Rüyada başkasının kocasını ayartmak ne anlama gelir?
21
4
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
1714hasan | Aşk İlişkileri konusunda 234 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
evlilik hayatında sorunların artmasına ve gam ve kedere, stresli zor bir dönem geçirmeye ve alınan kararlardan pişmanlık duymaya delalet eder. Rüyada başkasının kocasını ayartmak ise toplumda dışlanmaya ve kimsenin sevmediği bir insan olmaya, yalnız kalmaya yorumlanır.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
siyahcorap | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
muhtemelen aklından geçirdin böyle birşey, oda bilinç altına girip rüyanda karşına çıkmış, sen itiraf etmişsin kimse aslında yapmayacağı şeyleri düşünür aklından geçirebilir, dert etme herkesin böyle uçuk düşünceleri olabiliyor bazıları sadece dillendirebilir diğerleri içine atabilir.. ayrıca nasıl oldu yazar mısın?
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
EldrithcArrow__ | Aşk İlişkileri konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Rüyalara bel bağlamakta ya da mana çıkarmaya çalışmakta çok saçma. Rüyalar Rahmanî, şeytani ve bilinçaltının ürünleri olabilir ve rüyalarda çoğu sey simgeseldir. Yanı oturupta bu ne demek oluyor yoksa onamı gönlüm akıyor yoksa ben kötü birikimiyim diye düşünmek çok saçma
_1melese_ | Aşk İlişkileri konusunda 248 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
İlk başta rüya 3 çeşittir. 1. si Rabbimizin gösterdiği işaret rüyalar 2. si Şeytanın gösterdiği nefsani rüyalar 3. sü bilinçaltı ile gördüklerimiz. Yani bence çok bilinçaltı gibi durmuyor çünkü anlam içeriyor rüyan. İlk başta şunu söyliyim ben kendimce yorumlıycağım için rüya ile amel edilmez o yüzden çok takma bu yoruma sadece tevekkül et. İlk başta rüyanı ilk okuduğumda bu senin şu an olmasa bile ilerideki ikili diyaloglarında hata yapabileceğine delalet ediyor. Bir şey söyleyip sonradan pişmanlık yaşayabilirsin. Dikkatli olmanda fayda var. Peki bunu başkanısının kocası ile bağdaştıran ne? İleri de birisinden hoşlanmaya açık bi yapın var gibi. Belki şu an öyle değilsen bile ilerisi için evet. Umarım hatasız güzel günlere. 🌸🌸🌸
1|1
0|0
Gazali_123 | Aşk İlişkileri konusunda 752 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Kocamla ve kendinle iligili kaygıların bilinç altında düşmüş
0|0
0|0
emziksizkedi | Aşk İlişkileri konusunda 454 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Rüya yahu bu çok da şey etmeyin. Ben hemcinsim olan arkadaşımla öpüşüyordum rüyamda :D
0|0
0|0
Ferhat0380 | Aşk İlişkileri konusunda 3b görüş paylaştı.
redalert_7 | Aşk İlişkileri konusunda 489 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Ruhun kötü yola düşmüş 🤨
Sözün eyleme düşmüş hali 😂🤣
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Bu ruya ilahi bir ruya degil. O sebeple yorumlanmasi da dogru degil. Ruyalarin buyuk cogunlugu psikolojiktir. Bence yasanan bir durumun etkisinde kalmissiniz
0|0
0|1
GoldenFireball | Aşk İlişkileri konusunda 634 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Bilinç altına attığın bir istek
0|0
0|0
uzun327ince | Aşk İlişkileri konusunda 601 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Onu düşünüyor sun dur
0|0
0|0
TheExodia | Aşk İlişkileri konusunda 6,9b görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş