap
Valla işine gelir. 😅 Düğünmüş, gelinlikmiş, diğer masraflarmış borç batağına girmediği için şükreder hatta. Nikah yapılır en basitinden, daha güzel olur.
Fikren tercihim nikah ve tatil
Hiç baş agrimasina gerek yok bence.
Kadinlarin istenmeye ihtiyaci yoktur. Zevklerimizi elalem begensin bizi istesin diye sekillendirmek zavalliliktir.
Valla hayal ürünü bu... İnanan erkeğin aklını... Neyse... Gerçekten olmaması erkekler için daha iyi haliyle masraf yarıya inmiş olacak ama icraat böyle olmuyo malesef... İş ciddiye binince o gelinlikte giyiliyo ( can atarak), düğünde yapılıyor (en terlenen türlerden), altında taktırılıyo...
Herkesi kendiniz sanmasanız mesela... herkes aynı hayatı yaşamıypr herkes aynı karaktere sahip değil herkes aynı şeylere heves etmiyor herkesin değer yargıları farklı vs vs uzar gider bu. Dünya sizin küçük mahallenizden ibaret değil.
Benim kafadan biri nihayet
Bence bir problem yok
ben isterim. neddn istemeyim
Beş parmağın beşi bir değil ki
Var mı öyle erkek bulsun beni...
Aradığım hatun 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?