Sevdiğim ve evlenmek istediğim kıza yalan söyledim beni affetmesi için ne yapabilirim?

Merhaba herkese,
Yaklaşık 8 aydır internetten görüştüğüm bir kız ile sevgili olduk. Güzel bir ilişkimiz vardı mutluyduk hergün saatlerce konuşuyorduk. Sadece kendimle ilgili konuşmak istiyorum karşı tarafın hatalarında bahsetmeyeceğim. Kız benim bazı hatalarım yüzünden benden soğudu ve ayrıldı. Sonra yine konuşmaya devam ettik. Bu kız ile tanışmadan önce üniversitede okuyan bir sevgilim vardı ama uzakta olduğu için aramız iyi değildi ve sorunlar vardı. Kafamda bu ilişkiyi bitirmiştim. Kızın davranışları üniversiteye gidince değişmişti. Canı isteyince arıyor ve mesaj atıyordu. Yanıma gelince üniversiteye giden sevgilimden karşılıklı olarak anlaşarak ayrıldık.
Sonra anneme internette görüştüğüm kızı anlattım ve evlenmek istediğimi söyledim annemde olumlu bir şekilde karşıladı ve bu annemle olan görüşmemi internetteki sevgilime anlattım.
Ve bir süre sonrada üniversitedeki sevgilimi ve ondan ayrıldıgımı anlattım. Aldatılmış hissetti ve çok kızdı.
Bitmek üzere olan bir ilişki bitmeden başka bir ilişkiye başladım anneme onunla evlenmek istediğimi söyledim ve onu çok seviyorum.
Sevdiğim ve evlenmek istediğim kıza yalan söyledim beni affetmesi için ne yapabilirim?