Sizin gönlünüzü kırmış duygularınız ile oynamış size umut verip gitmis üstüne sizi kendi zevki için kullanmış biri kiz veya erkek farketmezsizin bu insanlar ah aldıklarında tutar mı? Bir gun oynadigi kalbe kisiyi ararlar mi mumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yerden göğe kadar, dünya ve ahirette de intikamınız alınır, hayatları bundan sonra hiç ama hiç iyi olmaz, Allah onu mahveder...
Beni cinsel objesi olarak kullandi ve suanda konuşmuyoruz bile gebe kalmaktan da korkuyorum bakin ben gercekten cok sevdim ki bunu o da biliyodu bana umut verdi ardindan kullandi ama ben beni seviyo sandım sonra yüzüme seni sevmedim seni kullandim dedi ve ben hayatima devam nile edemiyorum gebelik suphem yüzünden de ahım tutar mi? Beni mumla arar mi
Dediğim gibi zalim di, zulmetti ve Allah"ın nefretini kazandı. Allah pesinde ve hiç bir yere de kaçamaz. Sana tavsiyem bir an önce kendini toparlamandır. Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer ve uzak dur artık ondan ve unut.
Ileeide evlenemiycem nasil toplanayayim ki :(
Neden ki? Ask insanı kirletmez. Ask ile olana kimse baska gözle bakmaz. Zaten bunu sorun eden biri ise yeni tanıştığın, daha bastan yanlış kisi oldugundan emin olabilirsin. Ask ile sev, kirkma ve asla da pisman olma, kendini suçlama. Bu iliskinin yanlış inaanı oydu ve kendini suçlayarak hala onu koruma. Suclu ve cezasını da çekecek.
Tsk ederim
Asıl ben teşekkür ederim. Aska inanan, ask8na sahip cıkan ve ask icin göz yaşı döküp duygularına, sevgisine sahip çıkana srlam olsun.
Beni mutlu ettiniz yorumlariniz ile Allahta sizi mutlu etsin belki bu yaşadığım dıştan yapmasaydin sende kullandirmasaydin diye görülebilir ama ben Allah şahidim ki cok sevdim biraz olsun sizde anlamışsinizdir ben dualarim ile sevmistim o ise simdi sevgilisi varken eski sevgilisinin pesinden kosuyo beni de iste kullandi atti icim cok aciyo belki benden daha güzelini bulur ama cidden ben gibi dualae ile seveni bulamaz ben mutlu olsun gerekse acisi bende olsun ben aglarim onun yerine demis biriyim hatta bizi ayiraj eski sevgilisine bile yinede mutlu olsun demis biriyim kimsenin kötülüğünü istemiyorum ama cidden o mutluluğu haketmiyo tum herkesin pesinde iken bende istiyorum çalsin kapimi ben yerien sectiklerinden hasar alsij açılar icinde beni arasin amacim ona aci cektirmek degil sadece degerimi anlasij ve kimin icin kimden vazgectigini görsün yuzume karsi seni sevmedim seni kullandim dedi bana halbuli onu sevdigimi biliyodu ve zevki icin kullandigini söyledi cok zoruma gitti bir suru yasattigi sey var içim kan agliyo tek dilegim ahimin tutmasi ve beni dinlediginiz için teşekkür ederim yeniden Allah razı olsun
Evet tutar ama en iyisi Allaha havale etmek
Abla beni Beni cinsel objesi olarak kullandi ve suanda konuşmuyoruz bile gebe kalmaktan da korkuyorum bakin ben gercekten cok sevdim ki bunu o da biliyodu bana umut verdi ardindan kullandi ama ben beni seviyo sandım sonra yüzüme seni sevmedim seni kullandim dedi ve ben hayatima devam nile edemiyorum gebelik suphem yüzünden hayatim karardi ustelik sadece sevdifim icin
En doğrusu onu unutmalısın. Zamanla unutursun resimlerini sil bir süre yalnız kal toparla kendini o senin sevgini hak etmiyor yine gelse yine üzcek seni sen kullanılmış değilsin öyle düşünme sevince insanın gözü görmüyor bir an önce o çocuğu unut vazgeç yoksa başına daha çok iş gelir abla tavsiyesi
Ya abla uzak durmasina duruyorumsa beni kullandi simdi ben evlenemiycem belkide ilerfe beni yanlis anlamayin cidde ama cidden su dunyada bu isi yapmaya merakli kizlarda var ben kimseye laf atmiyorum ama yani ben bos yere gittim geleceğim bitti ne yapicam blm ilede evlenmeye kalksam yalan söylemek istemiyorum kandiramamda onu ne yapicam blm ya kabul etmezse sevdiğim kişi biktim ya
Ne yaşadınki bununla
harcarım onu
Nasıl yani?
öyle bir erkek karşıma cıksa harcarım onu mezzarda olur
kız arkadaşlarım ya da kardşeim karşısına cıksa bile
Benim karsima cikti ve suanda eski sev pesinde dolaniyo ben ise benim ne kdr sevdigimi biliyodu ve bunu kullandi ardindan da kendi zevki icin beni kullandi ben burda paramparcayim
Ahlarım tutar mı? Beni bir gün mumla arar mi
hemde nasıl söyle onu neerde kim tanıt bana aha kalmaza bu
Yani ahim tutar mi arar mi beni mumla bakin yanlis anlamauin ben bana dönsün surundereyim iste pesimde kopek olsun hava atayim diye istemiyorum ben cidden cok yara aldim ondan ve suanda gebe miyim blm
ne gebesi seviştinizmi sks mi yaptı bire?
Zevki icin kullandı beni diyorum ya ahim tutar mi diye
tutar da hamilemsiisn nasıl oldu tam olarak merak ettim
müsaitsen anlatsana d m den bana
Ekimde oldu olay 9 subatra da dra adet d. Icin gittim kasiktan ultrasonla bakti kist yok rahim temiz dedi 9 tane test yaptım negatif olsa görür müydü blm ama Şu an karnım şiş ve idrar çok geliyo
ne yapmayı düşünüyorsun ailesini tanıyorsan söyle ama neden kondom kullanmadın
Onu kullandik ama sizmasindan endiseliyim bi ara duzelttik cunku
dert etme zevkine bak doktorda demis saten zevk aldıysan sorun yok
memun ettimi seni