Aşk İlişkileri Asker ziyareti? Canann33 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadasim askerde ankarada ve Şu an ona supriz yapıp gitmek istiyorum. iceri alırlar mı pandemide vr Güncellemeler+1 yıl Kendi görüşmek istemez mi onuda bilmiyorum. ama gitmek istiyorum sonucta ne kadar kızgın olursa olsun bni gormek ister mi bilemedim Asker ziyareti? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kibarfeyzo10 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl normalde pandemiden dolayı görüşler yasak hatta çarşı izinleri de yok ve erken terhis oluyor o izinleri kullanamadıkları için eğer şehir değiştireceksen bir ön araştırma yap 0 0 Yorumla
Mrhamlet Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Tabiki alırlar saçmalama. Daha kalkıp nerelerden gelmişsin 0 2 Yorumla Canann33 +1 yıl Pandemi var bilemedim Yorumla Canann33 +1 yıl Emin msniz Yorumla
Kupagril Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Asker ziyaretine gittiğinde içeri telefon sokabıldınmı birde acık alanda mı oluyor yesıllık falan 0 0 Yorumla
Gönül_doktoru Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bağlı olduğu birliğe bağlı bu 0 24 Yorumla Canann33 +1 yıl Valla asci orda Yorumla Gönül_doktoru +1 yıl Ascı ama ankarada dünyalar kadar askeri birlik var kiminde görürsün kiminde goremezsin Yorumla Canann33 +1 yıl Askeri genelkurmay yazhanesjnde Yorumla Gönül_doktoru +1 yıl Görüşemezsin sanırım ama belki sen supriz yapmak istiyorsun sanirim Yorumla Canann33 +1 yıl Ewet supriz yapmak istiyorum abi çok. ozledim. cnku:'( Yorumla Gönül_doktoru +1 yıl Ge el kurmayda aşçı ise bence kolaylıkla cikabilirmi çıkmak istese çıkar ama buda buna kalmış bir şey bence Yorumla Canann33 +1 yıl Insallah çıkar Rabbım yardimcim olsun Yorumla Gönül_doktoru +1 yıl Amin bütün asker kardeşlerimizin allah yardımcısı olsun Yorumla Canann33 +1 yıl Amin ecmain Yorumla Canann33 +1 yıl Bna normalde kızgın ama geldigimi duyunca gelir mi onuda bilemedim Yorumla Gönül_doktoru +1 yıl Aranizda ne oldu ne bitti ne yaşandı bilemem ama umarım gelir ve görüşürsünüz mutluluk her daim gençlerin elinde Yorumla Canann33 +1 yıl Umarım gelir Yorumla Gönül_doktoru +1 yıl Amin Yorumla Gönül_doktoru +1 yıl Iyisallah gelir sende boşu boşuna yol gitmemiş olursun bence Yorumla Canann33 +1 yıl Ya ne olursa olsun o yculugu çekip onu görmek için o kadar çabaladım. icin gelir insallah Yorumla Gönül_doktoru +1 yıl Yaşlarınız kaç peki Yorumla Canann33 +1 yıl 28 yasindayiz Yorumla Gönül_doktoru +1 yıl Ozaman olgun bir yaştasınız aranizda peki bir ilişki var mı peki Yorumla Gönül_doktoru +1 yıl Tkp etsene beni diğer taraftan konusalim Yorumla Canann33 +1 yıl 5 yil beklediğim 1 aydır xiktigim biri Yorumla Gönül_doktoru +1 yıl Ay kıyamam sana yaaaa Yorumla Canann33 +1 yıl Oda biliyor onu 5 yıldır beklediigmi kimseyi hayatıma almadığımı ama blmiyorum insallah o kadar beklemenin hatrina gelir Yorumla Gönül_doktoru +1 yıl Dua etmekten başka bir şey gelmez ama elimizden Yorumla Canann33 +1 yıl Aynn Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ankaradayım askerliğini nerede yapıyor 0 28 Yorumla Canann33 +1 yıl Orgeneral Genelkurmay Yorumla Canann33 +1 yıl Burası biraz sıkıntılı biyer galiba Yorumla OnurcanANK +1 yıl Bu tamamen arkadaşına bağlı bişey gidersin görürsün sohbet etme şansınız olur ama saatlerce değil arkadaşın durumu nasıl izah ettiğine bağlı Yorumla Canann33 +1 yıl Arkadaşımın haberi olacak ayrica Şu an kızgın bna Yorumla Canann33 +1 yıl Haberi yok Yorumla OnurcanANK +1 yıl Haberi olmayacaksa görüşmeniz zor olabilir sen gittiğin taktirde görüşmek istemezse yaşadığın rezillikle kalabilirsin Yorumla Canann33 +1 yıl Sence bir insan ne kadar kızgın olursa olsun orda bu psikolojiden tanidigi birini görmek istemez mi Yorumla OnurcanANK +1 yıl Bu tamamen ona bağlı ve aranızda geçen soruna arkadaşın er mi? Yorumla Canann33 +1 yıl Evet er Yorumla OnurcanANK +1 yıl Gerçekten görüşmek isterse görüşür gitmekte kararlıysan hes kodunu alman yeterli sadece Yorumla Canann33 +1 yıl Kararlıyım. aldim. herseyi sonunda hayal kırıklığına olsa bnu yapmak sitiyotumninsaalah alırlar ve j insallah gorusur benimle Yorumla OnurcanANK +1 yıl Alırlar alırlar merak etme bende askeri personelim öyle birşey olsa engel olmayız Yorumla Canann33 +1 yıl Nerde asker personelisinz Yorumla OnurcanANK +1 yıl Atanıcam. Yerimi bekliyorum Yorumla Canann33 +1 yıl Teşekkürler lutfen dua edin Şu an encok dua ihtiyacım vr Yorumla OnurcanANK +1 yıl Merak etme allahın izni ile görüşürsün sorun etme eğer yalnız gelmeyeceksen hazır gelmişken gez biraz Yorumla Canann33 +1 yıl Yalnız gelcem abi ankarayi pek. blmiyorum. zaten. kaybolirim Yorumla Canann33 +1 yıl Gezmeye degil onu görmek için geliyorum. Yorumla OnurcanANK +1 yıl Anlıyorum ama fazla gecikme 1 gün içerisinde gel gör git Yorumla Canann33 +1 yıl Insallah hayirlisi ile bugun. yola çıkacak abi Yorumla OnurcanANK +1 yıl İnşallah dostum ama söylediğim gibi sabah gel akşama kalma Yorumla Canann33 +1 yıl Sabah mi daha uygun Yorumla Canann33 +1 yıl Sabah alamama ihtimalleri olabilir diye dusunmstum Yorumla OnurcanANK +1 yıl Alırlar merak etme nereden geliceksin Yorumla Canann33 +1 yıl Antalya Yorumla Canann33 +1 yıl Insallah çocukta görüşmek ister bnle :( Yorumla Canann33 +1 yıl Dua edin lutfen Yorumla OnurcanANK +1 yıl İnşallah dostum karartma içini Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Nişanlısiyim dersen belki hes kodunla git 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Konutanlarına bağlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
normalde pandemiden dolayı görüşler yasak hatta çarşı izinleri de yok ve erken terhis oluyor o izinleri kullanamadıkları için eğer şehir değiştireceksen bir ön araştırma yap
Tabiki alırlar saçmalama. Daha kalkıp nerelerden gelmişsin
Pandemi var bilemedim
Emin msniz
Asker ziyaretine gittiğinde içeri telefon sokabıldınmı birde acık alanda mı oluyor yesıllık falan
Bağlı olduğu birliğe bağlı bu
Valla asci orda
Ascı ama ankarada dünyalar kadar askeri birlik var kiminde görürsün kiminde goremezsin
Askeri genelkurmay yazhanesjnde
Görüşemezsin sanırım ama belki sen supriz yapmak istiyorsun sanirim
Ewet supriz yapmak istiyorum abi çok. ozledim. cnku:'(
Ge el kurmayda aşçı ise bence kolaylıkla cikabilirmi çıkmak istese çıkar ama buda buna kalmış bir şey bence
Insallah çıkar Rabbım yardimcim olsun
Amin bütün asker kardeşlerimizin allah yardımcısı olsun
Amin ecmain
Bna normalde kızgın ama geldigimi duyunca gelir mi onuda bilemedim
Aranizda ne oldu ne bitti ne yaşandı bilemem ama umarım gelir ve görüşürsünüz mutluluk her daim gençlerin elinde
Umarım gelir
Amin
Iyisallah gelir sende boşu boşuna yol gitmemiş olursun bence
Ya ne olursa olsun o yculugu çekip onu görmek için o kadar çabaladım. icin gelir insallah
Yaşlarınız kaç peki
28 yasindayiz
Ozaman olgun bir yaştasınız aranizda peki bir ilişki var mı peki
Tkp etsene beni diğer taraftan konusalim
5 yil beklediğim 1 aydır xiktigim biri
Ay kıyamam sana yaaaa
Oda biliyor onu 5 yıldır beklediigmi kimseyi hayatıma almadığımı ama blmiyorum insallah o kadar beklemenin hatrina gelir
Dua etmekten başka bir şey gelmez ama elimizden
Aynn
Ankaradayım askerliğini nerede yapıyor
Orgeneral Genelkurmay
Burası biraz sıkıntılı biyer galiba
Bu tamamen arkadaşına bağlı bişey gidersin görürsün sohbet etme şansınız olur ama saatlerce değil arkadaşın durumu nasıl izah ettiğine bağlı
Arkadaşımın haberi olacak ayrica Şu an kızgın bna
Haberi yok
Haberi olmayacaksa görüşmeniz zor olabilir sen gittiğin taktirde görüşmek istemezse yaşadığın rezillikle kalabilirsin
Sence bir insan ne kadar kızgın olursa olsun orda bu psikolojiden tanidigi birini görmek istemez mi
Bu tamamen ona bağlı ve aranızda geçen soruna arkadaşın er mi?
Evet er
Gerçekten görüşmek isterse görüşür gitmekte kararlıysan hes kodunu alman yeterli sadece
Kararlıyım. aldim. herseyi sonunda hayal kırıklığına olsa bnu yapmak sitiyotumninsaalah alırlar ve j insallah gorusur benimle
Alırlar alırlar merak etme bende askeri personelim öyle birşey olsa engel olmayız
Nerde asker personelisinz
Atanıcam. Yerimi bekliyorum
Teşekkürler lutfen dua edin Şu an encok dua ihtiyacım vr
Merak etme allahın izni ile görüşürsün sorun etme eğer yalnız gelmeyeceksen hazır gelmişken gez biraz
Yalnız gelcem abi ankarayi pek. blmiyorum. zaten. kaybolirim
Gezmeye degil onu görmek için geliyorum.
Anlıyorum ama fazla gecikme 1 gün içerisinde gel gör git
Insallah hayirlisi ile bugun. yola çıkacak abi
İnşallah dostum ama söylediğim gibi sabah gel akşama kalma
Sabah mi daha uygun
Sabah alamama ihtimalleri olabilir diye dusunmstum
Alırlar merak etme nereden geliceksin
Antalya
Insallah çocukta görüşmek ister bnle :(
Dua edin lutfen
İnşallah dostum karartma içini
Nişanlısiyim dersen belki hes kodunla git
Para verirsen alıyorlar glb