Fiziğimizi gördükten sonra mı konuşmayı devam ettirecekler bu mu yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şayet erkekler genel olarak pek kilolu kızlar tercih etmezler. "Hiç öyle bir şey yok" diyecekler olursa bilimsel olarak kanıtlarım. Nasıl kızlar erkeklerin uzun ve kaslı olmasını isterse erkekler kızların daha fit veya daha kusursuz olmasını ister. Bu evrimsel süreçte olan bir şeydir. 200.000 yıl önce böyleydi yine böyle. O yüzden evet karşısındaki insanla konuşmayı keserse kötü bir durum ama pek yapabilecek bir şey yok.
Ayrıca ben 1.93/98 kg birisiyim ve kendi deneyimlerimden biliyorum.16 Yorumla
Soran7 ayKızlar da kilolu erkek istemez dediğin gibi
- 7 ay
Evrim yok çünkü.
En İyi Cevaplar
7 ayErkeklerin korkusu, kadınların şişman olmasıdır. Bunu teyit etmek ve boy/kilo çıkarımı yapıp yanımda nasıl durur, yakışır mıyız diye düşündükleri için boydan foto ister.
Kadınların korkusu da erkeklerin sapık veya onlara zarar verebilecek katil/garip biri olmasıdır. Boydan foto atmak bence abartılacak bir şey değil. Yolda yürüyen herhangi bir insan sizi pijamayla markete giderken boydan görüyor. O yüzden sevgiliniz ya da flörtünüz o şekil fotonuzu istediğinde abartmanıza lüzum yok.00 Yorumla
7 ayBu soru daha önce de gelmişti. erkekler için fizik genellikle önemlidir. En azından %50 diyebilirim. Internetten tanıştıysanız söyle tarif edeyim, Bazı kızlar kafa bölgesine yakın fotoğraflar koyuyorlar ama fiziken nasıl oldukları belli olmadığı için karşı tarafın sürprizle karşılaşma ihtimali olabiliyor. Yani açıkçası ben de atletik kadınlardan hoşlanırım ve fiziken neye benzediğini görmek isterim. Tercih meselesi. Kimi insan balık eti de sever, Kilolu da ve bunu sorun etmeyebilir :)
10 Yorumla
Yani boyunu gördükten sonra konuşacak evet
Yani sen güzellik çirkinlik ayrı yapınca sorun yok
Malı olanla olmayanı ayirinca sorun yok
Ama karşındaki boyunu posunu
İsteyince ayy şöyle böyle demeye gerek yok
Ben 1.85 im en azından karşımdaki kişinin 160 dan kısa olmasını istemem
Ha çok iyi bir insandir felan degise bilir00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, maalesef bazı insanlar dış görünüşe fazla odaklanabiliyor. Erkeklerin boydan fotoğraf istemesi, fiziksel görüntüyü merak ettiklerindendir ve maalesef bazen karakterden önce fiziksel özelliklere önem veren kişiler olabiliyor. Ancak unutma ki gerçek bir ilişki için senin duruşun, karakterin, enerjin her şeyden önce gelir. Öz güvenini yüksek tut, seni gerçekten tanımak isteyen insanlar dış görüntünden öteye bakar. 💕 Şunu hep hatırla: Sen özelsin ve güzelsin, nasıl görünüyorsan öyle! ✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
90Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genel olarak hep fotoğraf istiyorlar
60 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 445 cevap paylaştı. Konuştuğumuz kişinin nasıl biri olduğunu görmek istememiz gayet normal bir şey. Yani tam olarak görmediğim, kendini benden saklayan biriyle ne derece güvenilir bir sohbet kurabilirimki?
Amacı sapıklık olan tiplerde var orası ayrı. Onlar klasik abaza uğraşılmaz00 Yorumla
7 ayAldatılmaktan yıldık ondandır kimi aşırı kilosunu saklar kimi kısacık boyunu hayır yani zaten buluşunca her şey ortaya çıkıyor kilolu seven de var kısa seven de var tarz meselesi açık ol kazan win win olabilir kimse zaman da kaybetmez boşa umutlanmazda :)
00 Yorumla
7 ayO bir faktör. Kadın için özgüven neyse erkek için de görünüş o. Herkesin beğeni algısı aynı değil, bunu da unutmayalım. Biz bile birini beğenirken, en yakınımızdaki bunu mu beğendin diyebiliyor. O yüzden çok takılmayın. Boydan foto istemesinin başka sebepleri de olabilir. Belki de boy ve kilo takıntısı vardır. Belki de yoktur, sadece merak etmiştir.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nedenini şu linkten görebilirsin
12 Yorumla- 7 ay
Smxmskxkslxx
7 ayBelli başlı organlar yüzde değil vücutta olduğu için.
30 Yorumla
7 ayErkekler sizden boydan isterse sizde ondan pipisinin boyundan foto isteyin
32 Yorumla- 7 ay
Yeminle erkekler hemen resim atar
7 ayKusura bakmayın ama sevdiğimiz flörtleştiğimiz kadının fiziğini de görmek hakkımız seven insan merak eder siz nasıl erkeğin boyuna posuna kaslı vs. olmasına dikkat ediyorsanız biz de kadının düzgün fiziğe sahip olmasını istiyoruz olay bu.
10 YorumlaDaha önce hiç istemedim, konuştuğum biri bana foto atmadan selfie bile talep etmem isterse atar
12 Yorumla- 7 ay
Erkek dediğin böyle olur
- 7 ay
@Damlaa_kandemir Teşekkür ederim. Ama fake olmadığını anlamak için sadece bir tane görmek isteyebilirim anca 😅
- Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı.
7 ay2 önemli sebebi var. İlki gerçekten sahte olup olmadığının kontrolü, diğeri gerçekten engelli birisimisin diye bakılır. Onun dışındaki sebepler kişinin irade karakter ve tercihine kalmış. Bu boydan foto istemenin aslı astarı böyledir.
00 Yorumla
7 ayErkek görselliği sever, ilgi duyduğu kızı görmek beğenmek ister, merak eder sonuçta bir ilgisi varsa. Erkek, ilgi duymadığı bir kızla niye sohbetini devam ettirmek istesin ki? Öbür türlüsü de erkeği kandırmaya avutmaya oyalamaya giriyor.
00 Yorumla
7 ayMerak ediyorlar bazıları için görsel iletişim çok önemli
32 Yorumla
Soran7 ayMeraktan çok fiziğe bakmak için
- 7 ay
@kaybolirem Kesinlikle olay bu. Bu bakış açısı ile değerlendirmiyor kadınlar genel olarak ama.
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
7 aySizi görmek için hem 1 tanede değil 1 den fazla resimde görmek isterler..
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 496 cevap paylaştı.
7 ayBugüne kadar kimseden bırak boydan fotoğraf istemeyi normal fotoğraf istemedim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayerkeklerin fotoğraf isteme derdi bitmiyor, hayir yani ben istedigim zaman atarim sen isteyince neden atayim ki? zaten gormussun begenip konusmaya baslamissin
16 Yorumla- 7 ay
Erkekler görseldir, bir kadın olarak bunu idrak edemedin mi?
Cevap sahibi7 ayruyalarinda gorurler o zaman gorseli ahahahahahah
- 7 ay
Siz de o işitmek istediğiniz tatlı sözleri ve istediğiniz ilgileri rüyada görürsünüz. Anladın mı? Hahaha
- 7 ay
Kadınlar işitsel, erkekler görseldir.
Cevap sahibi7 aygüzel soz veyq ilgi istedigimizi nerden cikardin ha sizin gibiler vermiyorsa ilgiyi vermesin ilgi verenimiz çok şükürler olsun hahahahah talibimiz çok diyelim
- 7 ay
Onlar da zaten seni görsel olarak istiyordur.
7 ayİlk kez birinden boydan istemeden date çıkmistim Starbucks in kapısından ilk bir balinanin girdiğini görünce arabama binip basarak ordan ayrilmistim bir daha tövbe
09 Yorumla- 7 ay
Tamam defter kağıdı
- 7 ay
Tamam arberito
- 7 ay
Onun manasını bılıyomusunn sulu boyaaaa paleti🤭
- 7 ay
Anime izlemiyorsan Minecraft oynamiyorsan anlayamazsin evimin direği
- 7 ay
Zortttt ınternetten bakmış aq dışarda gorsem seni çantsmı saklarım mkk
- 7 ay
Black friday mi bekliyodun su bidonuu
- 7 ay
Földmddlnddodkdk anne babana acıyorummm kekee
- 7 ay
Ağla ağlaaaaa
- 7 ay
Aglamaktwn bosaldım deme öyle
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayBatasıcaalar işte. Normalde hayatına alacağı insanı ilk sanaldan tanıyorsa.. görmek istemesinde bir sakınca yoktur fikrimce. Ama sürekli istemesi, dile getirmesi o kadar itici bir şey ki anlatamam.
00 Yorumla Erkekler için fizik önemli bi konu biri daha yazmış ama bende yazayım yüzü çok güzel oluyor fotoğrafta sonra boydan bir görüyorsun kısa tombul bir şey bütün olay bitiyor şimdi önemli olan kalp güzelligi diyemiycem her ikisi de önemli bir çok kişi için
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 823 cevap paylaştı. seni merak ediyordur. bu sadece. ayrıca kadını erkeği yok. beğenmeyen vazgeçebilir, reddedebilir. doğal bir süreçtir kadını erkeği yoktur..
052 Yorumla
Soran7 ayErkeklerin hiçbir kızı reddedeceğini sanmıyorum halfnsnd
Soran7 ayHahaha beni reddedemezsin çünkü sana reddetmen için şans vermedim.
Soran7 ayYaşı küçük olan da sensin
Soran7 ayYoo fiziğim gayet güzel. halfksjd benle düzgün şekilde konuşsaydın sana çıkışmazdım önce üslup öğren de gel. Düzgün konuşuyorum diye kendini kandırma
Soran7 ayTanımak istemiyorumki seni. Senin benle olabilme şansın yok dedikten sonra hâlâ benle konuşma çaban halfkskfs bi dediğin diğerini tutmuyor. Kesin öyledir aynen kesin mantık ilimle ilgilisindir hiç inandırıcı gelmedi.
Soran7 ayBilim ilimden konuşsam googledan bakarsın sen hahaha reelde gel öyle konuşalım ne dersin ha
- 7 ay
senin gibisiyle böyle konuşurum. kibire kibir sadakadır. edepli kıza rönesans edasıyla yaklaşırım. içeri girer ayağa kalkarım. o oturur sonrasında otururum. göz temasını bile edeple yapar. onu rahatsız etmem. sesimi ayarlar konuşurum. edep ilmidir bu. gel dersini yapalım senle. kitaptan yaparız beraber.. var mısın rahleye oturmaya? veya masaya?
- 7 ay
google bakarım, beraber öğreniriz. ben senden sen benden öğrenirsin. ilmin kibri olmaz.. kim üstün gelirse o ondan öğrenir.. sana edeple konuşuyorum. fakat sen hala tahkir ediyorsun ve hakaret ediyorsun. seviye farkını anla.. tanımayabilirsin. ama zaten benim gibisini çevrenden edinemezsin..
Soran7 ayKibir yapan yok. Ben gayet edepliyim. Birisi sana edepsizce davranınca onun seviyesine düşüyosun senin de bir farkın kalmıyor demekki. Çünkü bende öyle davranırım dedin
Soran7 ayDemek kibir sende var kendini bu kadar övdüğüne göre
Soran7 ayO yüzden erkeklerin bazıları bir kızı reddetmez çünkü onlar nefes alsın yeter mantığında
- 7 ay
Allaha yemin ederim ki, eğer ki kardeşim bunu yapsaydı veya annem.. cezalandırılmasını isterdim. eğer ki ben düşseydim cezalandırılsaydım isyan etmezdim.. Allah en iyisini bilir. kadını erkeği yoktur Zina eden kadın ve erkeğin her birine yüzer değnek vurun. Allah'a ve ahiret gününe inanıyorsanız, Allah'ın dini konusunda o ikisine acımayın. Onların ceza görmesine, inananlardan bir topluluk da şahit olsun. Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüzer değnek vurun. nur suresi 2.
Soran7 ay"Namuslu kadınlara (zina suçu) atıp da sonra (bu suçlamalarını ispat için) dört şahid getirmeyenlere seksen değnek vurun ve artık onların şahitliğini asla kabul etmeyin. Onlar yoldan çıkmış kimselerdir" (en-Nûr, 24/4)
- 7 ay
Allah buyurdu: “Ben sana emretmişken seni secde etmekten alıkoyan nedir?” (İblîs), “Ben ondan daha üstünüm; çünkü beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın” dedi.
Allah, “Öyle ise in oradan! Orada büyüklük taslamak senin haddin değildir. Çık! Artık sen aşağılıklardansın!” buyurdu. araf suresi 12-13. bak bakalım. dedin ki ben reddedilemem. ben kadınım. bak iblis ne dedi? ve Allah ne dedi..
Soran7 ayAllah buyurdu: “Ben sana emretmişken seni secde etmekten alıkoyan nedir?” (İblîs), “Ben ondan daha üstünüm; çünkü beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın” dedi.
Allah, “Öyle ise in oradan! Orada büyüklük taslamak senin haddin değildir. Çık! Artık sen aşağılıklardansın!” buyurdu. araf suresi 12-13. bak bakalım. dedin ki ben reddedilemem. Bunları diyen sensin işte bu söz sana göre ben sana şans bile vermem dedin bana sen kimsinki senden şans istiycem. Ben reddedilemem de demedim erkeklerin bazıları nefes alsın yeter mantığında diye kızları reddetmezler anlamında dedim hala anlamıyosun lafı tersten anlıyosun
Soran7 aySen ve senin gibi erkekler yüzünden hiçbir sevgili bile yapmıyorum masum ayağına yatıyosunuz ama üslup yok saygı yok. Bana ve diğer kızlara sabahtan beri iftira atıyosun. Kalbim kırılmadı rahat ol. Ben Allahtan başka kimseyi o kadar önemsemem. Madem o kadar dincisin bir kalp kırmak bin kabe yıkmaktan beterdir bilmez misin
- 7 ay
kendine gel, her gün bana neler dendi bir bilsen.. erkekler dedin. o abaza dediğin erkekler yüzüne de iftiraya uğruyorum ve eş bulamıyorum. onlardan da hesapçıyız biz. onlar da ağır bir şekilde cezalandırılacak. asla kalp kırmak istemem.. kırmam da. bir dön bak haydi. kaç kız günde erkeklere iftira atıyor?
Soran7 ayHâlâ genel konuşuyosun erkeklere güvenimi sen ve senin gibiler kırdı herşeyin sebebi sizlersiniz. Onlar hepsi sapık diyebilir her koyun kendi bacağından asılır ama ben genelleme yapmadım. Onlara hesap sor bana değil ne haddine senin bana hesap sormak. Benden alacağın falan yok benden alacağın tek şey günahım çünkü sabahtan beri günahımı aldın hakkım helal değil
Soran7 aySizde dokunulmaz altın falan değilsiniz sen ve senin gibilerden hesap soracağım elbet. Allahın adaleti tabiki var ahirette görceksin elbet
Soran7 ayKaç erkekte günde kızlara iftira atıyor sanki her kız namussuz gibi gösteriyorlar
Soran7 ayAllah hakem asla hakkım helal değil sana
Soran7 ayBu dalaşı uzatan da sensin dilin çok uzun sabahtan beri susmadın. Kendimin gayet iyi farkındayım. Allahın hükmünü demenle alakası yok karşında bir kadın var ve terbiyesizce konuştun benle
Soran7 ayTerbiyesizce konuşan sensin ben gayet güzel bir üslupla konuştum
Soran7 ayAyet okudun ama terbiyeni de bozdun. etmiyorum zaten. Aynı şekil alınıp alınmamak senin seçimin.
Soran7 ayBen öyle bişey demedin iki tarafta üslubunu bilecek sen benle insan gibi konuşsaydın bende öyle olurdum zaten
- 7 ay
bak kardeşim, ben sana ne dedim? tekrar et. seni merak ediyordur. bu sadece. ayrıca kadını erkeği yok. beğenmeyen vazgeçebilir, reddedebilir. doğal bir süreçtir kadını erkeği yoktur.. bu ne? sen ne dedin sonra ona bak. kibriti çakan sensin.. yapmayın şunu. niye illa ki birbirinize öfkeleniyorsunuz? niye bu kin? anlaşamıyor musunuz?
Soran7 ayErkeklerin bazıları bir kadını kolay kolay reddetmez tam tersine hoşuna gider yedekte tutar. Çünkü nefes alsın yeter mantığı olanlar çok var. Ben o anlamda dedim ters tarafa çeken sensin canın kavga istiyodu belliki. Durduk yere öfkelendin kinlendin
Soran7 ayİyiki yazdım pişman değilim
Soran7 aySen nasıl davranırsan öyle olurum demiştim sana. O son cümleyi fazlasıyla hak ettin sen
Soran7 ayYapıcam gerçekler acıtır
Soran7 ayMadem öyle bende senin gibilere haddini bildirmeye devam edeceğim. Sen devlet tarafından değil Allah tarafından bir gün cezanı çekeceksin. O zaman pişmanlığından fayda etmeyecek. Ve haddini bileceksin. Bu kin öfke sende var bizde değil.
Soran7 ayHaşfkakfks senin demenle cezalandırılmam da sen bu dilinle cezalandırılacaksın bi gün. Önce üslup bil. Kinci ve şımarıkta sensin. Hangi kız üzmüşse seni onla beni bir tutuyosun ben hiçbir erkeği genellemedim hep bazıları diye cümleye başladım. Sen önce kendin iyi kalpli olmayı öğren. Bende senin gibilere her zaman had bildireceğim
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkekler görsel varlıklar sen nasıl güzel sözler iltifatlar duymak istiyorsan o da görmek istiyorum
05 Yorumla
Soran7 ayİstemesin banane
Soran7 ayAlakası yok seven erkek normal foto ister boydan değil
Soran7 ayTamam
Vücut ölçülerine normal veya zayıf yazan sahtekar kızlar görüşmede kilolu çıkıyor buna hayal kırıklığını ve yalan oluyor
10 YorumlaSanırım evet
ya da senin gerçek olmadığımı teyit etmek için
Veya tatmin olmak için
10 Yorumlaevet.
ne zannediyodun? babanın hayrına konuştuğunu mu? şeker gibi kişiliğinden dolayı mı?
07 Yorumla- 7 ay
@meathzx ruhlar aleminde yaşamıyoruz be kral, napalım kişiliğinizi sizi beğenmedikten sonra?
senin kişiliğimize baksanız dediğin şey tadı güzel olmayan yemeğe annenin ama çok faydalı bak demesi gibi bişey.
kaldı ki zannedersin hepinizin 10 numara kişiliğiniz var, canım arkadaşım kusura bakma da insan dediğin şey ayaklı çöp torbası, konuşacağımız 10 kızdan garanti 8 inin kişiliği hoşumuza gitmeyecek zaten bu devirde, hoşuna gitmeyi de geçtim yahu 4 milyar tanesininiz, kişiliği sizin kine benzeyen en az 100 milyon daha var hani size kim her insan özeldir diye öğrettiyse çok poliyannacıymış.
7 ayırz düşmanı olduğu için :)
00 YorumlaEvet fizik için. Kadınlarda fotoğraflar üzerinden dolandırıcılık çok fazla çünkü
012 Yorumla
Soran7 ayÇünkü amacın cinsellik
Soran7 ayEvet ama seninki daha kötü cinsellik.
Soran7 ayBizimki en azından mantıklı
Soran7 ayGayey mantıksız. Evet evlenirim parası varsa neden olmasın
Soran7 ayBen onu zayıflatırım spora gönderirim
Soran7 ayBen sen değilim merak etme. Eşime sadık kalırım.
Soran7 ayRaskolnikov muydu eski adın hahah
Soran7 aySen anca karını aldatırsın herkesi kendin sanma seninki daha kötü
Kadınlarda yüz fotosu istiyor, tipe bakıyor begenirde konuşuyor beğenmezse konuşmuyor, erkeklerinde fiziğe göre konuşuyor
00 Yorumla
7 ayTabiki siz boydan istmeio musunuz amun şekli popon duruşu belin inceliği göğüslerin büyüklüğü bunlara bakioz
00 Yorumla
7 ayBoy ve fiziğe bakıyorlar. Siz de bakıyonuz ya erkekler de bakıyor işte
01 Yorumla
Soran7 ayBiz bakmıyoruzki
Büyük ihtimalle enini boyunu görücen karar verirker
017 Yorumla
Soran7 ayNeye karar verecekler konuşmaya mı
Soran7 ayÜff tek derdiniz fizik
Soran7 ayKız kapalı ve düzgün biriyse fiziğini napcaklar
Soran7 ayHaşfksjfjs gıcık oldum birden erkeklere sana sinirimi belli ettim hsşfmsmd
Soran7 ayErkek olman yetiyor
Soran7 ayRica ederim teveccühünüz
Soran7 ayNe konuda
Soran7 aySebep?
Soran7 ayBide ne konuda başarılıyım
Soran7 ayMerak ettirdin😂
Soran7 ayOkkk
Bence hem popoya bakacak hemde şişman olup olmadığını kontrol edecek
10 Yorumla
7 ayKddjdkdjdjdjkdjddodjdj cıktıkları yeri merak ediyorlar
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 301 cevap paylaştı.
7 ayNiyetini belli etmek için olabilir. Öyle erkeklerle diyaloğa girmeyin.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 773 cevap paylaştı.
7 ayAmacı başka çünkü. Böylelerinden uzak durmak en iyisi
10 Yorumla
7 ayİstemeyen de yok sanırım cüce olmadığımızı da görmek istiyorlar fjfjt
11 Yorumla
7 ayErkek görsel zekaya sahiptir kadın duysalar zekaya
Fıtrat böyle
10 YorumlaHer erkek bir değil ama isteyenler var evet kimisi fiziğine göre konuşmaya devam etmek ister kimisi kız görme isteğinden kimiside hiç istemez
20 Yorumla
7 ayaçıkçası ben konuştuğum kişi obez mi değil mi kontrol etmek için istiyorum.
00 Yorumla
7 ayEvet neden şaşırıyorsunuz anlamadım... tipsiz biriyle vakit kaybetmek istemiyor demek ki
00 Yorumla
7 ayEvet, erkekler görseldir, bir kadın olarak görselliğinle onu etkileyebilmen gerekir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
7 aySana görüntün göre değer verecek çünkü yani seni çekici bulduğu miktarda efor sarf edecek.
04 Yorumla- 7 ay
Sen boya bakmıyon mu yani az gerçekçi olun
- 7 ay
Dediğim çok doğru, sen de biliyorsun. Bense fotoğraf istemiyorum çünkü reelden tanışıyorum, sosyal medyadan değil yani gayet gerçekçiyim.
- 7 ay
Gorussen bile fotoğrafini ister normal bu
- 7 ay
Değil, ben atmıyor veya istemiyorum. Önceki dediğine gelirsek de herkes kendine göre bir miktarda görüntüyü umursar orası doğru ama konumuz boya bakmak veya fotoğraf istemek normal mi değil, erkeklerin boydan fotoğraf istemesinin altında yatan anlam. Ki bunu da çoktan cevapladım.
7 ayKukunu, basenlerini, memelerinin boyutunu falan görmek istiyor belki, 😅
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 385 cevap paylaştı. Muhtemelen senin tespit doğru. Belki de kilonuda merak ediyordur
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı.
7 ayBoydan foto isteyenler Evet genelde görünüşe göre devam ederler.
00 Yorumla Meraklılar sürekli foto soranları oluyor çok gıcık
00 Yorumla
7 ayNereden buldun çocuğu? Ona göre söyleyelim muhtemel amacını.
012 Yorumla- 7 ay
@FikirDanışmanı pubgdan bulmuş
- 7 ay
@banu_yıldız Valla hemşehriyiz seninle. Ne diyorsan doğrudur.
- 7 ay
Neresi Erzincanın 😉
- 7 ay
@banu_yıldız Merkezinden. Avuç içi kadar yer zaten ahaha akraba çıkmazsak iyi
- 7 ay
Bende merkez çıkmayız inşallah 😅
- 7 ay
@banu_yıldız Banu yıldız eğer nickin değilse akraba değiliz. Yoksa her an her şey çıkabilir 😂😂
- 7 ay
Nickim 🥲
- 7 ay
@banu_yıldız Neden bilmiyorum ama sanki akrabalardan biriyle görüşüyormuş gibi hissediyorum hiç güvenli değil ahaha. Benim yaşlarımda erkek kuzenin falan var mı
- 7 ay
Var valla
- 7 ay
@banu_yıldız Harf alma imkanım var mı ahahaha riskli görürsem kaçacağım merak etme. Tehlike de hoşuma gitti ama niyeyse.
- 7 ay
N kuzenimin baş harfi
- 7 ay
@banu_yıldız Bizim sülalede öyle bir erkek yok ahaha. Tamam tehlike yok o halde
Boydan görmek istiyorsa gelsin adam gibi görsün istesin babandan
01 Yorumla
7 ay31 çekmek için sonra da çıplak fotoğrafların isteyecekler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySadece yüzünüzü görünce kilonuzu fiziğinizi bilemeyiz normal olan istemek atıp atmamak sana kalmış
02 Yorumla
Soran7 ayNormal değil istemek
Cevap sahibi7 ayGörmek istemek gayet doğal bu sana uymuyorsa atmazsın
- Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı.
7 ayDetay dogru bazi erkekler bu sekilde dusunur
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı.
7 ayAynen orana burana bakıp karar verecektir belkide kim bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBoyu boyunaysa huyu da huyuma diye düşünüyorlardır ahdf ya tanımaya gerçek niyetliler onu bi kere diyor başka demiyorlar
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 860 cevap paylaştı. Böyle erkekleri var ya kırbaçlayacaksın ldld
13 Yorumla
Soran7 ayAdamsın sen adamm
Soran7 ayEyvallah bizden🫡
Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı. Kızlar sadece yüzünü atıp alt tarafı çok geniş olabiliyor
05 Yorumla
Soran7 ayHslfksjfjs erkekler kylie fiziği sevmiyor mu zaten 🤣😂
Soran7 ayYo çok alaka
Soran7 ayOhoo baya var
Gizli Üye(36-45)7 ayTüm vücut ölçülerini x-ray gözlerinden geçirmek için
21 Yorumla- 7 ay
Nasılsın napıorsun : )
Bende Bogdan Foto isterim bunda ne var ki?
Uzak mesafe iliskisi yasayanlar istemeli Bogdan Foto sürekli isterse o ayri birsey
Ama birinin boyunu görmeden yüzünü görmeden ilişkiye baslamak tuhaftir benim gözümde00 Yorumla
7 ayBen kadınım ama bende isterim sapıklıktan falan değil ama nasıl biri olduğunu görmek isterim boyu hakkında yalan mı atmış kısa boylumu falan buluşunca kimse kısa boylu veya fiziği kötü birini istemez bence , kiminle buluştuğunu bilmek ister insan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAynen de dediğiniz gibi öyle bir şey isteyen arkadaşların amaçları başka oluyor genelde zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayfizik tip sac falan kim ne dese desin erkek olarak diyorum cevremde o kadar acimasiz erkek varki adam buluşuyor tipini beğenmiyor engeli cakiyor ben suana kadar ole bişi yapmadim la el insaf
10 Yorumla
7 aytakılmalık düşünüyor ihtiyaçları var galiba :D haaahh
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBende bilmiyorum ama çok saçma ve sen istersen de atmazlar 😂😂
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem