Sıklıkla yaşıyorum bunu o kadar güzel konuşuyoruz konuşma muhteşem tam orta yerinde boydan bi foto atsana tüm modumu götürüyo soğuyorum ki instagram dahi olsa beni görmüşse bile istemek neden ki? Linç etmeyin öylesine sormak istedim. Şimdiden teşekkürler...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Saçmadır... Böyle istekler, ne yazikki sosyal medyada herkesin her istediğini rahatça yazması, söylemesi, saygı unsurunu kaybetmesinden kaynaklı... Boydan istese ne olacak, siz gönderseniz ne olacak, göndermeseniz ne olacak? İnsan ya, hep daha fazlasını ister, ne yazikki...
Bunun yerine realitesi olan bir yüzyüze görüşme en idealidir de, insanlar bundan da korkar, çekinir bağlanmaktan, beğenmekten, beğenilmemekten... Tuhaftır...
Çok fazla anlam da yüklenmemeli aslında... Kimi zaman kadın, kimi zaman sa erkek bunda neden şans verdim olarak bakar olaya, fakat bunda bu kadar büyütülesi bir durum da yoktur... Çok fazla anlam yüklemeden yaşamak gerekli belki de yaşamı, öylece, olduğu gibi...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun tek amacı ve her zaman amacı , seni bütün olarak ve bütün detaylarınla görüp hayal ederek bu görüntüden etkilenerek , seni düşünerek masdurbasyon yapması için başka bir amaç yok. Bazı erkeklerin normaldir demeleri ise , sizde , aaa normalmiş farklı veya art niyetli bir yaklaşım yokmuş düşüncesini oluşturarak , foto göndermeye devam etmenizi sağlayarak sıranın kendilerine gelmesini beklemeleri için. Yoksa kesinlikle onlarda biliyor. Bazı bayanlar yorumlarda sapıkça veya soğutucu olarak yazmış bunlar tamam ama diğer önemli kısım maalesef üzücü, bilerek mi yapıyor ve yazıyorlar bilmiyorum ama çok masum düşünüyorlar ve maalesef üzülüyorum onlar için. Akıbetleri hiç iyi olmuyor genelde.
63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeğerli bulduğun için teşekkür ederim ve ayrıca beğeni yapan arkadaşlarada teşekkür ederim 😊🌹
- +1 yıl
"Bunun tek amacı ve her zaman amacı , seni bütün olarak ve bütün detaylarınla görüp hayal ederek bu görüntüden etkilenerek , seni düşünerek masdurbasyon yapması için başka bir amaç yok."
Bu yorumuna kesinlikle ve kesinlikle katılmıyorum. Benden istiyorum ama 31 ÇEKMEK İÇİN DEĞİL. Bende ona ait bana özel çekilmiş bir fotoğrafı olsun istiyorum. Herkes adına bu kadar net konuşma bence bazıları kendini bu kadar düzgünce savunmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@Debb_ kardeşim öncelikle soruyu iyi anlamanızı tavsiye ediyorum. Yeni konuşmaya başlanan bir kişi ile gelişen güzel muhabbet yani tanışalı 10 20 dk bir iki saat, hadi olmaz ama 1 2 gün olmuş olan bir kişinin , sana özel fotoğrafının olmasının anlamı nedir? Ne olabilir? İşte sende yorumumu doğrulamış durumdasın. Senin için sana özel , diyorsun. İyi de bunun olabilmesi için karşındaki kişinin nazarında onun için özel bir yere sahip olman gerekir. Böyle bir durum var mı yok. Karşındaki insanı da sen özel bir yere sahip olarak görmüyorsun zaten. Yani amaç nefsini tatmin. Önce normal boydan fotoğraf , iletişim ilerleyince daha açık fotoğraflar , sonra bunları biriktiriyorsunuz ve ifşa sayfanızda paylaşıyorsunuz. Hepsi bu işte şimdi buraya gelip temiz masum rolü yapıyor olmanız ise , kızların kadinlarin gözünde ve düşüncelerinde masum bir yere sahip olmak ve yazdığım gayelere daha hızlı ve daha çok ulaşabilmenizin yolunu açmak için. Hepsi bu.
Ciddi İlişkilerde Boydan Fotoğrafını Atmakta Ne Gibi Bir Problem Olabilir? Günümüzde Herkes Teknolojiyi Makyajı Kullanarak Kendi Bedenlerinde Birsuru Şekil Şukul Yapıyor İnsanlar Doğruyu Görmek İstiyor Mesela Çok Görüyoruz Bu Zamanda Kilosu İdealinden Fazla Olanlar Boydan Foto Atmıyorlar Genelde Omuz Üstünden Atıyorlar Birde Yanına Yakıştırma Diye Bir Tabir Vardır Kişi Ciddi İlişki İstediği Kişinin Huyunu Suyunu Boyunu Kilosunu Bilmek İster Ha Senden Abaza Gibi Çıplak Fotoğrafını Felan İsterse Ondan Uzakdur Nefret Etmekte Sinirlenmekte Haklı Olursun Ama Boydan Bir Fotoğrafın Büyütülecek Bir Tarafı Yok
10 Yorumla
+1 yılBunu bende tam olarak çözebilmiş değilim 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılo zaman ben boşuna kafa yormiim🤦♀️
- +1 yıl
Yorma mantıklı bir açıklaması yok 😀
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
92Cevap
Ah bunu istemenin muhabbetin ortasında kuş beyinliligin daniskası olduğunu anlayabilseler çok daha güzel olacak hersey birileri için.. Bide bunun zorla istenmesi durumu veya konuyu oraya çekme girişimleri vardır diye düşünüyorum. O daha beter ve iğrenç
50 YorumlaSeni tanıyan gören bir insan bile fotoğraf istiyor ve bende bu durumdan çok tiksinç duyuyorum bir çoğunun tamamen masum bir anlamda istediğini düşünmüyorum. Dış görünüşe önem veren bir milletiz seni görmeyen bir insan isterse bir şekilde anlam yorarsın ama gören insan isterse altında bir şey ararsın ve bence görsünler ya da görmesinler fotoğraf atmak çok saçma onun yerine görüşme ayarlasınlar.
20 Yorumla
+1 yılpoponu memeni merak ediyor içini değil dışını önemsiyor sapığımsı hareketler!
görüşleri okudum da kızların %80’i sapıklık diyip normal karşılamazken erkeklerin çoğunun normal karşılaması
işte zeka burdan belli niyet belli gerçekten50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalaklıklarından genelde isterler. Zaten konuştuğun partnerin isterse jest olarak Boysan fotoğraf atar. Böyle tip erkek modelleri ergenlik modundan çıkamamışlardır. Düşünce yapıları da farklı işler bu sebeple konuşma anında genelde içine ederler bu şekilde.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSahtekarlığın insan kandırmanın bu kadar bol olduğu bir ortamda bırak da insanlar samimi olmak güvenmek istediği insanı boydan görmek istesin. Çıplak foto at demek başka, seni boydan görmek istiyorum demek başka. Modunuz kaçmasın boşuna, arada belirli bir samimiyet ve sohbet ilerlemişse kimle nasıl biriyle konuştuğunu görmeyi istemek o kişinin en doğal hakkı. Hemen triplere girmeyin boş yere
20 Yorumla
+1 yılFizik merakı :)
Acaba ileride görüşebilir miyiz? Güzel mi?
Öyle ise yatağa atabilme ihtimali :)13 Yorumla
Soran+1 yılyatağa atabilme ihtimali üzdü 🙄
- +1 yıl
Yani olanı bu maalesef
Cidden aklımızdan geçenler
İlk ikisi ile 3. nün hayali kısacası :) - +1 yıl
Tkp eder misin :)
Ben de mesaj atayım 😊😊😊
- İnternet & Teknoloji konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü yüzün farklı bedenin farklı olduğunu biliyolar. Mesela minyon bır yüzün bedenen şişman çıkması gibi. isi garantiya almak için direk resimle test ediyolar kendilerince
41 Yorumla
+1 yılkadınlarda ıster bunu
konustun erkegın boyu posu nasıl endamı nsıl fızıgı nasıl duruşu nasıl
bı boydan gormek ıstemezmısın yanı bu normal bısey
yok boydan resım ısteyen sapıktır amacı farklıdır bole goruşler yersiz10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı. İçten çok dışa önem veren birinin yapacağı hareket. ''Bununla konuşuyorum ve emek edip zamanımı harcıyorum ama dur bakalım ne ile karşı karşıyayım, kötüyse devam etmeyeyim, ok yaydan çıkmadan fotoğraf isteyeyim boydan.''
11 YorumlaBir şekilde tipini tam görmek istiyor olabilir. Emeli amacı farklı olabilir. İstemeyen de var, böyleleri genelde fiziksel anlamda farklı şeyler düşündüğünden istiyor.
22 Yorumla
+1 yılyaniaslında boydan bi profil v ardır bilinç altında buna sığmalı boy fotonuz buda demmek oluyorki o beyinde çizilene oturyor sa seninle çıkmak isyecektir veya sevgili bayan:)
10 Yorumla
+1 yılNe yapalım enden mi isteyelim.
Şaka bir yana demek ki sadece yüz yetmiyor, ya da asıl ilgisini çeken kısım baş bölgesinde değil ondan boydan istiyor.10 Yorumla
+1 yılDış görünüş ilişkinin en az %30 u falan. O yüzden önemli. Güzel olmasa bile hoşuna gitmesi lazım karşı cinsin.
20 Yorumla
+1 yılFiziğe bakmak istiyorlar sanki kendilerinin fiziği efsane de.🙄 Kızdan 90-60-90 isterler bir de kendilerine baksalar keşke 😒
21 Yorumla- +1 yıl
Baktım ablacım bir sıkıntım yok jdhdhsjs
Maalesef arzular sevginin önüne geçmiş bir zamandayiz
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe icin olacak dekolte veya fiziyini görmek icin, sonra sohbet koyulasacak güven olusacak baska resimler isteyecek, kimseye güvenme bence
10 Yorumla
+1 yılİki neden var
Ya seni gerçekten merak ediyordur görmek istiyordur
Ya da amacı başkadır nelerin var yok görmek istiyordur10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnstagramdaki 75 kiloluk halinizi 55 kiloluk gösterdiğiniz photoshoplu fotoğraflarınıza inanmıyoruz çünkü 😂
10 Yorumla
+1 yılFiziğini görmek istiyorlar seni süzmek fiziğine göre konuşmaya devam etmek için istiyolar neden olcak
10 YorumlaBaştan asaga süzmek için ben senin yerinde oliyim dişlerini çeker yolarim :) çoğu kişi anladı zaten nedemek istegimi
10 Yorumla
+1 yılÇıplak istemiyorsa abartmayın yani erkekler görselliği sever, soğuyorum modum düşüyor falan yok kalp krizi geçir git ag hareketlere bak.
11 Yorumla- +1 yıl
Sizden çıplak fotoda istemek lazım bak insan gibi normal foto olabilir yazmışım 5 eksi gelmiş. İnsanlık yaramıyor bu tc kézolarına.
İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu kimisi için analiz yani dışarıda görmek gibi meraktır. Kimisinde ise vücut hatlarını daha rahat görme isteği.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 3,3b cevap paylaştı. şöyle instagram da varsa istemem çünkü nasıl göründüğünü merak ediyorum bunu abartıp başka yerlere çeken insanlar var
10 YorumlaBu sitede bir sürü profil aslında çok gizli kişiliklere bürünmüş. Fazla dert etme, yaşadığını bir bir çok pembe de yaşıyor.
10 Yorumla
+1 yılBana özel bir poz olsun istiyorum. Karşındaki kişiyi yoldan geçen erkekten daha fazlası olarak gören bütün kızlar gönderir böyle bir fotoğrafı
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılsizde artık medeniyete bir adım atın da bir foto gnderi verin. sanki sokakta belden üstünüzle geziyorsunuz
10 Yorumla Eğer seni görmediyse haklı, ama görüpte istiyorsa hiç normal gelmiyor
20 YorumlaBu türk erkeklerine özgü bir şey diye düşünüyorum. Ciddi anlamda sürekli ya da olur olmaz fotoğraf istemeleri çok sinir bozucu.
20 YorumlaSamimiyet güven ve yeterli samimiyet olmadan foto atılmamasını destekliyorum
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 4b cevap paylaştı. Yolda Cadde, de yürürken yüzlerce belki binlerce insan sizi görüyor
Bunda bir tuhaflık yok.
Ama sizden normal bir resim boydan bir resim isteyince tuhaf öylemi :D24 Yorumla- +1 yıl
Seni yolda görenlere sen fotoğraf veriyormusun?
Ben kimseye yolda beni görenlere al kardeşim bu benim fotom canın sıkıldıkça bak demiyorum
Sen diyorsan o senin meselen - +1 yıl
Üslubunu duzelt ole konus
ya da hic konusma ses sus
+1 yılBoyu boyuna mı erkek görmek ister. Sende konuştuğunu görmek ve tanımak ister.
10 Yorumlaseni daha iyi görebilmek için dicem de olmucak tüm vücudunu görmek için işte abazalıktan istiyolar
10 Yorumla
+1 yılFizik ve hatları görmek için. Ama istemiyorsan atma bence
10 Yorumla
+1 yılHer erkek aynı değil canım sen abazalara denk gelmişsin
10 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik için.
İsteyince sende çarşafa dola kendini öyle at10 YorumlaBoydan sıkıntım mı var gayet normal bir soru.. kisamisin şişman mi
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. Merak ediyorlar işte fiziği saçma bencede atma boşver
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKonuştuğu kişiyi merak etmiş olabilir ama farklı farklı istiyorsa sıkıntı
10 Yorumla kafana torba geçirip geçirmemek konusunda emin olmak için
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çünkü tavlamaya çalışıyorlar doğal olarakta insan ne için çaba sarfettiğini bilmek istiyor
10 Yorumla
+1 yılGörmüşse neden foto istenilir ki duygusal bir bağ yoksa saçmalık
10 YorumlaSelam, tipini tam görmek için buluşmadan önce fizikte önemli.
10 Yorumla
+1 yılBen de anlamam direkt soğur engellerim. Yani sen kimsin ki benden foto istiyorsun, hadi sevgilim olsa neyse ne ama seninle normal konuşurken bunu neden yaparsın ki? Hadsizler 😬
02 Yorumla- +1 yıl
Pp deki makyajına bayildiimmm😍 sen de ayri güzelsin
- +1 yıl
@alamancı_türk teşekkür ederim ❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yıltam gorunusunu merak eder her seyde fesatlık aramayın , ben ondan daha cok fotograf ıstıyorum
40 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Boy'dan değilde Sister'den mi istesin, sizde ya... xd
14 Yorumla
+1 yılYani daha önce seni hiç boydan görmemişse ve bu durumda isterse böyle bişey normaldir ama yok daha önce görmüşse seni ve çok farklı bişey konuşurken aniden istemesi hiç hayra alamet değildir bence.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiz tipini begenmediginiz biriyle niye arkadas olmuyorsaniz ondan
20 YorumlaBoyunu posunu endamını görmek istiyordur.
20 Yorumla
+1 yılFiziğini görmek için ister bu normal bir şey
20 Yorumlayalan soylyuorsunuz genelde boyunuzu ondna gorelım dıye
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlarin beyinleri öyle calisiyor.. sirf görsel hafiza duygu yok 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de sinir oluyorum ga abazalıkları için istiyorlar
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çünkü puzzle tamamını görmek istiyor. Ki insanlar fotolarda tüm kusurlarını gizliyorlar
10 Yorumla
+1 yılAmacı başka çünkü. Böylelerinden uzak durmak en iyisi
35 Yorumla- +1 yıl
Niye ruhlar aleminde miyiz
- +1 yıl
Of bi boş yapma. Cinsellik için seviyorsa yürüsün gitsin. Boydan değil normal fotoğraf istesin o da arada
- +1 yıl
Ya ne alaka boydan olunca cinsellikmi oluyor afimvxsruk
- +1 yıl
Yani, genelleme yapmayalım da çoğu erkek için öyle
- +1 yıl
Iste mesele o ben xinsellik icin istemem
+1 yılBence vücudunu ezberlemek istiyordur ya da boyunu görmek instagramda var ama senden istiyorsa ona özel bi fotoğrafın olmasında itiyor olabilir:)
10 Yorumla
+1 yılSanaldan başlayan konuşmaları uygun bulmuyorum.. bence hayatındaki kişilerle konuşmalısin, iletişim kurmalisin..
10 YorumlaFizigini gormek icin. Tahminen balik Etli oldugun yuz fotografindan anlasiliyor onlarda fizigini Gormek isyiyorlar durum ne kadar vahimmis diye
10 Yorumla
+1 yılSeni görmek istiyor yavaş yavaş hoşlanıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılböyleyse gerçekten güzelmiş
- +1 yıl
Ben o yüzden isterim
Ben de bilmiyorum soğuma sebebi resmen 😒
50 Yorumla
+1 yılAçık konuşmak gerekirse kalçaya ve göğüsleri görmek önemli benim için :)
10 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt